לא תאמינו:--0

לא תאמינו:--0../images/Emo143.gif

אני כלכך שמחה שיצא שאני אגיד את זה מייפל גילד פארטי קווסט יצאאאאאא לדרך !!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש מלא מפלצות חדשות בפריון והמשך של פריון , נראלי שהקפנו את מייפל c חשבתי שיקח שנתיים בערך עד שיצא .. ואם נמשיך בקצב הזה.. ~יאייייייייי;[ ~

../images/Emo207.gif קשור../images/Emo26.gif

מה המשימה הזאת?! זאת משימה חדשה... מה שני הדברים עוד שצריך להשיג? + מה לעלות? עלתי את מה שאמרתם...הסקיל השני עד הסוף [8 לסקיל הזה] ו2/1 לכדור..

אתה פשוט חוצפן:[../images/Emo143.gif

לא מנצלשים לשרשור כזה חשב
ובטח לא שטויות.. למה דווקא לשרשור הזה?
עאלק קשור..

.....

אני לא רוצה לריב וזה.. אבל, א. נצלשתי...=ניצול שירשור. ב. זה דיי קשור כי יש גם שם משימה חדשה. ויש לי עוד כמה דברים להגיד אבל....:) שהיה, ופתרתי ת'משימה..

..../images/Emo143.gif

א' - גמני לא ב' - לא מנצלשים לשרשור כזה.. ג' - בכלל לא היה צריך לנצלש ד' - זאת ממש לא משימה חדשה

sapir aloud555

New member
תקנה את שאר הדברים מCoco ../images/Emo121.gif

הוא בדיוק ליד Ace. [הלב הקטן הזה]

עולם?../images/Emo12.gif../images/Emo143.gif

כנראה שלא הסברתי ת'צמי מספיק טוב
המשך של פריון שהוא בעצםguild pq

Z E R O

New member
../images/Emo187.gif מדריך לגילד פארטי קוואסט->

אומנם באנגלית, אבל גם משהו לבינתיים, דעתי האישית, זה קווסט למשוגעים בלבד! תהנו!

somebodddy

New member
הפסקתי לקרוא ברגע שראיתי

שיש חלק שצריך בו גנב. אני בגילדה לקשתים בלבד, אז אין סיכוי שנעשה את הקווסט הזה...

somebodddy

New member
זה באמת מגניב

אנשים אשכרה מזהים את הגילדה כשהם רואים אותי. רק חבל שפרצו למאסטר את המשתמש והוא נאלץ להתחיל מחדש... הוא היה ברמה 57, עכשיו הוא רק רמה 20...

sapir aloud555

New member
Zomg ../images/Emo121.gif

הגילד קווסט רק יצא והגילד שלי כבר בין הראשונים בשרת. [כתובה רשימות מקומות באבן בעיר פריון] אני חייבת לנסות את זה גם. x: יאי! [מתלהבת~]

sapir aloud555

New member
וגם ../images/Emo121.gif

אפשר לומר שהמשימה של Ace בדיוק כמו של שנה שעברה. אחח, ימים טובים. הייתי נובית אז, עם משתמש ברמה 17. הקטע המצחיק שכל פעם שהשגתי שוקולד מכרתי כל אחד ב10k והרווחתי ממש [יחסית לנובית].. xD

למעלה