לא שומר על קשר

הסטרית

New member
לא שומר על קשר

שלום המון זמן לא כתבתי אבל החייל משגע אותי הוא משרת רחוק אומנם לא קרבי ולא מסוכן אבל הוא מסוגל לא להתקשר שבועיים וכל פעם שאני מנסה הוא לא עונה אני לא מתקשרת יום יום אלה פעם ביומיים ולפעמיים רק בSMS ושואלת רק אם הכל בסדר דברתי איתו המון פעמיים והסברתי לו שאני דואגת והוא לא צריך לדבר או לכתוב יותר מידי רק להגיב במילה או שתיים אני יודעת שעם חברים הוא כן מדבר כי שהם רואים אותי הם אומרים שהם מדברים איתו. תודה

היי הסטרית (זו את שקוראת לעצמך כך...), ומוכר

גם עם בני הבכור זה היה כך, האם הוא עונה לך על ה- SMS שאת שולחת לו? בהתחלה נורא התעצבנתי, נעלבתי, כעסתי, נעלבתי (לא בטעות כתבתי נעלבתי פעמיים ואפילו שלוש), ואז הבנתי: הוא כזה, לא כל כך חשוב לו לדבר איתנו, ז"א - אין לו מה לדבר ברמת העידכון וכו', מה שכן, ברגע שיש בעיה מסוימת, בשניה הוא מצלצל: "אמא, תקשיבי ..." ואז הבנתי עוד משהו: לכל אחד יש צרכים אחרים, לי יש צורך עז לשמוע אותו, אני צריכה לפתור את הבעיה שלי, אני אתקשר, וברגע שהבנתי את זה, כל יום בדרך חזרה מהעבודה, צילצלתי אליו, כשהתאפשר לו ענה, כשלא יכל, לא ענה וזה בסדר, אמרתי לו, שאני עושה ספירת מלאי ויש לי פקק בדרך ואני מדברת עם כל החשובים לי, והשיחות היו, לא פעם, לא יותר משתי שניות, אבל זה בסדר בשבילי. אז תביני, ותשמחי שיש לו חברים, שאיתם הוא כן מדבר ומעביר חוויות, מה לעשות?, לא כולם חושבים שההורים שלהם גם מתענינים וגם רוצים לשמוע, ברגע שתרגעי, תוכלי לפתור את הבעיה, ולהגיד לך שאני לא קינאתי, ועדיין מקנאה בהורים שהילדים שלהם משתפים אותם, וסחבקים וכו'? כן אני מקנאה, אז מה?, זה מה שיש לי, ודרך אגב, אני מאושרת עם מה שיש לי

הסטרית

New member
לא שומר על קשר

אז ככה לא תמיד עונה לsms או למגיב לטלפונים למרות שהמון פעמיים אמרתי לו שהוא לא מוכרח לענות או לדבר רק מסרון שהכל בסדר או כאשר הוא מגיע לבסיס מסר מילה הגעתי. רוזנת גם אני מקנאה בהורים שילדהם משתפים אותם ובכל לזה אני כבר לא מצפה. למרות שבתוכי זה אוכל אותי כי אנשים שאני לא מכירה מעבירים לי מסרים על ידי אנשים אחרים שיש לי ילד מקסים דברן חיכן ו ואני לא זוכה לזה וזה קשה.

פעם כבר היה כאן דיון בענין

ואחת האמהות (אפ פי) הציעה להכין לו בנייד הודעה מוכנה כתבנית "אמא הכל בסדר", וכל מה שהוא צריך זה ללחוץ על שלח. אני מתעקשת על ההודעה הזו. אין מקום להחזיק אותנו במתח. יש לקבוע כללים. אני למשל עמדתי על כך שכשמגיע לבסיס - מודיע - הגעתי, ומודיע כשיוצא. האמת שהיום הם כבר שניהם חילים ותיקים ואני הרבה פחות לחוצה, ופחות מקפידה.

למעלה