לא תאמינו!!!!!

לא תאמינו!!!!!

זוכרים את היום כיף עם מאיה!?!? חח בלתי נשכח!! את זהוו סוף סוף הגיע הזמן אמן אמן אמן.. !! כן כן תאמינו או לא הגיע הזמן ויש פרסומות של התוכנית ואני כולי באטרףף!!!!!!..... אני מתרגשתת וזה החלום שלי שיהיה לי את הקטע הזה על קלטת חח אני בלחץץ התוכנית תתחיל בקרוב.. אל תדאגו אני אעדכן.. קוראים לתוכנית משו עם עשרת הדיברות!! חסר למי שלא רואה 'פרק.. ח אני אראה ואבכה בטוח אתם לא מתארים לעצמכם מה הלך שם חח אני מתה לדעת איזה קטעים הכניסו לפרק ואיזה הוציאו אבל הבטיחו לי שאת הקטע שפגשתי את מאיה שביכיתי הוכהל חח אז מכניסים בטוח חחח יווא יזה התרגשות תטוב זהו רק רציתי לשתף אותכם בהתרגשות שלי!! יום מקסים לכולם!!! מאיוששששש אוהבת אותך נשמה שלי!!

וואיייייייייי מתי זה יהיה ובאיזה

ערוץ?????? חחחח נראה לך שנפספס את מאיוש ואותך חחח מצחיקה אותי רצחחחחחחח חחחח אני לא נושמת אני יודעת מה אני יעשה אני יסתום את האף חחחח מוכר לך ?

k a b o o k

New member
יאאא הופעת בתוכנית הזו../images/Emo35.gif

ראיתי ת'פרומואים
איך זה מתקשר לשם התוכנית
ודיקו'ש.. תהיי בטוחה שאני אצפה בכל פרק
ואפילו אני אשים קלטת בוידאו שתהיה מוכנה

ווואיייי גמני מחכההה=)

חח דיקוש הולכים לראות אותך עם שלםם חחח הולכים לצפות בך שאת פוגשת את מאיוש וכולך בוכה חחחח לא מפספסת את זה בשום הון חחח .... אלא אם כן התוכנית הזאת תיפול על יום שישי אני לא יראה אבל נקווה שלא למה אם כן אני מחרימה את ערוץ 22 חחחחח ... !! מתה עלייך!!..

חחח כן מה שכחת!?

זאת התוכנית עלה יום כיף עם מאיה..!! זה היה אמור להתחיל בינואר אבל יש עיכובים וזה מתחיל בקרוב.. וזה קשור לתוכנית עם מאיה כי זה עשרת הדיברות ואנחנו כאילו על הדיבר של לא תעשה לך אליל או משו אז זה האלילות כאילו הערצה וכל זה.. קיצור שווה לראות אנחנוכנראה בפרק השני.. אני מתה מהתרגשותת ואני הולכת לקנות קלטות חדשות שלא יהיו פאקים חח

למעלה