לא תאמינו!!!

לא תאמינו!!!

הרגע קראתי שבסימס כשפים תיהיה אפשרות לשנות מזג אוויר!בעזרת קסמים!! מה תגידו על זה? בהזדמנות הקרובה(אני מקווה)אני אתרגם לכם לעברית את הראיון של מקסיס! יאללה בי!

לומית

New member
כן?!?!?

איזה גנוב!!!!!!!!!!!!! אני בטוח קונה!!!!

ויש שם מעל 175 פריטים חדשים

ונראה לי זה סבבה! אבל אני לא קונה עד שאני לא אדע אם יהיה אפשר ללכת לעיר הכשפים עם הילדים,ועם כל המשפחה-שלא כמו בסופר סטאר!רק בן אדם אחד...בעעעעעעעע....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אז מישהו יודע ומוכן לענות?

אני...

אני אקנה כל תוספת של הסימס שתצא ולא מעניין אותי מה יהיה בה כי אני מעריץ ואני חולה על כל משחק שיוצא ובכל זאת זה נכון שמשעמם שאי אפשר לקחת ילדים לדאון טאון ולסטודיו טאון

לומית

New member
אני מסכימה איתך..../images/Emo8.gif

ובקשר לילדים.. אני חושבת שהפעם יהיה אפשר לקחת אותם כי יהיו שם מתקנים וכאלה... אבל אני חושבת ולא בטוחה!!! תשאלו את אלה שהורידו וכבר יש להם...

האוכלת

New member
אני סמו סימס רוליז...

או משו כזה.... קונה את כוווול הסימסים! רק את הסימס און לין אין לי.. ואני לא מבינה איך הוא עובד...

את און ליין יש לי-לא מותקן...

יש לי ת'דיסק שלו...איזה כיף שיש לך בני דודים מקנדה...

אני אסביר לך

הסימס אונליין הוא משחק כמו הסימס 2 - אבל הוא לא תוספת. צריכים אינטרנט בשביל להפעיל אותו. יש לך בית משלך שאתה בונה בחלקה אחת על אי של בתים.. בכל המשחק אתה יכול ליצור 3 סימים... חבל שאין לי...

האוכלת

New member
אז זה חבילה? כאילו......

כמו חופשה ואלה, לא? וזה שווה בכלל? לא נראה לי משו.....

אני אסביר לכם...!

זה סימס רגיל,וזה לא תוספת!זה סימס בפני עצמו! אך הוא כמו סימס 1 רק יותר שווה(סימס 1 עם כל התוספות ועוד..)את בונה בית משלך,בחלקה אחת!אין לך שכונה שלמה שהיא רק שלך...ואת משחקת,אבל במקום שהשכנים שלך יהיו מהמחשב-או כאלה שאת יצרת,אלו בעצם אנשים אחרים בעולם שמשחקים עם האנשים שלהם!תוך כדי יש לך בועות קומיקס,ואת מצ'טטת עם אנשים מהעולם באנגלית(וזה הרבה יותר יעיל...לי...מבחינת שגיאות כתיב...טחחח..)עד כאן ברור? נקסט---->את נוסעת לכל מיני מקומות פוגשת אנשים מהעולם שמשחקים עם הסימים שלהם וכו'...הקיצר->כמו ת'ט,אבל הרבה יותר חי וחוויתי!הבנת?

יש 3 דרכים להשיג את הסימס הזה

1.להוריד מאתרים חוקיים ולשלם 150 דולר...או בקיצור 750 ש"ח...וזה לא שווה! 2.לקנות מחו"ל דרך משפחה או משהו.. או פשוט מאוד...הדרך הכי קלה והכי זולה...אם אתם לא הבנתם-שלחו לי מסר ואני אגיד לכם(אני תומכת בתוכנות לא חוקיות בוא נגיד את זה כך,אבל לא מפרסמת בפורום כי זה לא חוקי...)

באמריקה זה תלוי

בארה"ב,המחיר הוא בערך 20-25 דולר(תלוי איזה חבילה ומה ההצלחה שלה)שפירוש הדבר100-125 ש"ח. בקנדה יש לך אופציה לקנות את זה בסביבות ה-50 דולר קנדי(100 ש"ח) אני לצערי,ביקשתי מדודתי בקנדה לקנות לי,אחרי חודשיים ראיתי שאין תגובה ממנה,קניתי בארץ ב150 ש"ח כל חבילה,אחר כך היא מצלצלת(שעה-חצי שעה אחרי שחזרתי מהקניה הזו!)ואומרת לי שיש שפ את זה ב-50 דולר בערך-אתם יודעים כמה זה מבאס?! אם לא הייתי קונה את זה בארץ הזאתי,הייתי יכולה להשיג מקנדה עוד כמה חבילות באותו סכום!!!

מוליפופ

New member
אני בטוח קונה !! ../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif

והייתה פעם תמונה שראו ילדים בעיר הכשפים ... אז בטוח מותר לילדים ללכת לעיר הכשפים .... P:

למעלה