לא תאמינו מי התקשר.....

halar

New member
לא תאמינו מי התקשר.....

חבר שלי לשעבר התקשר אלי (נאור) הוא שאל לשלומי ואמר שאנחנו יכולים להיות ידידים אני אמרתי בכייף הוא אמר לי את אחלה בחורה אני אמרתי טוב תודה הוא אמר שמעתי שיש לך חבר אני אמרתי כן בערך הוא שאל בן כמה אני אמרתי 25 הוא אמר את יודעת מה מחפשים בגיל 25 אני אמרתי אני לא שטויות הוא אמר יפה גדלת שיחקת לי אותה אני אמרתי אין לך מושג איך השתנתי מבחינת הכל הוא אמר באמת לא ראיתי אותך הרבה זמן סגרנו את השיחה בזה שהוא אמר תשמרי על קשר מתוקה!!! הוא אמר לי אני ברחתי לך כדי שאהבה תחלוף לך אני אמרתי לו אז הצלחת כי אני לא אוהבת אותך יותר הוא אמר אני אף פעם לא אשכח אותך. מה אתם אומרים תגיבו בבקשה??? אנחנו ידידים!!! ובקשר לטל ניראה לי שהוא לא רציני אני כבר ידבר איתו ביום שישי וניראה.

halar

New member
שחכתי לכתוב... כנסו זה חשוב...

שיש לו חברה ושהוא עומד להיתחתן אני אמרתי לו מזל טוב בכייף הוא אמר לי אני יזמין אותך לחתונה אני אמרתי סבבה בכייף.

sh53

New member
הוא סיפר לך שהוא מתחתן ולא בכית?

את אומרת לו שיש לך חבר בערך (לא בטוחה אם יש לך חבר כן או לא?). בבלוג שלך כתבת עליו המון זמן, ואפילו לא ממזמן. הכל באמת סבבה לך או שאת מנסה לצייר לך עולם ורוד ומתוק - בריחה מהמציאות במקום להתמודד עם המציאות?

אוף...

לפי מה שאת כותבת זה נשמע שאת עדיין אוהבת אותו לא יודעת למה זה מה שאני מבינה ממך... וממתי בדיוק יש לך חבר בן 25?! ולמה?! ואת הדבר הכי חשוב שכחת... שהוא מתחתן?? לא יודעת זה מוזר לי שיש לו חברה והכל והוא עדיין מתקשר אלייך ואומר לך שהוא לא ישכח אותך... תבדקי את זה אני לא חושבת שיש לך ממה להתרגש אולי הוא סתם רוצה לראות איך תגיבי...

halar

New member
הגבתי בסדר גמור

מה הקשר אני ונאור היינו כמו אחים עברנו המון קשיים ביחד עזרתי לו שהיה לו קשה והוא עזר לי והיה איתי שהייתי הבאישפוז. בכל מקרה פרגנתי לו והכל הוא דווקא רצה שאני יפסיק לאהוב אותו זה לא הסתדר וזהו אז ניפרדנו.

sh53

New member
חברים גם אחרי 3,4 או 10 שנים נפרדים

אבל כשנפרדים - אז באמת נפרדים.

הצעה שלי

אל תפתחי תקוות שווא לגביו ... אני במקומך לא הייתי מסכימה להיות ידידה שלו מפני שלדעתי זה פגיעה בכבוד שלך שאחרי "תקופת צינון" הוא פתאום חוזר לחייך ועוד אומר לך שהוא מתחתן..... הוא תסם מנסה לנפח לעצמו את האגו שהוא עדין יכול להשיג אותך ... אל תסמכי עליו ... לדעתי הוא לא אמין כל כך ...

למעלה