לא תאמינו!

Veiltail

New member
לא תאמינו!

המורה למטמטיקה שלנו בסוף היום,אמרה לנו"לכו הביתה ותמותו!" יום ראשון אנחנו מקליטים אותה מקללת והולכים ישר למנהלת!זה כבר מוגזם!

Veiltail

New member
בטח שנתלונן!

תראה,היא קוראת לנו בהמות,היא נטפלת ל-3 ילדים מהכיתה,וצועקת ומקללת אותם קבוע,היא קוראת לנו חיות ואומרת שצריך לשים אותנו בכלובים,וכשילד מהשכבה שלי אמר לה שאסור לה לדבר אלינו ככה(הוא לא דיבר בחוצפה)היא צעקה עליו(במפתע רוסי)אתה תסתום ת'פה שלך!אתה כלב מטומטם!מה אתה מתערב?אתה והכיתה שלך חיות אתם בהמות! ועוד כל מיני מלמולים כאלה... סתם זיבלונת...אז כשהיא אמרה לנו תמותו,נשברנו!עכשיו אנחנו נגיד אותה!זה כבר מוגזם!

zvozda4ka

New member
לא תאמינו 2../images/Emo15.gif

המורה שלנו למ"מ היא כזאת קרציה! היא אומרת לנו בשיעור כל מיני דברים מפגרים נגיד ש... "גם לזקנים יש רגשות ושאנחנו צריכים ללמוד לכבד זקנים"כשאנחנו מדברים "שגם היא פעם היתה ילדה"די...את בטוחה?!? "למה אתם מדברות עלי?איך אני ידע שזה לא עלי?ולמה שאני לא יעלב?"שמדברים "מה אתם חושבים?שאני לא צוחקת עליכם?תתפלאו, בצהריים אני צוחקת עליכם, רק פה לא, כי אני לא רוצה להביך אתכם כמו שאתם מביכות אותי"שצוחקים "כמה פעמים צריך לגיד לכם?אתם בכוונה שואלים כדי שלא נלמד?"שמישהו שואל שהוא לא מבין... היא קרציה!

cv blond

New member
חחחחח

ווואייי
באמת חוצפנית
גם אנחנו פעם 1 רצינו להקליט מישהי(ניראה לי המורה
לערבית)
ואמרו לנו שאסור
להקליט מישו בלי הרשות שלו
.אז איך בדיוק היא תקלל
אם נגיד לה שאנחנו עומדים להקליט אותה.?!?! אבל תקליטו
לא יעשו לכם כלום
..הרי לכם היא אמרה "תמותו"
DIE DIVEL DIE!!!!!

Veiltail

New member
שיקרו לכם.מותר להקליט

מורה,בתנאי שמי שמקליט נמצא בכיתה,שלא השארתם מקלט וברחתם.

Veiltail

New member
המורה הזאת כמעט מכניסה לנו מכות..

זה קטעים,זה חוויה,אבל כיתה ט',זה לא צחוק,היא מפילה אותנו לקראת העליונה...זה לא טוב!

למעלה