לא תאמינו!!

ד י ק ו ש

New member
לא תאמינו!!

חחח היום בבוקר הייתי אצל המשפחה וסבתא שלי ודודות שלי מספרות לי שלפני כמה זמן ראו את מאיה באיזה ראיון בטלויזיה ונחשו מה.. מאיה דיברה על המעריצים שלה (לשם שינוי.. ) ואז היא אמרה שהיא בקשר ממש טובה איתם (כן בטח חח ) .. ואז היא אמרה.. אני בקשר נורא טובה איתם ועם דיקלההה גם מחיפה.. והתחילה לדבר עליי ועל הקשר איתי ושתבינו שאני כולי בשוק חח התחלתי לצחוק חח תודו שזה מגניב חבל שלא שמעתי את זה חחח !! זה ענק.. !! בכל זאתתת רק רציתי לשתף אותכם .. שבת שלום לכולם ;)

לאן היא תגיע עם השקרים האלו?

אני מצטערת אנשים אבל היא לא שומרת על קשר עם שום דיקלה... אם זה היה ככה אזז... כבר היינו מביעים עליה דעה שונה וחיוביתת...

ד י ק ו ש

New member
../images/Emo122.gif

מסכימה.. !! אבל בכל זאת ליאתי הבה נהיה נחמדות .. חחח די נחמד שהוזכרתי שם חחח :)

חחח הוזכרת שמה בשביל מאיה

ולא בשביל דיקלה... עם שקרים לא מטפסים למעלה זאת דרך מלוכלכת ..!! מסר לחיים חח;)... ואל תקפצו עליי שאני מדברת ככה על מאיה כי כשזה מגיע לשקר זה חוצה גבולות אצלי.... אז הנה דיקלה"הבה נהיה נחמדות"

ד י ק ו ש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ליאתי .. אני סוגדת לך חחחח מתה עלייך חחחחחח דיבור של מרוקאית חחח :)

חח גמני עלייךךך כפרעעע!!!

דיבור של מרוקאית? נו טוב... חח יש קצת כנראה..חחח כנראה אני מפילה את העצבים שיש לי חח לא נאה חחחחחחח

sivan1207

New member
דקלה...

נכון ה-100 סיבות למה לאהוב את מאיה.. את יכולה להכניס את השירשור הזה בבקשה למיוחדים לא יודעת איך לקרוא לזה אלה שרצים למעלה...? נראה לי שזה יהיה נחמד :)

חח לא חנוש זאת אני והאמת שלי...

את גם יודעת שמאיה לא שמרה על קשר עם דיקלה ואת מודעת שיש פה שקר... אז אמרתי את שלי ...גם אם הייתי עשיו מעריצה אותה הייתי מדברת ככה כי זה לא סיבה להמציא משהו בשביל להראות את "אהבתה" על המסך למעריצים...

כן ליאתי מאמי הבנתי אבל בהתחלה היה

מוזר לי לראות אותך ככה עצבנית ועוד מביעה את זה במילים חחח אבל מה את צודקת

למעלה