לא שאני סופרת

nutmeg

New member
לא שאני סופרת

אבל שבועיים ברציפות אפי מתעלמת מהעובדה שיום ראשון הגיע ומשחקת אותה ראש קטן [רמז רמז...]

נוטמג, את מסתבכת

שכן מזה כמה שבועות אנוכי דוחה את מינוייך, רק בגלל הידיעה הברורה שאישה עסוקה הינך, רבת פעילויות ומועטת שעות שינה, לכן במלוא הכנות, אציע לך, להיזהר בדברייך !!!. לעומת זאת, ההערה אכן נתקלה בדלת פרוצה לרווחה, ועוד הערב יוכרז הראש הגדול החדש של הפורום, ולא תקבלו אף לא רמז אחד לפני הטקס הרשמי.

בהזדמנות הזו

כל מי שיש לו שבוע עמוס, לחוץ, הוא עובר דירה, מתאשפז, נוסע לברזיל, התנדב למלא את מקום כל עובדי המשרד שנוסעים לשבוע כיף באקפולקו, נפרד מהחברה שלו, עובר ניתוח לשינוי מין או סתם מדוכא - זה הזמן לומר, בטרם אמנה ראש גדול חדש.

taz512

New member
ובהזדמנות זאת

אני רוצה לשאול, למה עוד רממותה אפי לא נמצאת בצ´אט? אנחנו שוב פעם שנים באותה שרמוטה. איפה אפי? כמו שכולם שואלים, ואז אני עונה, בספר. קדימה בואי בואי בואי. טאז, השד והסיפור

De-Panther

New member
../images/Emo4.gif יש לי כוחות קוסמיים מיוחדים אשר

שמם בישראל הוא: הטיול מיום שלישי עד חמישי אבל אני קמצן ולא רציתי לכתוב הודעה מפורטת שתקפיץ את השירשור אז פשוט כתבתי כותרת קצרה... בכל מקרה לפי מה שאני יודע תיהיה לי אפשרות לכתוב כאן מהטיול ואת זה תבינו מאוחר יותר... אבל זה רק במקרים קיצוניים(אם ישעמם לי
)

למעלה