לא תאמינו לזה...

לא תאמינו לזה...

אבל מסתבר שממש חקרו את הנושא ויש עדויות שמוכיחות את מה שאני אומר כבר המון זמן ואתם ואחרות לא מוכנים לקבל.
אז הנה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294819,00.html

ולעצלנים שבינינו, ציטוט מרתק:
"ד"ר בוקק־כהן,?,34? שערכה סקר מקיף בקרב ?1,900? נשים ו- 1,500 גברים באמצעות שאלונים וראיונות, מסיקה שנשים לא מנמיכות ציפיות לגבי בחיר ליבן, עד הגיען לגיל 35־36 שבה תחושת השעון הביולוגי מעמעמת את נחישותן. זאת למרות שעל כל חמש נשים פנויות בישראל, בנות 25־50 יש שלושה גברים פנויים בלבד"

עכשיו כבר אין לכם ויכוח איתי, אלא עם הד"ר בוקק-כהן :)
ד"ש לחתולים :)

dori78

New member
אז מה זה אומר עלי

שלא התפשרתי ומצאתי בדיוק את מי שרציתי?
שיש לי מזל יותר מלאחרות?

החתולה מוסרת ד"ש חזרה

מכיוון שאנחנו בעניין של הכללות מטופשות -
הכללה מטופשת לפניך:
לרוב הגברים מלכתחילה אין הרבה ציפיות. כלומר, מצפים שיהיו לה ציצים ודופק.

שאולי עוד יש לך קצת תקווה?

אם רק תהיי טיפה פחות מקובעת ומסוגרת בדעות שלך?

ואם לא - החתול מחכה שתאספי אותו :)

mri10

New member
"ודופק"

הכוונה היא לפעימות לב.לא,פשוט יש כאלו שמעט התבלבלו.

dori78

New member
רגע,

ואם היא לא מעשנת אבל אין לה בעיה שאתה מעשן?

צלשלספק

New member
אהממ....

עכשיו התקלת אותי.

האמת שיצאתי לדייטים בעבר עם לא מעשנות, אולי בשני במקרים בודדים זה התפתח לקשר - קשר,
לרוב סיננתי על זה ולעיתים גם רציתי מאוד והסכמתי לפשרות עם לא מעשנות, אם נפל הפור על הנושא הזה שכבר נכנסתי לרצף של דייטים, אני לא הייתי מסיים אותו על נושא העישון, אם כבר זה היה בא מהצד השני גם אם לא ראתה אותי מעולם מעשן לידה סיגריה, מספיק שאני מעשן "בתודעה", וזה יכול להפריע... תאמיני לי, בחורות חושבות לטווח ארוך, מאוד...

עוד משהו, אתה לא יכול לדעת מראש מי א-עישון ומי אנטי-עישון, יש אנשים שזה מאוד מאוד מפריע להם הנושא, ולכן לאחר שנכוותי פה ושם, אולי התאכזבתי ייתכן ואכזבתי, התחלתי ללכת "על בטוח" כברירת מחדל, באם פנתה אלי לא מעשנת הייתי מציין את זה, אם זה יהרג ובל יעבור אין אפילו טעם להפגש... סתם יאכזב את שני הצדדים, מניסיון.

כעת אני אשאל אותך, כחילוני עם זיקה למסורת לחילונית (אני משער), היית יוצאת עם בחור דתי או חוזר בתשובה?
מבחינתי גם דתייה זה לא פשוט, הלא כך? וגם את זה פעם אחת ניסיתי, דייט או שניים, זה לא היה העניין "הזוגי" או המגע דווקא אלא יותר הרקע הכללי (לא באתי מרקע דתי אלא חילוני-מסורתי - חיה אחרת לגמרי) והשבתות כמובן.
ואני מציין שהורי חזרו בתשובה והתפכו לגמרי עד שהקשר נותק לחלוטין (גם מסיבות אחרות) אז תביני לבד עד כמה זה יכול להיות אישיו עבורי ואני משער שגם עבורך.

סיגריות אפשר לעשן בחוץ, אבל לא לנסוע בשבת או לא להדליק טלביזיה או מחשב יכול להיות טאבו מבחינתי, אין מצב...
נ.ב.

דופק זה מותרות... :)

אני בטוח שיש תחומים מסויימים שבהם בעלך(או חבר? לא זוכר) לא בדיוק כמו שדמיינת.
הנקודה כמובן היא שצריך לדעת על מה להתפשר. בדיוק כמו שכותבת הד"ר בכתבה.

לגבי החתולה... קישטה!

דידי 9

New member

דופק זה מותרות אלק!
אולי באמת זה מותרות במקרה שלך-איזה אישה עם דופק תסכים?

צלשלספק

New member
איזה חתולים...

