לא תאמינו לזה

לא תאמינו לזה

אמא של השותף התקשרה אלי עכשיו, וטענה שאני משקרת והיא יודעת שאני משקרת. עניתי לה שאין לי מה לדבר איתה וניתקתי. היא התקשרה שוב והפעם אמא שלי דרשה לדבר איתה, והבהמה טענה שאני זאת שמטרידה את הבן שלה - מינית!!! בנוסף לזה שהיא טוענת שאני סתם נטפלת אליו וסתם התלוננתי עליו, ו"היא תתבע אותי". אמא שלי עכשיו מדברת עם בעל הבית. זה כבר נהיה מוגזם, ואני שוקלת להוציא צו הרחקה.

Mיקי_

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo178.gif אוי...../images/Emo24.gif

1Eliko1

New member
את צודקת ...

אנחנו לא מאמנים ....
על זה נאמר המציאות עולה על כל דמיון ....

בעעעעע.......... ../images/Emo5.gif

מה זה השותפים המוזרים האלו, נקווה שיהיה לו רק רע. בעל הבית יכול לתבוע אותו על הרחקת דיירים ופגיעה בעסק, הוא מפריע גם לשכנים
אם כן אז זה טוב... בכל מקרה תתלונני עוד פעם במשטרה... אנשים בהמות בואי תגורי איתי גם ככה אני מחפש
אל תדאגי אני לא אאיים עליך

דווקא בעל הבית משתפן

היות שהוא מעדיף להיות בצד התובע ולא הנתבע. הוא מנסה להגיע להסכמה עם האדיוט שיעזוב מרצונו, ובינתיים העלה את האפשרות שאני והשותפה נשלם את החודש שהוא מפסיד על זה שהוא מעיף את השותף מייד בלי התרעה של חודש (מה שכאילו לא מאפשר לו לחפש מחליף). הוא רצה במקור שאנחנו נשלם את כל הסכום עד תום החוזה שלו, אבל הבין לבד מהר מאוד שזה מוגזם. אנחנו דרשנו תשובה עד יום ראשון והבהרנו שאם הוא לא עף סופית אז ביום ראשון אנחנו כבר עוזבות, נקודה. הוא יכול לנסות לתבוע אותנו, הוא מסכים שהצדק איתנו אבל חושב כאן על הכסף... להורים שלי האמת שלא אכפת לשלם לו את שכ"ד של חודש רק שיהיה לנו שקט, אבל אותי זה מעצבן שמאיימים עלי ואני צריכה לשלם. בכל מקרה, בין אם נישאר ובין אם נעזוב אנחנו מתכוונות להוציא נגדו צו הרחקה כדי שלא ינסה להתנקם בנו, כי אנחנו יודעות למה הוא מסוגל. ונראה אותו ממש את כל האיומים המפגרים שלו ושל אמא שלו על שיתבעו אותנו - ואותי על הטרדה מינית... (טוב שלא טענה שאנסתי אותו).

JustMeNow

New member
בובה ../images/Emo24.gif

אחרי כמה ימים ללא אינטרנט יצא לי לקרוא את ההתרישויות האחרונות ואני כל כך מצטערת לשמוע על כל הבלאגאן שאת עוברת זה נשמע מילה במילה כמו השותף לשעבר שלי (אם את זוכרת... את הפרסומים עליו כמעט שנה אחורה) אני מבינה את הבלגאן ואני שמחה לשמוע שהתפנית להורים וזה צעד מאד חכם לנעול את הדברים אצלך בחדר הדבר היחיד שאני יכולה להציע לך לעשות מלבד כל הצעדים האלו זה להתנתק קצת, למען השלווה הנפשית שלך. לכי לשמוע מוסיקה, לראות סרט, תצאי לבלות, תפגשי עם חברות ואל תטחני את הנושא לכמה שעות. אני בתקופה הזאת טחנתי את הנושא, לא ישנתי בלילות ולא היתי מסוגלת לאכול מהעצבים והלחץ. המקק הזה לא שווה את הבריאות שלך! תרגעי קצת כדי שתוכלי לחזור "למלחמה" בכוחות מחודשים ושוב, חיבוק ענק ותומך! :)

נשמע שאמא שלו היא חתיכת bitch

זה ניסיון פתטי ונואש מצידם, אני חושב, כדי לדכדך אותך ולגרום לך לחסור ביטחון. אני לא יכול לייעץ ולהגיד לך מה לעשות, אבל אל תתני לזה להרגיז אותך. תנסי לחשוב מעבר לדברים הטיפשיים האלה, מעבר לכל הגועל שזה עושה לך. זאת רק תקופה אחת, ואת עוברת את זה. אני הייתי מוכן לגור אתכם ולהחליף אותו

