לא שזה יפתיע אותכם

Asaf Mendel

New member
לא שזה יפתיע אותכם

או יעציב חלק ממכם אבל ממחר אני לא מנהל יותר את הפורום תפורסם הודעה לחיפוש מנהל חדש אני תומך בכל הכוח בSTEEZO מההתחלה מציע לכם לנהוג כמוני
שיהיה לכם בהצלחה אני עדיין ירשום פה לא תצליחו להיפתר ממני כל כך בקלות

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל-Asaf Mendel על ניהול הפורום עד כה ואחלים לו בהצלחה בהמשך. גולשים הסבורים כי יוכלו לנהל את הפורום מוזמנים למלא את טופס הבקשה.
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Kaplan3

New member
וואה וואה, היפוך ממשלה

האמת שזה די חבל שאתה עוזב כי דווקא כשחזרת עם מוטיבציה לשפר את הפורום זה די מוזר לשמוע שאתה מתפטר מתפקידך. אני מקווה שהמנהל הבא ישקיע וידחוף את הפורום לשיאים חדשים..
אפשר לשאול למה ויתרת על התפקיד? ובקשר לסטיזו, האמת שקצת קשה לקנות את הקול שלי בתמיכתו מהעובדה הפשוטה שהוא לא כאן.. לא סתם עשיתי בדיקת נוכחות. וחבל לי לדעת שהמנהל החדש בפוטנציה כבר לא נמצא כאן שבוע. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה עם הפורום השני ובכלל, ותבוא לבקר מדי פעם

Asaf Mendel

New member
לא ויתרתי

כאילו כן ויתרתי אחרי שהוגיעו לי שמשחררים אותי מהניהול כי אני לא כותב כאן כל יום וגם כי רציתי לתת אפשרות למישהו יותר מבין לנהל פה

Steezo

New member
האמת

שהוא כן חשבתי שההודעה שלך נועדה לאנשים שנמצאים אבל לא כותבים

שבלוז

New member
סטיזו לא יציב ובעל נשמה עדינה מידי,

מסוגל להיעלם מהפורום אם משהו לא יהיה בדיוק לפי החליל שלו. אני מתכונן להמליץ על מישהו אחר. חשבתי על זה הרבה ואני עדיין די מהסס. בעבר זכור לי כמה שרצו , עידו , דוויק וקפלן ששלושתם מתאימים לדעתי לניהול. עוד לא החלטתי על מי מהם להמליץ , אני גם לא יודע אם שלושתם הגישו מועמדות או לא. בכל מקרה אני הורדתי פרופיל בזמן האחרון בפורום כי נמאס להשקיע ולראות שאחרים מגיבים רק מתי שנוח להם ולא מסייעים להדליק את הניצוץ שיסיע את הפורום קדימה. אני מאוד מקווה שהדבר הזה שמונע מאנשים לכתוב בחופשיות ייעלם כשיבוא המנהל החדש ככה שיתחילו לרוץ הודעות ואם המנהל החדש יסדר חלק מהחומר שבאמת ברמה לתוך המאמרים ושאר הדברים שצריך לעשות בשביל שהמידע שנצבר יהיה נגיש בקלות לאנשים, הפורום הזה יכול לרוץ קדימה. כשהפורום תקוע אז אם מישהו מגיע ורואה שהפורום מקרטע אז הוא פשוט מאוד יחשוב שהפורום תמיד ככה ולא יחזור. הרושם הראשוני גם חשוב. זאת דעתי בכל אופן. אז אני מקווה שהמנהל החדש לא משנה מי זה יהיה יוכל להריץ קדימה ואני בכל מקרה אתמוך בכל אחד שיבוא , וכרגע אני עדיין שוקל על מי להמליץ בגלל שיש לי 3 מועמדים שלדעתי הם טובים.

FunkyGiraffe

New member
אני הגשתי מועמדות

אבל ששמעתי על מועמד אחר [נשמור אותו כרגע בחסיון] הבנתי שהוא יותר טוב ממני מעצם היותו כזה והסרתי את מועמדותי :) אני מאוד מקווה שהוא יתקבל.

gushi

New member
גם אני תומך בסטיזו

ידע עשיר בפאנק זאת הסיבה

Steezo

New member
לשבלוז

אני לא חושב שזה קשור לנפש עדינה, אלא קשור לחשיבות של מילה. אבל כמו שאז עמדתי במילה שלי - גם אחרי שחזרנו - המצב השתפר ומבחן התוצאה הוכיח את עצמו. אני עובד עם זוג אנשים מעולים ושלושתנו תרמנו לפורום הזה רבות מיום הקמתו. לכן, נפש עדינה או לא, אני עדיין חושב שהוכחנו את עצמנו יותר מפעם אחת בהיסטוריית הפורום... רק להבהיר נקודה.

למעלה