לא שכחתי...

g a g a

New member
לא שכחתי...../images/Emo8.gif

הפינה שכולנו אוהבים
שיר השבוע של מייקל:
שיר השבוע של הג'קסונים:
שיר השבוע לא של מייקל ולא של הג'קסונים:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
דבר טוב שקרה לכם השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: SHOOT

g a g a

New member
הנני עונה ../images/Emo192.gif

שיר השבוע של מייקל:I can't help it
שיר השבוע של הג'קסונים:
שיר השבוע לא של מייקל ולא של הג'קסונים:ניקלבאק-someday
אלבום השבוע:Breakaway - קלי קלארקסון.
משפט השבוע: “When you fart and it stinks, do you own up to it or blame someone else?”
דבר טוב שקרה לכם השבוע: חגגתי אתמול יומולדת (שתתקיים רק מחר חח) עם חברות נפלאות
+ הייתי בהופעה של נינט. היה
. זמרת מעולה.
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

pulpula

New member
פחחחח קרועה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מייקל: לא שמעתי מייקל שיר השבוע של הג'קסונים: כנ"ל חחח (כרגיל) שיר השבוע לא של מייקל ולא של הג'קסונים: המממ אין משהו ספציפי. אלבום השבוע: נו מה, שוב אני אמליץ על אותו אלבום?
משפט השבוע: החיקוי של איריס לקוראים חי רועייייייייייי לא יוריייי
+ היה כיף לאללה. במיוחד להשתמש בשאק בתור שטיחון!! חח ווף!! תמסרי לו ד"ש! דבר טוב שקרה לכם השבוע: השבוע ביקרתי בבי"ח סורקה המון המון המון ילדים מקסימים!! חילקנו שם אני וחברה שלי כ150 חבילות עם ממתקים לילדים מפורום הראלון. זה היה מרגש ברמות. אחרי זה פינקנו ת'עצמנו ב.. הופעה של...
סמיילי השבוע: אין תמונת השבוע:
(שקיות הפתעה לילדים שהכנו)

TalovesMj

New member
תורי!

שיר השבוע של מייקל:You Are There
שיר השבוע של הג'קסונים:Bless His Soul
שיר השבוע לא של מייקל ולא של הג'קסונים:Nsync - Pop
אלבום השבוע:
משפט השבוע:מה משותף בין מדונה לאורי גלר? שניהם עשו מיליונים מדברים בגודל של כמה סנטימטרים, בד''כ ישרים וגם אותם עם כל הקושי שכרוך בדבר, הם הצליחו לכופף.
דבר טוב שקרה לכם השבוע: הלכנו לראות את הסרט "תזיזו ת'רגליים" היה ממש כיף
כמה אכלנו בחנוכה הזה:p
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:
(תודה ליוסי ששלח לי אותה בגדול
) המלצת השבוע- לכו לראות תזיזו ת'רגליים! סרט מגניב. וכנסו לMJJIL שמתי שם דברים יפים

TalovesMj

New member
אוףףף אני דווקא כן שמתי אותה../images/Emo10.gifהיא

פשוט גדולה מדי. אז הקטנתי

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifWOW ../images/Emo15.gif

תתקשרו לאמבולנס
למה על הבוקר

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo15.gif

הוא מהמםם שםםם
יא חסר טעם

crazy4MJ

New member
שתוק! כפרע אני עליו הוא מושלם שם!

+ מייקל כבר השתלט על העולם....+אני אוהבת את המבט הזדוני שלו שם כאילו הוא חושב מחשבות כחולות...דיי הוא כזה הגבר האידיאלי!!!
...מצבי עגום חחחחחחח

MYHOT3

New member
אני

שיר השבוע של מייקל: Bad שיר השבוע של הג'קסונים: ------ שיר השבוע לא של מייקל ולא של הג'קסונים: Before He Cheats - Carrie Underwood אלבום השבוע: Three Cheers for Sweet Revenge - My Chemical Romance משפט השבוע: ---------- דבר טוב שקרה לכם השבוע: חופש של שבוע מה יותר טוב מזה? סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

me me me ../images/Emo3.gif ../images/Emo15.gif

שיר השבוע של מייקל: Smile שיר השבוע של הג'קסונים: none שיר השבוע לא של מייקל ולא של הג'קסונים: my chemical romance- wellcom to the black parade אלבום השבוע: avril lavinge- let go משפט השבוע: "אתה תאכל אצלי הרבה הרבה חצץ"XD דבר טוב שקרה לכם השבוע: היה לי זמן לעצמי קצת... סופסוף
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: סתם חמוד

HOT4Umichael

New member
שכחת בשבוע שעבר.. :)

שיר השבוע של מייקל: little susie שיר השבוע לא של מייקל ולא של הג'קסונים: my love ג'סטין משפט השבוע: משפט שקראתי באיזה ספר..לא זכור לי שמו: "הרי לך הדרך בה תדע אם משימתך עלי-אדמות הושלמה: אם חי אתה סימן שלא !!! " דבר טוב שקרה לכם השבוע: הוצאתי פטור לנעליים.. חחחחח..ככה שאני הולכת עם איזו נעל שאני רק רוצה :) סמיילי השבוע:
סופ"ש מלא בבכי.... (אבא של חבר טוב נפטר...) שבוע טוב...נטלי

FavO r i Tes

New member
memememe../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מייקל:
:X שיר השבוע של הג'קסונים: I'll Be There שיר השבוע לא של מייקל ולא של הג'קסונים: Petey Pablo - Show Me The Money אלבום השבוע: Step Up הסאונדטרק. משפט השבוע: "אין לי כוח" (חחח אני עונה על זה גם בפורום השניX:) דבר טוב שקרה לכם השבוע: היה חופש?! סמיילי השבוע: :X תמונת השבוע: אין.

AnItA SoRiN

New member
אחרי שנים.. חזר החשק D:

שיר השבוע של מייקל: wybt שיר השבוע של הג'קסונים: NO שיר השבוע לא של מייקל ולא של הג'קסונים: welcome to the machine - pink floyd אלבום השבוע: BAD משפט השבוע: "אאאאאאאאאאאאאאנחנו הולכים בדרך! הופה היי הופה היי! אנחנו הולכים בדרך! הו פה היי!" דבר טוב שקרה לכם השבוע: היה חופששששששששששש סמיילי השבוע: D: תמונת השבוע: >>>>>>>>>>>>>>

למעלה