לא שוב!!!!!!

Blackice

New member
לא הגבת עדיין.. ../images/Emo3.gif

כי אני באמת לא רואה למה להתעצבן עליהם שהם מטומטמים. בסדר, אז הם דתיים, ויש להם טאבו מאוד רציני על הנושא הזה בחברה שלהם. ובסדר, הטאבו הזה לא מבוסס על משהו כתוב בצורה חשובה בתורה. אבל יש סיבות מאוד רציניות שמניעות את הטאבו הזה.. מבנה החברה שלהם שמפריד בין בנים ובנות, ומגדל בנים ביחד במעין פנימיות עד גיל 24.. גם יוצר *המון* הזדמנויות אפשריות לפרוק מתח מיני על אותו בן המין, וגם יוצר חרדות בקשר למין השני.. ולכן לדרגות הבכירות בקהילה החרדית אסור להראות קונצנזוס לעניין של יחסים הומוסקסואלים. אבל זה עדיין רחוק מלקרוא להם מטומטמים. חוץ מזה שאני לא חושב שמה שקרה פעם קודמת יחזור על עצמו. הקהילה החרדית נפגעה די קשה כתוצאה מהמאבק.. (בעצם היתה תוצאה הפוכה- במקום לעזור למגר את תופעת ההומוסקסואליות מהנוער, פתאום כל ילד בן 4 שאל את אבא שלו "מה זה הומו..?") אז רן- למה באמת אתה חושב שהם מטומטמים? ארז

אין צורך להגביר את השנאה אלינו

המצעד מיתר.. מה הם רוצים להראות? שגם זכותנו לצעוד? אוקי.. נו ואז מה???

Blackice

New member
כן, זכותנו לצעוד.

עצם זה שזה מעורר התנגדות, מראה שאנחנו עדיין לא נמצאים במדינה שמקבלת את נושא ההומוסקסואליות, ושצריך את המצעד הזה, ושהוא לא מיותר. אני לא חושב שהוא צריך להחליף את המצעד בתל אביב, אני חושב שצריך להיות מצעד גם בירושלים וגם בתל אביב (וגם באילת וגם...) כמו שהיה כבר כמה שנים (חוץ מהשנה האחרונה). המצעד בירושלים לדעתי יותר חשוב מהמצעד בתל אביב- כי זה לא מצעד של ללכת ערומים ליד משאיות שעושות רעש, זה מצעד של ללכת עם שלטים וחולצות של הבית הפתוח ולהראות שאנחנו נמצאים גם פה, בירושלים. חילוניים, דתיים, יהודים וערבים. וזה לא מגביר את השנאה אלינו, אם כבר זה מגביר את השנאה לציבור החרדי. שמנסים באיומי אלימות למנוע את הזכות הדמוקרטית של חלק אחר מהעם להביע עמדה בהפגנה מול מוסדות השלטון. ארז

שלום לך

תיראה .יש לך הרבה זכויות..אתה גם יכול לאכול פיתה מול חרדי ביום כיפור..אני לא יודעת אם אתה עושה את זה.. לי יש כבוד אז אני לא עושה.. אני לא רואה איך המצעד פותר את השנאה.. כבר ניסה לעשות מצעד והוא כמעט עלה בדם ובסוף סגרו על הפנינג.. למה להכנס לזה שוב?מה זה נותן?לא לומדים מטעויות?בישביל מה? למה לא לנסות דרך אחרת..??לראות איך אפשר לגרום להבנה בדרך שהיא טיפה שונה. הנושא של דווקא לא יוביל לשום מקום.הרי אם הייתה הסכמה מלאה בנושא לא היו מתעקשים לעשות שם שוב.

למעלה