יש כאלו יצירות מופת ../images/Emo3.gif

אני חושבת שעכשיו אחרי שכל ההתרחשות הזו חצתה את הקו לתוך תחום המדע-בדיוני, את דווקא יכולה להתרווח בסבבה וקצת לחייך על כל העניין: תחשבי שכך או אחרת, כל הסיפור נגמר ביום ראשון - או שהשותף עוזב, או שאת עוזבת. את יכולה לשכוח מענייני הכספים, כי את יודעת שלא סביר שבעל הבית יתחיל לרדוף דווקא אחריך בשביל כסף - וגם אם כן, הוא באמת יכול לקפוץ לך. ברור שזו טרדה עצבנית לעבור את כל זה בתקופת מבחנים, ולמצוא דירה חדשה וכו' וכו', אבל בכל הנוגע לסיפור הזה, נראה לי שאת ממש יכולה להתכונן ללהשאיר את הכל מאחוריך. טבעי שבעל הבית ינסה בכל זאת לקבל את הכסף שלו מאיפהשהו, אבל טוב מאוד שהבהרת לו שזה לא הולך לקרות. עכשיו, תכלס (ועד כמה שזה לא נחמד לומר, כי בטח הוא סובל לא פחות משותף שלך שהוא הכניס לדירה שלו), זה בעיה של הבעל בית - לא שלך. הרי רוב הסיכויים שהיצור לא יתפנה - ובעל הבית ישבור את הראש לגבי מה לעשות איתו, את ממילא לא תהיי שם יותר.

kkarinn

New member
די, אני לא מאמינה...

עכשיו אנחנו יודעים איפה הוא למד להתנהג ככה... ככה זה, הכל מהבית... ולבעל דירה כדאי לפנות אותו מהר, כי אחרת הוא יצטרך למצוא 2 שותפים לדירה, ולא אחד, ואני בטוחה שאנשים לא ירצו להיכנס לדירה כשיראו איך היא נראית... אני מקווה שכל הסיוט הזה ייגמר כבר, ותוכלי לחזור לחיים שקטים ונורמלים

ושוב ../images/Emo24.gif ענק לכולכם

זה ממש טוב שיש לי אתכם כאן! השותפה ואני לא תופסות אחת את השניה... מה שנראה לי זה שבסוף נפר חוזה וזהו. יש את האפשרות להציע לו שנשלם שכ"ד שלנו לעוד חודש ונעזוב עכשיו (מה שהוא הציע לו - רק שאצלו הוא התכוון שאנחנו נשלם את השכ"ד+הוצאות). אני מתכוונת להתייעץ בפורום חוק ומשפט+בעו"ד, לבדוק אפשרות שאנחנו נפר את החוזה לגמרי - בלי לשלם לו, והאם במקרה שהוא יתבע אותנו המצב הנוכחי יכול להוציא אותנו מזה (שתי בחורות טובות שהגישו תלונה+צו הרחקה כי הן מאוימות). אוף, סיפור...

NightElf

New member
../images/Emo12.gif וכל מילה מיותרת...

מדהים לאיזו רמה נמוכה אנשים יורדים...

וצ'מעו קטע

בשיא של כל הבלאגן הזה, אני רואה את ההודעה הזאת בפורום שלי, ומסיבות שמובנות למי שעוקב אחרי הסיפור שלי, היא קצת הלחיצה אותי (אפילו שהיה לי ברור שאין מצב שזה השותףשלי, שלא רק שאין לו מחשב הוא גם בקושי יודע להפעילמחשב שלא לדבר על דברים מתוחכמים יותר. הוא ביקש ממני פעם עזרה לשלוח אימייל). שלחתי בנוסף לתגובה בפורום מסר לגולש החביב בבקשה להסבר, ומסתבר שמדובר בבחור צעיר וחמוד שפגשתי לא מזמן בארוע, ישבנו ביחד אכלנו שתינו וקשקשנו, ו"רבנו" אחרי שהוא היה אמור לשמור על על השתיה - דיאט קולה, וגמר לי אותה. קטע הזוי למדי, לא?

NightElf

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

קרעה אותי ההודעה שהוא מאשים אותך ששתית לו את כל הקולה

אותך זה קרע?

אותי זה הלחיץ! חשבתי שזה טרול שקרא את מה שכתבתי כאן בפורום והחליט להציק לי. הבחור המסכן לא הבין למה כל כך נלחצתי, כתב לי במסר את השם שלו והזכיר לי באיזה אירוע נפגשנו ואכלנו ביחד... וגם הוא גנב לי את הדיאט קולה ולא להפך! אבל לו אני סולחת כי זה היה חד פעמי וכי הוא חמוד, בניגוד לשותף שלי.

הו, שלום!

אין לך מושג כמה עכשיו אני מתייסרת על שלא יצא לי בסוף לגור איתך - מעבר לזה שאת בחורה מקסימה וחמודה, את לא היית עושה לי כאלה צרות... ואני מאוד אשמח לראות אותך בפורום שלי - כבר ביקשתי מבנג'י שתודיע לך, אבל תיארתי לעצמי שאת עסוקה בעיצובים שונים ומרהיבים...

למעלה