לא תאמינו לזה

לא תאמינו לזה../images/Emo5.gif

זוכרים ששידכתי בין הפונדי שהיתה לי לבין חברה שלי לגבי ביבי סיטר. אז חברה שלי שמרויחה משכורת זעומה הציע לה איזה סכום שהוא מכובד לכל הדעות ומה גם שהוא "שחור" .אז הפונדי שלא עובדת כבר למעלה משנה סרבה כי היא "לוקחת הרבה יותר לשעה" . ממש מדהים אני היתי מוכנה ללכת לעבוד בחצי משרה בשכר שהוא רבע מהשכר שהשתכרתי רק כדי לא לשבת בבית ושתהיה פרנסה והיא פשוט כמו פרימדונה(סליחה על הגסות). יושבת למעלה משנה בבית עם חשבונות בנק מעוקלים ועוד מעד בניתוקי חשמל טלפון וכו' ועוד מסרבת לקחת עבודה שמוצעת לה על מגש של כסף.אולי אני הלא נורמלית בסיפור הזה? אני המומה.....

מירבי*

New member
את נורמאלית בהחלט יקירה

מישהי אמרה לי פעם שמי שבאמת רוצה עבודה מוצא בסוף...יש כנראה משהו מן האמת במשפט הזה, למרות האבטלה, למרות הקשיים, ברור שצריך לעשות ויתורים לפעמים, העיקר להיכנס למעגל העבודה. ההתלבטות שלך לגבי איזו עזרה נכון להציע לה, עבודה או כסף, מקבלת כרגע משמעות אחרת, טוב שבחרת ככה והצעת לה עבודה, נתת לה בעצם אפשרות להרוויח כסף מעבודה, היא סרבה וזה בהחלט מאכזב, את עשית מעשה נכון ואצילי, היא אחראית למצב שבו היא נמצאת כרגע וחבל שהיא לא לוקחת את ההזדמנות הזאת כדי להיחלץ מזה.

miri71

New member
לירון, עשית דבר חשוב ויפה בשבילה

אבל אחרי הכל היא אחראית על החיים שלה. אי אפשר לשנות מישהו שכניראה כל החיים מכבה שריפות. אני גם בעד ללכת לעבוד ולא להסתמך על הגורל, גם אם השכר לא תמיד עונה לציפיות, אבל לא כולם חושבים ככה. אין מה לעשות.

למעלה