לא תאמינו איזה השמצות וקללות חוטפות בר ואינה

רוקסין

New member
לא תאמינו איזה השמצות וקללות חוטפות בר ואינה

לא תאמינו איזה השמצות וקללות חוטפות בר ואינה בפורום של המירוץ באתר של רשת... עכשיו שונאי בר ואינה מעלילים עליהן שהן נפסלו במשימת החבל כי נגעו בחבל, שזה פשוט שקר וכזב. אני ממש לא ממליצה להן להתארח בפורום ההוא ביום ראשון בשעה 14:00 שבו הן אמורות להגיע להתארח בו.
ההנהלה של הפורום הזה לא מסננת תגובות פוגעניות ולא חוסמת משמיצים ומקללים. ולכן גם הפורום ההוא מלא בקללות והשמצות נגד זוכות המירוץ בר ואינה.
עדיף להן להגיע להתארח בפורום שלנו, כי פה מנהל הפורום לא ייתן לזה לקרות.

always be me mc

New member
חטפו הרבה גם הרבה לפני שזכו

עדיף להן באמת לא להתארח שמה. פורום זוועתי. אין צנזורה, אין ניטור. גם הייתי עושה משהו, מגיבה אבל צריך לקום מוקדם, יש כאב ראש. יאללה.

mmeny

New member
השיירה לא עוברת

בסדר,המיליון שלהם אבל הצופים לא טיפשים ואינה ובר יזכרו כמו אירית רחמים של הישרדות ולא כמו אריק אלפר-זוכות לא ראויות בעזרת ההפקה

אורישקי

New member
לא הן לא.

בחיי שאני לא מבין למה אנשים חושבים שההפקה תעזור להן ולא לעקיבא וענאהל.

mmeny

New member
לא ברורים לי הקשרים

ובכלל,בהרבה הפקות ישראליות לא ברורים הקשרים,אבל יש כמה הפקות ישראליות שבהן ההפקה עזרה למתמודדים שלה. אתה אמרת לי שעצמך שבהישרדות 1 ו 4 ההפקה עזרה לדן מנו

omer719

New member
הן בהחלט מוזמנות לפה

אבל לא נראה לי שזה יקרה... בתכלס אם הן מעוניינות בפירגון כדאי להן לקרוא פה, הרבה אנשים העריכו אותן עוד משלבים מוקדמים יותר.

אורישקי

New member
יום שלישי

15/11/11 שיחה עם דודה שלי לקראת ההדחה של שירה ופיראס. (22:27) ORI: קוקס וברבי האלה (22:27) *צונזר*: הבלונדיות חמודות לאללה (22:27) ORI: הולכות עוד לנצח

רוקסין

New member
אני ממש חוששת לחייהן, אנשים שם שונאים אותן...

בצורה קיצונית. קוראים להן "הזונות הג'ינג'יות" וכאלו... מעלילים שהן נפסלו במשימת החבל ולכן לא מגיעה להן הזכייה וקוראי לפסול את זכייתן ולתת אותה לעקיבא וענהאל. למה אנשים לא מסוגלים לפרגן? ועוד אחרי כל הקשיים שהן עברו לאורך כל המירוץ, הייתי מצפה לפחות לטיפה פירגון... אך כנראה שקשה לראות בנות מצליחות ובנות פייטריות שנותנות את הלב והנשמה עד הסוף וזוכות בזכות ולא בחסד... אבל הכי אני מאוכזבת מההנהלה של הפורום ההוא שהמנהלת שלה אינה ממלאת את תפקידה ונותנת להשמצה ולהסתה נגדן להשתולל חופשי בפורום שלה. תגיד עומר, זה בכלל מותר?

always be me mc

New member
ההנהלה שם יודעת רק לפרגן לעצמה, לרשת וזה...

אבל לא עושים מאומה כשמדובר בהשמצות ועוד בהשמצות קשות!!! והנה! איך ידעתי שאלו המעריצים הפאנטיים של שושי ושושה! ביום שישי אחד, כששבת נכנסה אמרתי נראה כמה משמיצים אותן אבל היה שקט ממה שראיתי. כנראה המגעילים האלו, אלו בלי כבוד לאנשים אחרים שומרים שבת. צדיקים ממש
פשוט כואב להם שלמרות הכל לא רק שהבנות לא עפו אלא הן גם ניצחו. בטח עוד אומרים אבל כמעט פעמיים!! היו מגעילות בקטע של המונית! רואים שהם לא מבינים כלום מהתוכנית חחח אין, חזקו ואימצו בר ואינה
מקווה שיהיו מיליון ואחת כתבות בעיתונים עליהן
וואלה? אולי אחזור בזמן להגיב להן :)

על מה בדיוק הן "נפסלו"? מה הן עשו לא בסדר?

חבל שאף אחד לא הלך לפורום ההוא בזמן הראיון והזמין אותן לכאן. :(

mmeny

New member
שאלה פשוטה והגיונית

אם רואים שבר או אינה תופסות בחבל בניגוד להוראות המשימה,האם לא היה מגיע להן להיפסל?

mmeny

New member
לא יודע,לא ראיתי

אבל ראיתי שבאתרים אחרים אמרו שהיא תפסה בחבל וזה לא חוקי. יש הרבה היט על כך שהגמר היה מכור באתרים אחרים (כאן זה מועדון המעריצות),הרבה טוקבקיסטים חושבים ככה

מי אמר שאסור לתפוס בחבל?

לא זכור לי שזה היה בהוראות של המשימה... זכור לי רק שאנשי הביטחון אמרו להם "אם אתם נופלים, אל תתפסו בחבל, אנחנו כבר נמשוך אתכם למעלה", אבל לא זכור לי שהיה במשימה קטע שאמר "אסור לגעת בחבל".

למעלה