לא תאמינו...

g u r a

New member
לא תאמינו...

אנחנו אחרי!! הכלים במדיח,הכל במקום.. והעוגה של קאסי..
יצא משהוא משהוא! תודה קאסי על המתכון הנהדר.

אנחנו אחרי.......וגם לפני

אנחנו אחרי: פרגיות, צלעות כבש, לבבות כבדים, חומוס, טחינה וכו' וכו' אנחנו לפני KAKI (לא היה לי נעים לכתוב בעברית) וכמובן, אנחנו עדיין לפני SEX דרך אגב, בני ישראל לא אכלו לחם אז אנחנו כמוהם לא אוכלים במבדבר אי אפשר היה לעשות סקס, אז אסור לעשות סקס בפסח? מישהי יודעת אם סקס זה חמץ ???

s h i r k u s h

New member
../images/Emo6.gif

באדי, את חסרת תקנה
אנחנו גם אחרי הסדר תודה לאל, אבא שלי עדיין בפרצוף תשעה באב, אמא שלי מחלקת הוראות ואח שלי עושה שטויות- נו כמו בכל שנה...

g u r a

New member
בטח שחמץ../images/Emo6.gif

ולמה במדבר אי אפשר לעשות סקס? הכי כיף זה במדבר תחת כיפת השמיים

אני לא מסכים עימך גורה../images/Emo31.gif

הכי כיף זה סקס במדבר מטר מחוף הים בשעת בשקיעה... טוב יש עוד כמה אופציות אבל לא נתחיל לריב איש אישה וטעמיו...

g u r a

New member
מצטערת מחזיר..

אבל לא הבנתי אותך. אני אמרתי שסקס במדבר זה הכי כיף. אז אם מה בדיוק אתה לא מסכים?

ShirShir

New member
הוא פשוט רוצה גם מדבר,גם חוף וגם...

שקיעה!!! הכל ביחד - שילוב מנצח!!!!!
בעייתי משהו, אבל מנצח!

lulit

New member
אנחנו חזרנו עכשיו הביתה

היה נהדר. העיקר שמחר יש יום חופש נוסף. חג שמח לכולם.

חזרנו עכשיו

ואני מתה לישון מכל האוכל וואוו כמה אוכל למה בכל יש כל כך הרבה מנות עיקריות זה לא מוגזם? טוב אני חייבת לישון שיהיה לילה טוב לכולם. נדבר בבוקר. באדי תעשי kaki אחר כך סקס בג'קוזי והופ לישון כי מחר יום חדש.

נשמע ממש נורא ../images/Emo10.gif

הם עושים עוול לעצמם ולילדיהם בכך שהם נשארים יחד. את מכירה את הפרסומת על החומוס? אז אותו הדבר בזוגיות : "זוגיות עושים באהבה או לא עושים בכלל". ושירי היקרה, תלמדי איך לא ואח"כ בבוא הרגע המתאים תיישמי איך כן. ואז יהיו לך חגים מאושרים עם המשפחה שלך.

שירקוש גם אני

כשחייתי עם ההורים לא יכולתי לסבול לעשות איתם את החג לא מספיק שאת כל יום איתם גם בחג. ואז הכרתי את יוסי והבנתי שכל חג אמא שלו מארחת אז לא מספיק שאני נכנסתי למשפחה עכשיו אמא שלי גם באה לכל חג. המשפחה פשוט מתפצלת, אם ההורים שלי היו עושים את החג זה היה גרדום. הם כל הזמן מתווכחים הוא מבקש והיא "לא" רוצה ממש לא נעים להיות בחברתם לפעמים. אני בטוחה שאת תכירי משהו כמוך.

בוקר טוב לכולם

כואב לי הראש מהיין ששתיתי אתמול וואוו כמה יין היה מאוד כיף אתמול לא הפסקתי לצחוק לדעתי הרסתי להם את הסדר. יוסי לקח הכל ברצינות רצה לקרוא את ההגדה עד הסוף בלי לאכול "אם נתחיל לאכול אתם לא תרצו לקרוא את ההגדה". אבל בכל זאת אכלנו אם לא הייתי אוכלת אותו, אמא שלו עשתה כל כך הרבה דברים טעימים שלא יכולתי לחכות. ובאמת אחר כך ישבנו כולנו והמשכנו לקרוא את ההגדה. כאמור היה מאוד נעים ורגוע.

גם אני אפיתי אותה וקצרתי שבחים

אי אפשר להרגיש שזו עוגת פסח. וחוץ מזה היה כיף כרגיל והילדים מאוד נהנו והחזיקו מעמד לא רע. והיום קיבלתי פרס- הקטן התעורר אחרי 9. פעם ראשונה בהיסטוריה לעומת 6 הרגיל.

בוקר טוב חברים

קמתי עם כל הגוף תפוס הגב והצוואר תפוסים ואני לא יכולה להזיז כלום לא נורא זה יעבור תגידו לי, גם אתם אוכלים בחג הזה בלי הפסקה? כל הזמן אוכל הבטן שלי מתפוצצת אני רוצה היו לעשות יום מנוחה אני חייבת לנוח עם הכאבים האלה מקווה שבערב יהיה טוב יותר יללה, יום טוב, אחזור מאוחר יותר באדי

g u r a

New member
אחת מתופעות הלוואי

של XXX בגקוזי... היא איברים כואבים ותפוסים
תעברו למיטה..יותר נוח ובטוח
מה קורה איתך עכשיו? מרגישה יותר טוב? לילה טוב

למעלה