לא תאמינו איזה השמצות וקללות חוטפות בר ואינה

אורישקי

New member
אני בן.

ומה זה משנה להן? הם בתחרות בחיאת, זה לא שהן מכינות אוכל במסעדה רצינית. אתה לא מאמין כי אתה שפטת אותן ואתה פשוט לא מסוגל לחשוב שהן לא מסוגלות כלום לבד. הראו במפורש שהן העבירו אותו, עובדה שאתה בכלל לא טורח להזכיר.

t0mer

New member
.

אין קשר לתחרות. אני לא בנאדם שיתן לאנשים לאכול אוכל שהוכן בצורה כזאת רק כדי לחסוך כמה שניות. לפי מה שאני זוכר הם לא הצליחו לעשות מסירה נורמאלית אחת. ומה שהם כן הצליחו זה כי הן רימו ולא מסרו בנגיעה אלא תפסו כזה בי ואז מסרו... קיצר עזוב סתם רציתי לפרוק עצבים על הריאלטי המסריח שיש בארץ

always be me mc

New member
אז תפרוק על האח הגדול

just saying *חוזרת לפינה*

t0mer

New member
גם שם אני פורק :)

*חוזר ללמוד למבחן הארור בלוגיקה במקום לכתוב שטויות בפורומים*

Hadas 87

New member
זה לא משנה!

אז מה שהן בתחרות. זה גועל נפש לתת למישהו לאכול ככה. וכן גם אם הוא תאילנדי!
גם זה לא באמת יותר מהר לשים את זה עם היד או לשים את זה עם סכין כמו בן אדם. ואם מישהו אחד היה רואה מה שהיא עושה וצורח לכולם שם בתאילנדית לא להתקרב אליהן אז זה היה מעכב אותן הרבה יותר. ממש היה לא ברור למה היא בחרה למרוח ככה את הטחינה. ועד היום שאני נזכרת בזה אני מקבלת בחילה חחח

shoham95

New member
ככה זה

כשלא אוהבים מתמודד מסוים (או במקרה הזה- זוג) והוא מנצח- תמיד יחפשו את כל התירוצים שבעולם למה הוא לא ניצח ולמה זה לא היה פייר. אל תקח את זה רציני.

mmeny

New member
U CAN FOOL SOME PEPOLE SOMETIMES BUT

U CANT FOOL ALL THE PEPOLE ALL THE TIME בוב מארלי אמר את זה פעם. אם כ"כ הרבה אנשים אומרים שהגמר היה מכור,כנראה שיש דברים בגו

always be me mc

New member
כ"כ הרבה אנשים?המעריצים של שושי ושושה אומרים

וגם מקללים את הבנות תוך כדי. אז בטח שזה נכון.
עלק
גם על איזה שתי הדחות מטמטמות הם מדברים? פעם אחת הן ניצלו וחזרו בגלל הכרטיס גירוד זה הכול.

mmeny

New member
תשמע\י אני מסתכל על הבנות בפרק האחרון של המיר

מה אני רואה? משימה לעבוד עם אנשים-לסדר 58 אנשים שינופפו בדגל-הם אחרונות,האחים והדתיים עשו את זה הרבה יותר מהר משימת מחשבה,בגלגל ענק-הן אחרונות,לוקח להן הרבה יותר זמן משימת ניווט לשטיח-הן אחרונות,לוקח להן הרבה זמן לנווט במשימה אחת בלבד הן הגיעו ראשונות,משימת הליכה על חוט,ומותר לחברי הפורום להודות שהמשימה הרבה הרבה יותר נוחה לבר ואינה,ששוקלות מעט ומשקל דומה אחת לשניה. עם להוסיף לזה את העובדה שקיבלו 2 גלגלי הצלה. לטעמי הן לא זוכות ראויות,גם טום ואדל לא ראויים בגלל גלגלי ההצלה והעזרה,האחים או הדתיים היו מנצחים יותר ראויים. אבל זה כמו הישרדות-אין כאן ראויים ולא ראויים,ברכות לזוכות,אע"פי שזה נראה קצת מכור

