לא תאמינו..

לא תאמינו..

"הקוראן קובע שליהודים יש בעלות על ארץ הקודש" כך מודה חליל מוחמד פרופסור לאיסלאם שמבקר השבוע בישראל ד, http://www.tkuma.org.il/

אתה אומר "לא תאמינו" כאילו זה סקופ

או משהו כזה כבר מזמן כל מומחיי האיסלם והקוראן אמרו שאפילו בקוראן כתוב שהשטח הזה שייך לנו פשוט המוסלמים התכחשו לזה!! אפילו אתה אם אתה יודע ערבית טובה תקרא בקוראן ותראה הכל!

האמת...

מה שכתוב בתנ"ך או בקוראן, כשהכל נתון למיליון פרושים... זה לא הדבר שהכי משנה... אנחנו כאן. הם כאן. צריכים לפתור את הסיכסוך...

השאלה למה אנחנו מתייחסים...

למצב הקיים, או לפרשנות יוצאת דופן של איזה פרופסור... כמה שנחמד מידי פעם לשמוע דברים כאלה, זה לא טיעון עיקרי, או משו שיכול לעזור לפתור את הסיכסוך...

נכון שהמצב הקיים הוא שרוב הערבים

מאמינים שלא מגיע לנו להיות כאן, אבל את לא מאמינה שאפשר לשנות את המצב הזה? את האנשים האלה, שחושבים אחרת, שגם לנו מגיע להיות כאן, צריך להדגיש ולהראות! לא להתעלם מהם.

יוֹאב

New member
אני הולך רק על פי התנ"ך !!

ושם נאמר כי גם לישמעאל וצאצאיו בעלות על ארץ הקודש, לאחר שישמעאל הסכים לבוא בברית עם ה', ולבצע ברית מילה.

לךמה להלקות את עצמך?

שוב, במקום להדגיש את הנקודות שעומדות לטובתך, אתה מדגיש את אלו שעומדות לרעתך... לא מעשה חכם, בלשון המעטה.

יוֹאב

New member
אני לא מדגיש כלום

זה היה בציניות. גם התנ"ך וגם הקוראן מעניינים לי ת'תחת.

E טי

New member
תלמד לקרוא, לפני שאתה מצטט...

"ויתן אברהם את כל אשר לו ליצחק. ולבני הפילגשים אשר לאברהם נתן אברהם מתנות, וישלחם מעל יצחק בנו בעודנו חי קדמה אל ארץ קדם" (בראשית כה ה,ו)

למעלה