לא שבר, משבר

Mr B i g

New member
לא שבר, משבר ../images/Emo14.gif

הייתה לי אהובה כשנה, אך מראש ידענו כי הקשר בינינו נידון לכליה. לאחרונה, בעקבות אירוע חריג, החלטתי לשם קץ לפרשה. האהובה קיבלה את הפרידה בצורה קשה והתמוטטה. היא אינה אוכלת, אינה מתקשרת עם משפחתה ולא מסוגלת לצאת לעבודה. התסמינים מלווים בתגובות פיסיולוגיות קשות הכוללות התעלפות, בכי מר ומתמשך, רעידות בכל הגוף ואבדן טעם לחייה. רחמיי נכמרים עליה ואינני יודע כיצד אוכל לעזור לה. היא מצויה בצומת משמעותי בחייה מכמה היבטים ותקופה זו אינה קלה לה מבחינה משפחתית, כלכלית ותעסוקתית. לדעתי עליה לפגוש פסיכולוג שיוכל לתת לה כלים אשר יעזרו לה להתמודד עם המשבר. כדי לעודדה לכך, הסכמתי אף להתלוות אליה לטיפול הראשון. המלצתי לה על טיפול דרך קופת חולים, אך מאחר ויש לה ילד קטן היא חוששת, שמידע אודות היותה בטיפול, עלול לפגוע במאבק עתידי על המשמורת של הילד. אודה להמלצה על פסיכולוג מתאים אשר ומכיר את דרכי ההתמודדות עם משברים מסוג זה. אנו מאזור פתח תקווה, אך גם קליניקה בגוש דן בהחלט באה בחשבון. בתוגה ותודה מראש

גרא.

New member
Mr B i g,היא יכולה ללא חשש מיוחד לגשת לקופ"ח

שלה לבקש טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג שבהסדר עם הקופה.כלומר שהקופה מסבסדת כחמישים אחוז מעלות שכר שעת טיפול במשך 30-60 שעות לפי העניין.המידע שיצטבר מהטיפול,הוא חסוי,ואי אפשר להוציא אותו מהחסיון ללא הסכמתה בכתב.בוודאי לא במצב כזה,שאינו דומה כלל למצבים בהם יש כורח להוציא וותור כזה,כאשר מחפשים עבודה.האלטרנטיבה היא טיפול פרטי.וכדאי לזכור שהעלות היא למעלה מ-300 ש"ח ויותר לשעת טיול.אם אתה מעוניין המלצה על מטפל פרטי,חזור לכאן.

Mr B i g

New member
תודה על התגובה

הבהרתי לה אודות החיסיון, אך היא עדיין מעדיפה ללכת לקליניקה פרטית. אודה מאוד להמלצות על מטפלים פרטיים. אם יותר נוח לך ניתן גם במסרים. אגב, אני מכיר אצל אותה אהובה לשעבר את המשיכה לסמכות ולכן הצעתי לה לפנות לפסיכולוגית. אך לטענתה תרגיש בנוח יותר להיפתח מול פסיכולוג ולא פסיכולוגית. מה דעתך בנדון?

bigest01

New member
"הייתה לי אהובה"....

אם ידעת מראש שהקשר נידון לכליה,אז יכולת להפסיק בהתחלה,עם כל הצער והכאב, לא עושים דברים כאלו, ובבקשה אל תרחם עליה,זה פוגע,אל תשכח שאחרי הכול היא הייתה אהובתך....

למעלה