לא תאמינו איזה השמצות וקללות חוטפות בר ואינה

moshavnikit

New member
כנראה שאנשים שוכחים שעקיבא וענהאל

אפילו לא הגיעו במקום השני.. אז גם אם יפסלו, מה שברור שלא יקרה.. עקיבא וענהאל לא יהיו הזוכים

shoham95

New member
ואז היו אומרים שהאחים רימו/ ההפקה עזרה להם/

הם טסו במטוס לנקודת הסיום/ ויתרו להם על כל המשימות והם עשו את זה רק אחרי הכל כדי שאנשים לא יחשדו/ וואטאבר. ככה זה, מי שלא מרוצה מהתוצאות תמיד ימצא את מי להאשים...

omer719

New member
אני יודע. אבל...

בגלל שזה פורום לא רישמי, ויש פורום רישמי של רשת הם לא יתנו להן להגיע לפה. זה בחוזים שלהם שהן חייבות להתארח רק במקומות מאושרים. ככה זה היה נגיד באח הגדול בזמנו עד שתפוז הפכו להיות רישמיים בכל מה שקשור בקשת.

rasmus girl1

New member
הבדל של שמיים וארץ,

אני נכנסתי קודם לפורום של המרוץ למיליון בפייסבוק,כמה קללות..כמה השמצות,כמה ילדותיות ישר יצאתי משם,אח"כ נכנסתי לפה בחשש שזה מה שהולך גם פה אבל פה הכל רגוע הכל נכתב בטוב טעם,אין מה להשוות..

אורישקי

New member
קחי בחשבון ששם יש מלא ילדים קטנים כאלה

שלא יודעים להתנסח ומתנהגים מגעיל. לא צריך לתת לזה הרבה תשומת לב. כאן גם כאלה שלא אוהבים אותן לפחות מתנסחים יפה ויודעים תרבות דיון מהי.

רוקסין

New member
בפייסבוק בכלל מעריצים את טום ואדל

יש להם הכי הרבה לייקים מלכל שאר הזוגות, כנראה בגלל הצחוקים והדאחקות.

זה

וגם (תסלחי לי מראש, אני כנראה הולך קצת להתנשא) עצם זה שהם לא העיפרון הכי חד בקלמר, גורם ליותר אנשים לאהוב אותם.

Hadas 87

New member
אחרי החרם שהן עברו במרוץ -קטן עליהן חח

ומה לעשות תמיד יש אנשים קטנים שלא יודעים לפרגן. חושבים שאם הם יקללו אותן זה יעזור במשהו חח

always be me mc

New member
צריך להיכנס ולפרגן ב-14:00!!!

להגיד להן בכלל לא לקרוא את ההודעות של הפאנטיים ההזויים
באמת שלא מגיע להן כל הזבל הזה, והזבל הזה בבירור בא מהרבה מעריצים של הדתיים. העיקר מדברים אלו כמה הבנות משמיצות ומגעילות וקוראים להן בשמות דוחים

always be me mc

New member
אנשיים שמה ממשיכים להיות מגעילים

ואני באמת מקווה שהן לא לוקחות את זה ללב או לריאות
תאכל'ס יש שמה אנשים ממש רעים ואם הייתי עקיבא וענהאל אז הייתי מתביישת בהם והיה לי עצוב לראות שלזה האהדה גורמת.

t0mer

New member
לא היה מגיע להם לזכות

הם נצחו ברמאות. לא אשכח את המשימה שהם נתנו לאנשים לאכול פאלפל שהיה עיסה שהם ערבבו ביד איכססס.. לא הגיוני ששתי פוסטמות שלא מצליחות לנווט בקו ישר, שום משימה לא עשו כמו שצריך. לוקחות את המרוץ למליון שזו תחרות של כישרון,אינטיליגנציה וכו'.. שלא נדבר על זה שזה שקוף שגילו להם את הרמז לחידה - יותר ברור מזה לא יכול להיות.

always be me mc

New member
שפה מקסימה יש לך. מדהימה.

