לא תאמינו מה קרה לי

לא תאמינו מה קרה לי

האם קרה לכם פעם משהו כזה? עשיתי פאזל במרפסת, על שולחן (במשך כמה שבועות), וכשהוא היה כמעט גמור (נשארו רק השמיים, שקצת נתקעתי איתם) באה רוח חזקה מהתריסים, והעיפה לי את כולו על הרצפה! הוא התפרק כל כך שכבר התייאשתי והכנסתי אותו חזרה לקופסא.

אל תדאגי, התייאשתי זמנית

אני עוד אחזור אליו פעם. אבל בינתיים אני מחפשת לקנות פאזל יותר קל, או לעשות שוב פאזל שכבר עשיתי. גיליתי שמצולמים (בעיקר נופים) הרבה יותר קשים ממצוירים, בגלל השמים, ולכן פאזלים של נופים מצולמים אני ממסגרת, ופאזלים מצוירים - מפרקת לשימוש חוזר.

גם לי קרה סיפור דומה

בעלי והבן שלי לקחו את הפאזל על קרטון הביצוע אל המכונית ע"מ לקחת אותו למסגר. ביציאה מחדר המדגרות היה בדיוק רוח פרצים..... והעיף חצי פאזל על הרצפה. למזלי, זה היה פאזל שהכרתי "אישית" כל חתיכה וחתיכה, ולמטה, בכניסה לבניין הצלחתי מהר להרכיב את הפאזל בחזרה. מיותר לציין שכל דייר שעבר ידע להעיר איזה הערה אבל אבל אף אחד לא הציע עזרה!

תשמחי שלא הציעו עזרה -

הם היו רק מפריעים! אבל למה לא הדבקת את הפאזל לקרטון הביצוע מלכתחילה?

strawberrys

New member
לי חתולים הרסו...

פאזל ערמות חציר של ואן גוך, אחרי שעשיתי חצי. גם אני התייאשתי וכבר החזרתי לקופסא.

כרמל 1

New member
לי נהרס בגללי ../images/Emo12.gif

את הפאזל הזה בניתי לפני כמה שנים, אבל הוא אף פעם לא ייצא 100% בסדר ממבט על, בגלל הסיבוכים שבו. אז אתמול, כשהוא היה בשיאו, ניסיתי לחבר איזה חלק קטן אחד שלא ישפיע על כלום לחלק אחר שלא יפריע... והרסתי
עכשיו אני צריך לחבר אותו מחדש, ובעצם יום לפני זה קניתי את ונציה.

למעלה