לא שובתים ב
אנשים

Ro¥aL

New member
Honey, I'm homeeee

אני בטוח שלכולם מאוד איכפת, אבל הלך לי המחשב לאחרונה ולא הייתי בסביבה אז הוא חזר לחיים וגם חזרתי לפה.. קיצר השלמתי קצת פערים ומקווה לחזור להשתלב ממחר נתחיל להיות יותר בעניינים.. ערב טוב כולם ושב"ש נ.ב היה לי היום שיעור נהיגה ראשון! היה בן זונה!

מזל טוב ^__^

לפני לא הרבה זמן גם לי היה שיעור נהיגה ראשון ^__^ אני זוכרת ת'התרגשות ות'פחד ^__^ זה כל כך כיף

Ro¥aL

New member
תודה אנשים.. ותתפלאו! דרסתי רק 3 אנשים

סתם לא.. הוא אמר שהייתי ממש מעולה לשיעור ראשון.. היה נחמד!

ורדונה2

New member
קח אותי איתך פעם לשיעור,

זה יהיה מן תחליף לספורט אתגרי. כך או כך הדופק עולה והחיים שלך נמצאים בסכנה.
סתם, צוחקת, בסוף מרוב בירבורים אני אעבור בטסט שמונה עשרה. אין לך ת'קטע הזה שאתה מלא בפוביות על נהיגה מסיוטים על מכוניות שיוצאות משליטה כשאתה בתוכן, לבדך?

אבירן171

New member
תתפלא אבל המורה האהבל שלי דרס.....

שיעור לפני הטסט שלי, החליט שהוא רוצה לאכול גלידה.. אוקי. נסענו בראשון לכיוון קניון רוטשילד, ומי שמכיר, מהצד השני, איפה שהשקם, לכיוון מופת, יש גלידת באר שבע או וואט אבר. בכל מקרה, הוא בא לצאת לקנות ופתאום הגיע אליו רוכב אופנוע והוא פתח עליו את הדלת והעיף אותו לאלף עזאזל
.. הייתי בשוק כשזה קרה חיחיח.. בברכה, אבירן..

Ro¥aL

New member
פאק איזה קטע מהסרטים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח איזה באסה שלא ראיתי את זה אחד הקטעים

אבירן171

New member
שתבין, המורה הזה הלך איתו עד הסוף

"אתה לא רואה איפה אתה נוסע?! אתה לא רואה שאני יוצא לקנות גלידה?! מה פתאום אתה נוסע כל כך קרוב ובלי להסתכל?! אתה רוצה שישללו לך את הרשיון?!" ואם זה לא מספיק, הוא המשיך: "תראה מה עשית לדלת שלי!! אתה יודע כמה יעלה לי לתקן ולשפץ אותה!? אתה לא נורמאלי!!" אחרי זה פשוט עצרתי את האוטו, ציננתי אותו בגלידה ואז הוא ביקש סליחה מהרוכב אופנוע והם סיכמו ושילמו בינהם.. ואתה חוגג על הדם
אם היית שם, אני מתערב שלא היית עוזר לו ודווקא היית צוחק
(לא שאפשר להאשים..) בברכה, אבירן..

Ro¥aL

New member
ברור שהייתי צוחק!!../images/Emo6.gif

אין יותר מצחיק מזה.. היה איזה נזק חמור לרוכב? או רק לאוטו\אופנוע?

אבירן171

New member
לאופנוע לו, למכונית חפה מפשע כן

הרי עצרנו תוך כדי חסימת מכוניות, אז כשהוא עף, הוא עף עם הקסדה ישר לתוך חלון של מכונית אחרת.... הרוכב היה עם קצת פצעים, לא משהו רציני, והדלת של האוטו שלנו נשרטה חזק.. בברכה, אבירן..

nse

New member
../images/Emo24.gif ברוך השב!

איזה כיפלך. גמאני רוצה שיעורי נהיגה
שיהיה בהצלחה

למעלה