לא שומע מהמחשב

לא שומע מהמחשב

שלום, קיבלתי נייד hp pavilion מתנה. אך יש לי איתו בעיה, אני לא שומע בו כלום בדקתי בבקרת העוצמה שהוולים אינו מושתק, ושהוא מוגבהה עד הסוף ובדקתי במנהל התקנים שגם הכרטיס קול שלו מותקן כמו שצרים (אין סימני שאלה) אך עדיין איני שומע, כיצד אני יכול לפתור את זה?

לדעתי האישית, עליך לבדוק...

אם אין בכל זאת, בעיה בהתקן עצמו!
אם, כל הבדיקות של הגדרות, דרייברים ועוד לא מצאו שום בעיה, רק המצב של בעית ההתקן נשארה... (נ"ב: לא נלחץ בטעות אולי הMUTE של הרמקולים בנייד?!) (כידוע,כחלק מכפתורי המקרו של הניידים, זה MUTEבנוסף)

../images/Emo26.gif

זה בטוח לא המיוט, כי אם המיוט היה נלחץ אזי בבקרת עוצמה היית רואה את זה... אם אני יסיר את כל התקני הסאונד שיש לי שם, מאיפה אני יכול להוריד את הדריוורים של הכרטיס קול?

יאיר B

New member
הנייד אמור היה להגיע עם דיסק

דרייברים. חפש שם את הדרייבר הדרוש לקול. אם לא - תמיד תוכל למצוא אותו באתר HP.

../images/Emo26.gif

תוכלו לעזור לי למצוא את הדרייו? אני מעט לא בקיא באנגלית. אני אודה לכם מאוד

בבקשה->

באתר הנ"ל, כל שעליך לציין: ת'דגם המלא של הנייד שברשותך, והוא אמור לאתר לך את כל הדרייברים הנחוצים לכך! ברגע שיאתר, עליך לאתר ברשימה, ת'דרייבר של הSOUND
בהצלחה.

bar666xp

New member
יש עוד דבר שאפשר לבדוק דיי בקלות

לחבר רמקול חיצוני דרך היציאות קול אם הוא עובד סביר שיש בעיה של נתק או ברמקולים הפנימי אם לא שומעים כניראה שהבעיה בדריבר או ב""כרטיס"". בכל מקרה נסה להסיר את הדריבר בSAFEMODE ולהתקינו מחדש מאתר HP...לפני מחשבה על אפשרות שהבעיה בחומרה. דבר נוסף למרות שנדיר כדי לבדוק וירוסים יש כמה שמתלבשים/מחליפים DLL וקבצים אחרים שלפעמים גורמים לבעיות בSUOND.

למעלה