לא תאמינו מה קרה לי...

יפעת 1 2

New member
לא תאמינו מה קרה לי...

הייתי הבוקר ברמלה להוציא טופס ירוק לקבלת אישור להתחיל ללמוד נהיגה, אחרי שעשיתי בדיקת עיניים הלכתי לרופאה כללית, אמרתי לה שיש לי אפילפסיה, והיא אמרה לי: ''אה מצטערת, עם אפילפסיה אי אפשר..'' כמובן שאמרתי שאני מאוזנת, ויש לי חברים עם אפילפסיה שנוהגים, וביררתי והחוק אומר שנה בלי התקף, והיא ממשיכה: ''לא אי אפשר''. כמובן שלא הסכמתי ללכת עד שהיא תתקשר לברר, בסוף היא התקשרה והפנתה אותי למשרד הרישוי, ושם אמרו לי שעליי ללכת לרופא משפחה שיחתום על הטופס... אוקיי מקובל. הגיוני. אבל חבל שלא לקחתי את השם של הרופאה הזו. פשוט בושה. היום אני הולכת לרופאה שלי שתחתום והטיימינג מצויין גם כי יום ד' אני אצל ד''ר בלט שיכתוב מכתב... יום טוב חברים

חייםלוי

Member
מנהל
מה שרק מאשש את דעתי שהבורות

חוגגת גם אצל רופאים. שיהיה

אוגי 22

New member
לי לא לקחו את הרשיון

היה לי כבר רשיון כשהתחילה אצלי האפילפסיה,וכל פעם מחדשים לי אותו לחצי שנה, אבל לא לקחו לי אותו, עדיין

** רוזבד

New member
כשאני חושב על רשיון

אני כל הזמן מתחיל לפחד, כלומר, לא חטפתי התקף יותר משנתיים, אבל כל הזמן יש לי את החששות שאם אני אוציא רשיון יקרה לי משהו.

חייםלוי

Member
מנהל
לחשושזה תמיד טוב במיוחדכשמדובר

בנהיגה אבל אם אתהמאוזן כבר שנתיים ולוקח תרופות כסדרן הרי שאין מה לחשוש. הסר דאגה מלבך.

hashy

New member
תיקון טעות

לפני שאת הולכת לאזישהו רופא להלן הנוהל: את אמורה לקבל ממשרד הרישוי טופס של פרטים אישיים למילוי. אחרי שאת מוסרת להם אותו הם ימסרו לך "טופס לעווית" ידנית או בדואר. את הטופס צריך למלא או הנוירולוג שמטפל בך או פסיכיאטר. את הטופס המלא את שולחת בדואר לוועדה הרפואית. במידה והכל תקין הם ישלחו לך אישור להוצאת רישויון שאותו את מצרפת לטפסי התיאוריה. במידה ולא הם ישלחו לך אחד משניים: או זימון לבדיקות, או זימון לעמוד בפני הוועדה. שימי לב שקיבלת את הטופס הנכון ושאת הולכת לרופא הנכון. אגב, מה שמבקשים ממנו למלא זה לפני כמה זמן היה ההתקף האחרון ואיזה תרופות את מקבלת. בהצלחה

למעלה