די כבר עם הסטיגמה של הרווקה הבודדה והחתול/ים, אתה לא יודע שבגיל 40+ החתול מצמיח כנפיים והופך לתוכי? בגיל 45-50 (שלה, לא של התוכי) התוכי מתחיל סוף סוף לדבר...

לא נראה לי.

אף אחת לא רוצה תוכי שיבלבל לה בראש ויהיו לו טענות ומענות. עדיפות יללות לא מובנות, בערך כמוכם

כשאתם מדברים, כל מה שאני שומעת זה מייאו מייאו.

קודם כל

לא חידשו כלום אני נתקל בלא מעט בחורות שפשוט תקוע להם מישהו והם לא משתחררות ואז השנים עוברות וכן יש לחץ טבעי מצידן בגלל הילודה וכו

קודם מעצם זה שאנו בזוגיות אנו מוותרים ולומדים לחיות ולהכיל בן זוג!

יבושם לך מחפשת עשיר בלה בלה ובלה מצאת ואת מאושרת סבבי!מה אגיד לך כל אחת והשיקולים שלה ושוב זה לא המדד לחיי נישואים מאושרים!

כשאני שומע מישהי 30 פלוס שאומרת שאני לא מתפשרת כלל אז כבר אני מבין עם מי יש עסק ! ישנם כאלו שרוצות יותר מידי להוביל ולשלוט על הקשר אז עדיף להמשיך

אני לא מצהיר אני לא מתפשר אני רואה בוחן בודק מרגיש וחש ואז מחליט!חשוב לי אישיות ,ודווקא כשאני מדבר עם נשים מחול אני רואה כמה מחסומים יורדים שפשוט מקבלים ואוהבים אותך כגבר גבר ולא כאחד אם יש לו או אין לו או הצלחות וכו כבוד הדדי וזה הבדל מול כאן

לצערנו בגלל הקדמה והחברה ולא רק פה יותר ויותר סוגי מערכות יחסים וכו וחתונות מאוחרות ועוד

ירושלים למשל העיר שמתגרשים הכי פחות ומתחתנים הכי מהר מעניין למה?כנראה שסדרי העדיפויות והקהילה ואמונה ומסורת מזרזים חתונות ויותר מחשבה מלקום וללכת ולפרק בית

אני תוהה

האם אתה תמיד יוצא מנקודת הנחה שהנשים בררניות ופגומות ולא שוקל עם עצמך, למה זה לא הולך, מה אתה צריך לשפר בעצמך. כי לפי הגישה שאתה מציג בפני הפורום, יש בך הרבה אנטי והרבה טענות כלפי המין הנשי. לדעתי, אתה המכשול של עצמך ולא אחרות. נקודה למחשבה.

אין לי אנטי

על נשים ברוך למזלי יצא לי להציל כמה בתים מפירוק ועוד ,שוב יצא לי לשוחח לפגוש אני מנהל קבוצה של 600 נשים גם מהעולם בנושא קוסמטיקה!

יש דברים טובים ויש שלא,אם תדע לכמה נהרסו חיים התגרשו עם ילדים ומתייסרות ולא מוצאות או סובלות מהגרוש ,וזאת בגלל שלא פקחו את העיניים והיו קשובים לסביבה ולמה הם חושבים!

אני למשל הייתי שואל נהגי מוניות ואנשים זרים לגמרי שאלות על עצמי,ובאמת הייתי מופתע אמרו לי יש לך קול סמכותי אתה נראה כזה עם נוכחות לא רעה לא של טיפוס רע של מישהו עם כוח כזה!ואני עניתי מה לכל הרוחות ככה אני נראה לאחר כי אני ממש לא כך מרגיש!

הטבע האנושי די הרגיז אותי בחיי ולא הבני אדם!אני חושב ורואה שאנו בדור שכל פיפס מוביל לפיצוץ כלשהוא גם מבחינת התנהגות!וכן מותר להעיר לגבר ולאישה לא מתנהגים כך כלפי זרים או הכרויות מבחינת התנהלות והתנהגות !

הרי אנו חיים במדינה שמשום אוהבים שמתנהגים לא יפה או פוגעים רואים את זה סביבנו ,ואני שואל אך זה בחול מכל מיני מקומות הקו אחיד,זאת אומרת גם אם אתה זר ומחזר מכבדים אותך כאדם ולא עושים פוזות וכו

היום אני בתהליך כנראה אם וכאשר יצלח הגיור בחורה 30 פלוס אינטלגנטית וחכמה שעובדת עם אימהות ותינוקות ומנהלים שיחות חוכמה,אם היא תתגייר מרצונה ותלך על זה סופית הרווח כולו שלי

אין שנאה על אף אדם גם אם פוגעים בך כשאתה אדם מאמין אתה רואה את הדברים אחרת

למעלה