"שתי פוסטמות" בנוסף לשטויות שאתה אומר ואנחנו צריכים להקשיב? עלק "שום משימה לא עשו כמו שצריך" ממש, כי לבעור באש, לעשות סקי, לעשות משימת הודיני וכו' וכו' הן לא עשו כמו שצריך
אז אין להן כישרון באוכל חח אבל חוץ מזה עשו יפה. איזה משחק כישרון, אינטיליגנציה? המירוץ בוחן עוד יכולות מהדברים האלו והבנות יש להן מוטיביציה חזקה, תקשורת טובה והיכולת להחזיק אחת את השניה שנורא חשוב! וכן, יודע מה? יש להן גם סוג של כישרון. הן לא נטולות יכולות
איזה רמז? איזה חידה? שאני אזכיר לך עכשיו שאת הרמז למשל בכוס שגילו גם לעקיבא וענהאל? שאתמול בגלגל הענק נראה לי גילו לכולם את הפתרון? עדיין מתקשה להאמין שעקיבא עלה על זה כל כך מהר. נו ואי! בקיצור: תרגיעו. לא טוב לכם אז משקרים ומשמיצים. מקסימים ממש.

Jason2

New member
אם זו היתה רמאות הן היו נפסלות

חוקי לתת עיסה ולקרוא לזה פלאפל, אין שום חוק נגד זה. דווקא הדתיים מצאו את הפתרון לחידה בצורה מאוד חשודה. לא עשו משימה בצורה נכונה ועדיין נצחו, נו אז?

אם שקוף שגילו למישהו, זה לעקיבא

דווקא המשימה הזו נראית כאילו היא נוצרה -נגד- אינה ובר כדי שהן לא יזכו, ופשוט לא הלך להפקה.

אורישקי

New member
אז מה אם הן ערבבו ביד אמאלה

בחיי אני משתגע פה. לא היה שום חוק נגד זה, הן היו צריכות להכין את זה כמה שיותר מהר, זה אומר שהן אוכלות ככה ביום יום? זה לא מי יודע מה הפריע לתאילנדים שם, עם כל מה שהם אוכלים מה יפריע להם לאכול מידיים של בלונדיניות?
שום משימה לא עשו כמו שצריך? אז בוא אני אזכיר לך את משימת השלג אולי, שבה ענאהל לבשה בגדים מחממים יותר, וכן זה נתן לה יתרון בגלל שבקור הזה, כזה דבר ללא ספק עוזר לך יותר. אבל כמובן שאתה מתעלם מזה. תבין שהאינטרס הראשי של ההפקה זה שינצח זוג אהוב, בר ואינה חזרו מצילומי הגמר בדיוק שבוע אחרי הפרק שבו התחיל הסיפור עם המונית. ההפקה לא תעזור להן לנצח אחרי שהיו להן כל כך הרבה שונאים באותם ימים.

t0mer

New member
מה קשר לחוק מדובר במוסר

משהו שאין לשתיים האלה. גם אם ירקו לך באוכל במסעדה לא תרגיש זה אומר שזה מוסרי? הם םשוט דוחות שלא נדבר על זה שאני לא מאמין שהם הצליחו לעבור משימה אחת כמו שצריך תמיד החליקו להן. סתם לדוג' היה פרק עם כדור נוצא שצריך להעביר השתי פוסטמות לא הצליחו להתמסר ביד , לא הראו שהם הצליחו פשוט העבירו אותם נראה לי שההפקה העבירה אותם אלוהים ישמור אין להם שבריר קורדינציה. לא ראיתי את כל העונה אבל ממה שראיתי לא ראיתי משימה אחת שדורשת יכולות מנטליות\קורדינציה שהם הצליחו לעבור בכבוד. הכל הם עברו עם מספיק בקושי. את רוצה להגיד שאלא ראויות לזכות במרוץ למליון?!?!?!

למעלה