לא שולט

אליc

New member
לא שולט

היי חברים אני כאן שוב בכאב יותר חזק בעוצמה שאתם לא יכולים לתאר .. לא רציתי להאמין שכל מה שהיינו כזוג איננו יותר סירבתי להאמין שהאבה שלה כלפיי נגמרה ...אני עדיין מנסה לחשוב שזה אמיתי ..הייתי הכל בשבילה את החיים שלי נתתי והשקעתי והכל נעלם ..אני לבד בודד ומפוחד ..למה זה קורה לי ..אני במבוך שאני לא יודע איך לצאת ממנו ..מנסה לחזק את עצמי ולא מצליח .היא לא יוצאת לי מהראש..נמאס לי מהכל ..למה אני לא יכול לעשות איזה מחיקה מהזכרון נמאס לי להרגיש כך...עזרתכם בבקשה ..אני יודע שיש כאן אנשים נפלאים שעזרו לי בראשונה ..וסירבתי לשמוע ..תסלחו לי כי הרגש יותר חזק מהרגש מסתבר...אשמח לשמוע ממכם שוב...

ניקולי

New member
אני אגיד לך מה הבעיה

הבעיה היא כזאת... שכל החיים אנחנו רק נותנים ונותנים ונותנים הקטע הוא שאף אחד למרות שהוא לא לוקח הוא לא לוקח באמת.. הוא עושה את עצמו לוקח לכן אתה מרגיש מה שאתה מרגיש.. אני חושבת שאם נשאל אותה גם היא תגיד שהיא נתנה ונתנה ולא קיבלה.. זה מה שהיא מרגישה.. חביבי עזוב אותך משטויות ותפסיק לחשוב שאתה נותן.. פשוט תפסיק לתת מעצמך יותר מידי לכאלו שאתה חושב שהן לא "מקבלות" את מה שאתה נותן ע"מ להרגיש מקבל.... סיבכתי אותך?? אין דבר תקרא זאת שוב ושוב עד שתבין שבחיים לתת ולקחת חייב להיות באופן שווה ולא חד סיטרי.... יום טוב ושנה טובה

למעלה