לא שחור ולא לבן

לא שחור ולא לבן

תודה בורא עולם שבראת גוונים בעולמך. כשגם עיוורי צבעים מקושי המשא ותהפוכות היום יום רואים את מנעד האפור והבז´ את המטושטש והמלוטש. פיכחון המציאות הוא המורה הטוב ביותר להבין כי בראת עולם מורכב להפליא , לא רק בחי אלא גם ברוחני וכי מצוותי הן חטאו של האחר באותה מידה שהכאת אגרוף "על חטא" שלי , היא ליטוף אבהי, שלך, אצל השני יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע, איך את עולמך אתה סובב למדנו אבינו, חמלה , התחשבות ,רגישות לזולת , ולכאב. לא לשפוט אף אדם עד שנגיע למקומו ואני אומר: לא לשפוט בכדי שלא נגיע למקומו כולם בניך ובנותיך אבא,ברוכיך , פארך והדרך שאין אחד בהם שלא עושה חסד, אפילו שלא במודע גם ישרי הדרך וגם הולכי העקלקלות רואים אותך בכל שלט בדרך, במפרצי המנוחה, ובמהמורות כל דבר עומד לפניך, שלא כמונו קרוצי עפר בתוך מכלול פרטים הגלויים רק לך אהבת גבר לאשה או אשה לגבר האם כאב לב? או מזור ונחמה ? אבי אהובי ואוהבי נופח נשמתי במה אעמוד לפניך ובמה אתגאה, לאמר לפניך עשיתי רצונך ולא אתבזה? האם דיברתי חפץ חיימית , נזהר בלשוני ובשבט פי? האם עמדתי בתפילה לפניך נקי ובר לבב? נטול קנאה, ללא תאוה, ועצימת עיניים? האם כתף ומילה טובה, הם כתב הגנתי? האם תנתן לי שאלתי ובקשתי? ולוואי ונגיע למדרגת "הרייני אוהב כל אחד ואחת מישראל כמוני "

ותשחק

New member
מיוחד

זה אחד הקטעים שכתבת שהכי אהבתי. על "באותה מידה שהכאת אגרוף "על חטא" שלי, היא ליטוף אבהי, שלך, אצל השני" אני חושבת, כי גם הכאת אגרוף על חטא שלי, היא ליטוף אבהי אצלי (לא רק לעומת השני), גם אם היא לא נראית כך.. ולוואי ותגיע גם למדרגת: הריני אוהב את אשתי יותר מגופי. תודה ששיתפת אותנו.

touti

New member
אתה כותב יפה

אם כי יצאלי מבולבל קצת הפוסט הזה

רצית

להגיד לא מובן לך?!
גם אני לא הבנתי את המשורר אחד ומיוחד, בחייך, תן קצת הסבר לאהבלה כמוני.

ותשחק

New member
אחד, קפוץ!! ../images/Emo86.gif

נשמח לשמוע קצת מתגובותיך לתגובותינו.. ולפתח כאן דיון פילוסופי מעמיק, רוחני בין ספונג'ה לספונג'ה..

למעלה