לא תאמינו...

R U T H

New member
מזל-טופ שיר.. ../images/Emo142.gif

אמינות, כנות, יושר (וכיו"ב..) משתלמים בסופו של עניין! אני מניחה שאת מבינה את כוונתי. הערכתי את זה מאוד... המון בהצלחה, רות

PHTLS

New member
../images/Emo6.gif מזל טוב... אמרתי לך שתעברי...

עוד כמה שלבים נשארו ?

PFM

New member
קודם כל:

בס"ד גם אני רוצה להודו! ואם הייתי יודע על המשלחת, הייתי גם הולך... אז הכל לא פייר, המצב דפוק ובכלל!!!
עכשיו החלק הפחות חשוב: מזל טוב! סומך עליך בקטע של התמסטלות! מותר גם להרביץ ג´ויינט אחד קטן בשבילי!
שבצ´לום!

PFM

New member
אין על מה!

בס"ד אם זה היה מזל"ט לי, אז אני נשאר בארצנו הקטנטונת ומתמסטת כאן. אם זה היה מזל"ט לא לי, אז היא גם ככה נוסעת והמזל"ט ל כזה יעזור.

E M S

New member
חחח....

ירדן טבריה אימפריה השארתי לך הודעה במסרים אישים תחזרי אלי..

PFM

New member
מה חחח?

בס"ד נראה אותך מתמסטל בארצנו הקטנטונת, כשעלה ירוק לא עוברים את אחוז החסימה, כולם כבר בסטלה ואתה לא יודע לגלגל... !

E M S

New member
ושוב חחחח

אני בחיים לא התמסטל אני לא סובל את כל העניין של הסגריות סמים אלכהול נרגילות וכל מה שקשור לזה... האמת שפעם בכיתה ז´ הייתי מעשן גם נרגלה וגם סיגריות אבל לא סמים והיינו מקפיצים תקילות פה ושם אבל זהו התקופה הזאת נגמרה...

היי!!!!

היום עברתי את הראיון בבוקר, היה ממש חביב...נדמה לי שהם התרשמו ממני לטובה...אני מקווה שיהיה טוב...מפחדת לצפות ליותר מידי ואז להתאכזב... עד אז...החזיקו אצבעות E M S יש לי בבעיה בקבלת מסרים... אשמח אם תיצור איתי קשר ב-99043098

למעלה