mmeny

New member
הכוונה שלקח להם הכי הרבה זמן להגיע לשטיח

אחרי שהם סיימו את משימת החבל

always be me mc

New member
ממש נוח. אחת פחדה למוות בקושי זזה

אשכרה, תגידו מה שאתם רוצים אבל כל אחד בפרק קיבל משהו שטיפה יותר מיטיב לו ותגידו מה שאתם רוצים אבל גם הבנות נאבקו בקטע הזה. קלות אולי יותר מבחינת משקל אבל היה שמה מאבק נפשי ללא ספק. משבר באמצע שני בניינים ועל איך שבר החזיקה והעבירה אותן מגיע להן. וזה לטעמך. קיבלו קיצור דרך אחד (שגם התימניות קיבלו!!!!!!! [ממש בא להן בטוב]), קיבלו כרטיס גירוד אחד (בעוד טום ואדל 2,, התימניות פעם 1), וההפקה עזרה לכולם בכל מיני משימות למיניהם. הגלגל נראה לי מסריח מכף רגל ועד ראש. הכוסות בבירור עזרו לכולם. בנשיקות ויתרו לעקיבא וענהאל. בשירים עם הקיינדלך גם נראה שעזרו לעקיבא וענהאל. על זה שלא נכנסו למקום ההוא היה מגיע להם עונש רציני וכן, הלאה והלאה. אז מבחינתך לדתיים והאחים הכי מגיע (מילא האחים. הדתיים?), מבחינתי לבנות מגיע הרבה יותר מהדתיים שבכלל ריככו את המירוץ בשבילם.

mmeny

New member
שכל אין

קצת נמאס להתווכח איתך,במיוחד ששום דבר לא יעזור. בפעם ה-1000,הדתיים הם דתיים,ולכן לא יעשו משימות שנוגדות את הדת (וזה גם עלה להם בכל מיני עצירות ועיכובים במירוץ). ההפקה ידעה מראש שהם דתיים,ולכן במשימות לא צנועות יש בעיה,וזו בעיה ידועה מראש. מבחינתי הרבה יותר פדיחה לבקש ממישהו לנשק אותך באוויר ליד הלחי ולצלם מאשר לבקש ממישהו פשוט לנשק אותך ולצלם,תחשבי מה היה לך יותר נוח ופשוט לבקש. אני לא ראיתי עזרה לדתיים בקיננדלעך,מה שכן ראיתי זה עזרה לטום ואדל,שזיהו את השיר השני אחרי תו אחד (מאוד מאוד מוזר),כשאדל הודיעה שהיא לא מוכנה לאכול יותר ומצידה לפרוש. גם טום ואדל זוג אטרקטיבי,וגם הוא קיבל עזרה

Jason2

New member
יש חוקים למירוץ

ואנשים שבאים למשחק הזה צריכים לעמוד בחוקים. אם הדת נוגדת לחוקים האלה, אל תשתתפו במשחק. אם לבר הצמחונית לא ויתרו אז אין סיבה שלדתיים יוותרו.

Hadas 87

New member
בדיוק!!!

מה שהיא אומרת נכון אבל אני לא מסכימה עם הנימוק הזה "הם דתיים אז זה בסדר". סליחה אבל החוקים צריכים להיות שווים לכולם. זוג אחר חילוני לא צריך לסבול מחיסרון בגלל שהחליקו ללהק זוג דתי. אם הזוג הדתי לא מסוגל להתמודד עם כל המשימות איך שהן לפי החוקים אז או שלא ירשם למרוץ למיליון או שישנו את המשימות ככה שהם כן יוכלו לעשות אותן אבל שישנו אותן לכולם, לא רק להם. אבל איזה מן דבר זה שחלק עושים משימה אחת וחלק אחרת בגלל הדת? חח מה זה השטויות האלו?

Jason2

New member
במשימה הקובעת הן הגיעו ראשונות

וזה להגיע לשטיח ראשונות וזה מה שחשוב בסופו של דבר, קו הסיום.

mmeny

New member
חחחחחחח

"פעם אחת הן ניצלו בגלל כרטיס גירוד"- זה כאילו מזל? פוקס? ההפקה לא יודעת שמתחת לגירוד רשום "חזרתן למירוץ"?

always be me mc

New member
בטח שיודעים, גם ידעו יפה להציל את התימניות

וטום ואדל בכלל פעמיים! חח איזה מצחיקים. אתם מדברים כאילו רק בבר ואינה בחרו להחזיר ובחרו מיליון פעם כשזה ממש לא נכון
יענו טום ואדל חזרו פעמיים ולאף אחד לא מפריע ופעם אחת! הבנות קיבלו כרטיס גירוד ומדברים כאילו הצילו אותן 205005035020502 פעמים.

למעלה