לא תאמינו מה גיליתי!!!

לא תאמינו מה גיליתי!!!

ובכן בשפיים הוקם מרכז חדש שמתמחה אבחון וטיפול בהפרעות קשב ולקויי למידה, המכון הוא בניהולה של ד"ר רונית פלוטניק (פסיכולוגית חיהוכית והתפתחותית) במרכז יש צוות רב תחומי לאבחון וטיפול בילדים עם לקויות למידה והפרעות קשב וריכוז ומשפחותיהם כלומר פסיכולוגים, אנשי רפואה נוירופידאטרית (נוירולוגים המתמחים בילדים) צוות פרארפואי (כלומר פיזיוטרפיה, ריפוי בעיסוק, מטפל באומניות, קלינאי תקשורת) עובדת סוציאלית, איבחון דידקטי. ניתנים (בתשלום כמובן
) הטיפולים הבאים: אבחון פסיכולוגי ודידקטי איבחון נוירולוגי אבחון פרארפואי טיפולים פרטניים לילדים הדרכת הורים וטיפול משפחתי טיפול קבוצתי לילדים הסובלים מהפרעות קשב ולקויות למידה מי שרוצה את הטלפון והשם מוזמן לפנות אלי באי מייל. אפרת

obi

New member
שלום אפרת../images/Emo15.gif

אני מקווה שקיבלת את הדואל ששלחתי לך לכל מקרה אני שולח לך נוסף אני מקווה שלא אבדנו את הרקע לפניה שלי, למרות הזמן שחלף. obi

היי אובי היקר לא שכחתי אותך

את האי מייל שלך לא קיבלתי לצערי, אני מקווה שהבא יגיע, בכל מקרה כזכור לך דיברנו בזמנו על הצורך שלך באבחון מקיף נוסף כדי לדעת מה בדיוק הבעיה, וכמו כן דיברנו על הוראה מתקנת. אני חושבת שהשלב הראשון והנכון צריך להיות אבחון פסיכודידקטי מקיף, שלא יהיה דרך גורמים אחרים אלא דרך פניה שלך, לפי דעתי באבחון כזה כן יעלו על בעיה אם קיימת, ואני מאמינה שגם יפנו אותך להוראה מתקנת, או לטיפול מתאים במידת הצורך. בכל מקרה נשתמע באי מייל לא? אפרת

למעלה