לא תאמינו מה יש לי !

GALCLASSA

New member
לא תאמינו מה יש לי !

מצטערת שאני מציפה אבל אני ממש מתלהבת :) אולי יש למישהו אבללל מצאתי שני פספוסים ממולין רוז' - אחד מופיע ב- DVD מצאתי קליפ של השיעורי ריקוד של יואן וניקול :) איזה שמחההה אתם מוזמנים אההה וגם יש לי את הקטע שניקולל עשתה ב- SNL לפני שנים רבות וזה אחד הקורעים :)

shiray

New member
מכירה את שניהם.... תודה בכל מקרה!

ואלה שלא מכירים- שווה במיוחד!!!! ואין בעיה בכלל שאת מציפה! הרבה פעמים באים לפה אנשים חדשים וכותבים הודעה אחת ונעלמים... הצפה כזאת עדיפה פי כמה וכמה!!!! ובפספוסים את מתכוונת לקטע ששניהם נקרעים מצחוק באמצע YOUR SONG? כי אם לא- את חייבת לראות את זה!!! ראיתי את זה כמה פעמים רצוף כמו איזו ילדה מפגרת חחח.... יש את זה ויש קטע מהחזרות שהוא ענק, אבל אין על ניקול ויואן מתחרפנים שם...

GALCLASSA

New member
אחד מהם

אחד מהם זה ה YOUR SONG יש לי ב DVD המקורי שקניתי !!! אבל השני זה שהם על הפיל ! וי שלי קטע מהחזרות שהם רוקדים זה נורא יפה איך שהכוריאוגרף מדבר על ניק :) סוף סוף מצאתי לי פינה (הפורום ) :)

shiray

New member
שמחה שמצאת אותנו!

איזה קטע על הפיל? אני לא ממש זוכרת... ויש קטע שבו הם בחזרות, וניקול בכלל מחזיקה את התסריט והיא עם משקפיים ולבודה בשחור והכל (ונראית מעולה! בעיקר בהתחשב בזה שאלו היו כולה חזרות), והם עושים חזרה על הסצנה בסוף COME WHAT MAY כשהדוכס עולה עליהם וניקול אומרת לו שהיא תבוא אליו הערב לארוחת ערב והם יחליטו על הסוף... בקיצור היא יורדת לה במדרגות, כמו שיש בסרט, הולכת אליו בהליכה מפתחה כזאת ואיטית, ואז איך שהיא ממש מתקרבת אליו, וממש אומרת ENDING היא מורידה לה את הראש מהר למטה (תראי את זה, אני לא הולכת לפרט..), וכולם נשפכים מצחוק.

sh4ra

New member
שירה את הקטע הזה אין לי....

יש מצב שאת שולחת לי אותו ? חחח אני מצטערת :) אם כן אני אשמח אבל אני לא אהיה פה עכשיו כמה ימים כי אני נוסעת אז כשאני אחזור ביום חמישי.. ותודה אם כן וגם אם לא :)

sh4ra

New member
אוי הקטע שהם נקרעים מצחוק!

פשוט קטע מצחיק! אני יושבת ומסתכלת איך ניקול צוחקת (כל כך יפה) ומחייכת לעצמי :)

liat tal

New member
אווו כן

ראיתי אותם- על הקטע בYOUR SONG שירה אמרה לי, חחחח וראיתי וכל פעם הרצתי שוב אחורה לראות שוב חחח וגם את השני ראיתי

למעלה