לא שייכת לכאן (עדיין)

לא שייכת לכאן (עדיין)

אבל כאחת שבתחילת התהליך, באופן יחסי (חודש שלישי של איקקלומין, חודש שני של אוביטרל והזרעה ראשונה) בגלל שחלות פוליצסטיות וחוסר ביוץ, אשמח לשמוע עידוד מנסיונכן, האם יש כאן כאלה שהצליחו להרות מהזרעות? בתוך התהליך קשה להסתכל על התוצאה הסופית ולהתעודד ממנה..

בטח שכן ../images/Emo13.gif

שני הילדים שלי הם תוצאה של הזרעות. גם אני הייתי סקפטית בטיפולים ליונתן לגבי הצלחת ההזרעות, אבל בטיפולים לתמרה (כשהרופאים כבר היו סקפטים
) התעקשתי בעצמי להמשיך איתן. שיהיה בהצלחה
אני שומרת לך כאן מקום.

calabaza

New member
בודאי!

ואני אפילו חורגת קצת ממנהגי ומצרפת תמונה של תוצר הזרעה. גם בני הוא תוצאה של הזרעות (עם גונל), וגם אצלנו הבעיה היא שחלות פוליציסטיות וחוסר ביוץ אצלי, פלוס בעית זרע בינונית אצל הבעל. אולי לא תאהבי לשמוע זאת, אבל את רק בתחילת הדרך, בטיפול מאוד "לייט", ואני מאוד מאוד מקווה שהוא יצליח, אבל גם אם לא, יש עוד המון מה לעשות ולאן "להתקדם". אם האיקקלומין גורם לך לבייץ זה כבר מעולה (אצלי למשל זה לא עשה כלום), ובכל מקרה יש הרבה הצלחות בהזרעות, אז אל ייאוש!

בטח שמצליח|../images/Emo45.gif

ומצורפת לך תמונה של ההוכחה (עם חברים ברקע). שיהיה בהצלחה ושומרים לך פה מקום

אושרX2

New member
יכול מצליח ואפילו X 2../images/Emo13.gif

שתי הנסיכות התאומות שלי נולדו מהזרעה מוצלחת ומשובחת, אחרי כל מיני הזרעות וזריקות ותרופות (אבל מי זוכר). הן כבר בנות שלוש. זה יתכן וזה אפשרי והתוצאה הסופית מהממת. בהצלחה

לבנה123

New member
שלי מהזרעה.

על גונל, ולא איקקלומין, אבל דפיניטלי הזרעה. דווקא היתה הזרעה מה-זה-רומנטית...עם רופא ש"השאיר אותנו לבד" אחרי ההזרעה, ובעל שליטף את הבטן המוזרעת. בחיי. שיהיה בהצלחה.

תודה לכן על העידוד!

בהחלט שאבתי מכן כוחות. לא פשוט להיות על הורמונים ולא להבין איך כל זה בכלל הולך להיגמר, ואם בכלל.

bilba

New member
מצטרפת ליופלה

מכירה את יופלה מפורומים אחרים. אחרי שנה וחצי של ניסיונות, איקקלומ ין שלא עזר והזרעה שכשלה, החלטתי לבוא לשאוב כוחות לקראת הזרעה שניה עם גונלF.

chompi1

New member
ירדן שלי נולד מהזרעה שניה

עם גונל, מאחלת גם לך את אותו מזל... שיהיה לכולכן המון בהצלחה...

chompi1

New member
ורק שתראי איך נראה תוצר הזרעה שניה

והאמת שסתם בגלל שהמון זמן לא השווצתי... המלאכים שלי

ואוו צ'ומפית! איזה יפיופים!!

והם לא השתנו בכלאאאל. רק התבגרו. הייתי מכירה אותם ממבט ראשון, איזה פשושים. גם את שירה שראיתי פעם אחרונה לפני כשנה... מקווה שכולכם בטוב, ותדעו שאנחנו מתגעגעים! (אה, ואנחנו כבר לא באותה עיר
אבל עדיין אצל אותו רופא...)

anguly

New member
יפיופיים אמיתיים../images/Emo13.gif

מקווה לראות אותם מחר באחד על אחד...

למעלה