לא שיפרת.... שילמת!!

לוסילוס

New member
לא שיפרת.... שילמת!!

סיפור קטן שבא להזהיר מי מכן ששמע על מסלול "לא שיפרת לא שילמת" של בית הספר לפסיכומטרי High Q: לקראת ההרשמה לפסיכומטרי השני שלי, בדקתי מסלולים בבתי הספר השונים לפסיכומטרי. בית הספר High Q מציע מסלול יקר ביותר, בעלות של 7160 ש"ח, המבטיח כי תשפר את ציונך ב-50 נקודות לא משנה מה היה הציון הראשוני שלך, ובמידה ולא תשפר - כספך יוחזר לך, חוץ מ-1000 ש"ח. קאץ' קטן: בזמן ההרשמה, לא אומרים לך שחובה עלייך להגיע לכל שיעור וכל תרגול ושבמידה ואתה מפספס שיעור, הדבר עלול להתנקם בך קשות במידה ולא תעלה את הציון ב-50 נקודות שלמות ותרצה את כספך בחזרה כמוסכם... אני מסכימה עם העובדה שבית הספר, בכדי להבטיח את העלייה ב-50 נקודות, צריך לדאוג לנוכחות התלמידים, אך... עולות מספר בעיות מסיטואציה בה לא שיפרת את ה-50 נקודות ואתה רוצה את כספך בחזרה: נגיד וכן הגעת לכל השיעורים... כיצד תוכיח את זה בפניהם במידה ויטענו אחרת... ? ובמידה והיית חולה או שהייתה לך כל מחוייבות אחרת....: האם משמעות היעדרות כזו היא מינוס 6160 ש"ח?!? (וגם אם תוכל להביא "אישורים" מהרופא או כל דבר אחר.. ללא ספק יווצרו מצבים מאד לא נעימים, הרי הם לא בקלות יוותרו על סכום הכסף: והם יודעים שרובנו לא ניכנס למאבקים משפטיים בגלל דבר כזה...) ועכשיו, בקיצור: ממליצה לכם תמיד לשאול, לקרוא את האותיות הקטנות ובאופן כללי להפיץ את העניין, כיוון שגם אם כוונתו של הבית ספר טובה, תסכימו איתי שזה קצת מסריח... בהצלחה!

4667

New member
מי שנרשם למסלול כזה, חזקה עליו

שישאל את כככלללל הפרטים לגבי החזר כספי. עסק לא חייב לפרסם את כל האותיות הקטנות בשלטי פירסום. ומי שמתעניין, שישאל על הכל. וכמו שאומרים בלוגיקה: לא שאלת -> לא קיבלת. (אבל, אם מישהו שאל על פרטים ולא נאמר לו הפרט הזה, אז יש הטעייה באמת ופה את צודקת)

לוסילוס

New member
כמובן שלא בשלט הפרסום...

שם כמובן שיפרסמו רק את מהות המבצע! אני מדברת על מצב שבו כבר שוחחתי עם נציגת השירות, קיבלתי את הפרטים להרשמה, התחלתי בתהליך ההרשמה ואז נודע לי עניין ה"קאצ'" ממקור אחר... רובנו לא עורכי דין, לעת עתה לפחות: מבחינה משפטית הם אינם מחוייבים לדבר ומתפקידנו לבדוק את החוזה עליו אנו חותמים בקפידה. אבל, בתכל'ס - ואני לחלוטין לא מחפשת מי "דופק" אותי, אני פשוט מאמינה שבמקום בו אתה משקיע כסף והרבה זמן, חייבת להיות איזשהי הרגשה של שקיפות מידע, של יושר ושפשוט מאד - לא עובדים עלייך ומציגים את התמונה כמו שהיא ובמלואה : יש מצב שבית ספר מסתמך על "בורותינו" היחסית בעניינים משפטיים ועל הנטייה שלנו לסמוך על האנשים המאד נחמדים שעובדים בשירות הלקוחות בבתי הספר הללו.... ועל המחשבה שיכולה להיות חלקנו "אני חותם על אותו מסמך שכולם חותמים... מה כבר יכול להיות " וכך הם מרוויחים עוד מאות אלפי שקלים.... אני לא מפתחת פה תיאוריית הקשר. רק תיזהרו. בריאות ואושר.

IDLVI

New member
יאללה חיים במדינת ישראל

אין דבר כזה "..לא שילמת"

IDLVI

New member
אני במסלול "לא שיפרת לא שילמת"

ואף אחד לא יכול לדפוק אותי. אני לומד לבד:)

4667

New member
כן אבל אם אתה לא משפר, אתה

מחזיר למרכז הארצי, במועד שאחרי ...

צריכים לברר את כל הפרטים הקטנים

לפני שמשלמים כזה סכום של כסף. אני זוכר שסתם מתוך סקרנות גרידא התעניינתי במבצע ומיד הסבירו לי שזה בתנאי שהקורסיסט יהיה נוכח בכל השיעורים הפרונטלים, יעשה את כל שעורי הבית מהספרים וכן לפחות 70% מהתרגולים באתר (שזה המון-המון חומר). אז מי שיודע מראש שהוא לא יעמוד בעומס מסיבות כאלה ואחרות שיחשוב טוב-טוב בטרם הוא נרשם לקורס. בקיצור, זה ידוע שבכל מבצע כזה יש קאץ' מסוים לכן מן ההכרח לברר ה-כ-ל לפני שנרשמים.

r0asso

New member
בקשר לשיפור הציון

אנשים הכניסו לי קצת חששות בימים האחרונים על זה שאני מבזבז את הכסף שלי בקורס חוזר נבחנתי ביולי 06 וקיבלתי 590 אני צריך לשפר מינימום בחמישים נקודות ולשפר מ 121 ל131+ בכמותי אני הולך ליבחן באפריל 07 מה אתם אומרים?? חבל על הקורס אני אישית מרגיש שקשה לי בלי מיסגרת אבל בהחלט אפשרי ללמוד לבד

למעלה