לא תאמינו לזה

אלוהים, זה עלול להסתיים רע../images/Emo70.gif

קחי את עצמך ולכי משם
אפילו במחיר של הפסד כסף

מסתמן שזה הכיוון

ההורים שלי אמרו שהם ישלמו כמה שצריך ומוכנים להלוות לשותפה אם אין לה כרגע - העיקר הביטחון שלנו.

La la la 20

New member
גם אני אכלתי סרטים משותף

כשגרתי בדיזינגוף תשאלי את בנג'י היא היתה עדה לכל הסרט... אני צריכה לעזוב את דירתי ה-מ-ק-ס-י-מ-ה הנוכחית כי בעל הבית מוסר אותה לבנו האהוב (עכשיו הוא נזכר ?!?!) אפשר לחפש שוב ביחד :) תקופת מבחנים מוצלחת לכולם ככל שהיא יכולה להיות עדית

וואלה?

חבל, דווקא הדירה הייתה במיקום מצויין מבחינתך (וגם את מאוד אוהבת אותה). הייתי בשמחה מחפשת איתך שוב, אבל כבר קבעתי עם חברה מהבית ולמרות שיהיה נחמד לצרף עוד שותפה שאני יודעת בוודאות שהיא אחלה, עדיין יש את הבעיה של המיקום... חוץ מזה שאנחנו מחפשות בטווח הזמן המיידי בגלל הבלאגן, ולך יש עוד חודשיים אם אני לא טועה. אבל נהיה בקשר אם דברים ישתנו, נראה על איזה אזור אנחנו הולכות הפעם...

Benjamin Turner

New member
ובנג'י תספר

שגם עדית הזמינה משטרה לביתה בעטיו של השותף (שאיים עליה ואף הפעיל אלימות פיזית
מהסוג המעליב גם אם לא פוגע פיזיולוגית), והגישה תלונה, וברחה מן החוזה מוקדם... יש לכן כנראה איזו קארמה שלילית משותפת

kkarinn

New member
לא ברור בכלל... ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אולי מארץ השותפים הגרועים. הם מעבירים שם את כל חייהם בלימודים אינטנסיביים של איך לעשות דווקא, איך למרר לאנשים אחרים את החיים, וכו'...

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל, להיות חזקה. רוהצ לבוא אצלי כמה ימים להתאוור כשתסיימי מבחנים? צו הרחקה נשמע לי כמו רעיון טוב, אבל נשמע לי עוד יותר טוב להתעלם לחלוטין, לנתק לה, ולדאוג שגם אימא שלך ואבא שלך והחברים שלך ינתקו אם היא יוצרת קשר.

תודה על ההצעה

יש מצב, אבל יותר מדי חופש לא יהיה לי, כי צפויים לי גם מילואים ומועדי ב', חוץ מזה שאני מתכוונת לנצל את מעט החופש שיהיה לי לארגן את הדירה החדשה שבע"ה תאותר כמה שיותר מהר. אבל את מוזמנת לבוא אלי ולעזור לי לעצב את החדק החדש, לכשיהיה אחד כזה...

אם את מחפשת שותף...

אני פה
וזה פסדר אני לא מאיים
שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה, רק אני באמת מקווה שלא תמשיכי לשלם על הדירה הקודמת
אל תצאי בהפסד
תתלונני במשטרה עוד פעם

לא אישי אוהד

אבל גם אני לא מחפשת שותפים כרגע (קבעתי כבר לפני כמה חודשים עם חברה ותיקה שנעבור לגור ביחד רק שתינו), וגם נדרתי בעקבות החוויה האחרונה (האמת שנדרתי את זה עוד לפני החוויה עצמה, עוד בשלב האקספוזיציה שלה), שבעתיד אני אגור עם גג שותפה אחת - וזאת אכן תהיה שותפה ולא שותף, אלא אם יהיה מדובר בבן זוג. אז האופציה היחידה שלך לגור איתי היא להצליח לכבוש את לבי, ואני מזהירה אותך מראש שזה לא דבר פשוט בכלל (ולראיה אני לבד... יותר מדי זמן)

אההה../images/Emo70.gif את מזלזלת בי../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif

סתם אני צוחק... בכל מקרה, כלה אוקראינית כבר יש, חמה מזרחית בתהליכים, חסר רק שותף אירופאי
בכל מקרה, החלטתי לנסות לכבוש את ליבך
, ולכן צירפתי פה כמה סיבות, למה כדאי לך להיות איתי: 1. אם תתחתני איתי אנחנו נהיה בהתחלה בספר הטלפונים. 2. אני לא מפעיל מכונות כביסה בלי אישור שלך
3. אמא שלי *לא* תתקשר אליך ותאשים אותך בהטרדה מינית
4. כתבת "אלא אם כן מדובר בבן זוג" אז אני בן, אבל לא זוג (לפחות חצי (שליש, רבע
)) 5. ולבסוף אם מחברים את הסכום הגימטרי של אוהד, יוצא 16 (טוב נו זה לא כזה יתרון, בכל זאת הייתי חייב לפחות חמש סיבות)

behappy

New member
אממ

אני קוראת אותך כבר כמה ימים ונדהמת מכמות האיכס שיש משותף אחד! ואני חשבתי שהשותפות שאני פגשתי נוראיות.. ליד השותף שלך הן מלאכיות..
מקווה שלא יהיו יותר בלגנים ושתוכלי לשרוד את הזמן שלך בדירה ולעבור ממנה כמה שיותר מהר. חיבוק גדול... שיהיה טוב.

תודה ../images/Emo24.gif

ואני לא מתכוונת לנסות לשרוד בדירה - כבר ברחתי ממנה והודעתי לבעל הבית שעזבתי. היום באתי לקחת כמה חפצים הכרחיים, ובאותה הזדמנות הכנסתי את כל הדברים שלי שהיו במטבח לחדר שלי. בואו נגיד שהאדיוט יצטרך להוציא עכשיו כסף לא רק על אוכל, אלא גם על כלים...

AdiGoldman

New member
תורי! תורי!

.) בני כמה אתם - 17 2.) כבר גרים בדירה ואיפה - לא. עדיין גרה עם ההורים 3.) השותפים שלכם: להשכיב או להכות (ואם אתם ממש רוצים לשתף - תגידו שניהם.) - בהתחשב בעובדה שהשותפים זה האחיות וההורים שלי. להכות! והרבה! חחח 4.) בעקבות סנסציית הגפילטע פיש וקייטי הולמס שהרעישה את הפורום - איזה כוכבנון הייתם רוצים שיקפוץ על הספות של אופרה בגללכם - ג'אן ג'אק גולדמן!!! חח אף אחד לא מכיר *מגלגלת עיניים* .. זמר צרפתי. 5.) מפגש פורום - או - מפגש פורום!!! ובשביל ההכרעה הסופית: 6.) מחנה האור או מחנה החושך - מחנה האור

למעלה