לא רק בישראל

אלי ו.

New member
../images/Emo207.gif רק בירושלים

אני לא יודע מה הוא עשה, אולי המשטרה היתה צריכה להיות מעורבת, אולי השלט הזה בכלל בדוי אבל זו המודעה המוזרה ביותר שראיתי זמן רב.

shellyland

New member
../images/Emo5.gif דפוס יחזקאל

קשור לפוטו יחזקאל? כי אם כן, אני יכולה להעלות בדעתי מה הוא עשה.

אוֹחַ

New member
את יכולה להעלות בדעתך מה את עשית?

אולי מספיק עם ההשפרצות חסרות ההגינות האלה, בפורום רב משתתפים, על אנשים שלא יכולים להתגונן, ואפילו לא להגיד "רגע, אבל זו הדלת ממול"? מילא כשאת עושה את זה באוזני חברייך הקרובים - מותר לך לצייר דברים מעוותים, או לא לצייר כלום, אלא רק לספר חלקי דברים, או לפעמים סתם לבכות להם על מישהו שהוא צריך למות ושאת שונאת אותו. את אפילו לא חייבת לתת להם צ'אנס להבין דבר וחצי דבר מהמציאות. את גם לא חייבת לשתוק, בבחינת 'הכל או כלום' - זכותך לתת להם לגבש דעה מעוותת על אנשים שהם בכלל לא מכירים. אבל למה כל העולם צריך להעלות בדעתו "מה עשה פוטו יחזקאל"? ומי בכלל יעצור לבדוק אם פוטו יחזקאל קשור בסוף לדפוס יחזקאל או לא. איך אמרת? גועל נפש?

שרוֹן

New member
מילא בני אנוש,

גם ההוא שם למעלה מחוייב לוועד משמרות הצניעות? קצת מתנגש לי וועד עם משמרות הצניעות. ערבוב בין גבירים מכובדים ומעונבים לבין חבורת פושטקים ברשות. פתאום שמתי לב שלהגיד חבורת בנדיטים זה כמו להגיד המלך קינג ג'ורג'.

ixmix

New member
חלק ממלחמה עסקית ו/או תרבותית

דפוס מרום חתום על מודעות שהן לכאורה בשם הרבנים, המוחות על הפיכת הרחוב לשוק פריצות - כזה שנמכרים בו בגדי נשים (שאינם גלביה+רעלה, חצאיות ארוכות + גרבי בד עבים וכיסוי ראש וכו') ושאר מרעין בישין. במסגרת אותה מלחמה עסקית ותרבותית, ישנן שתי אפשרויות - האחת שדפוס יחזקאל אוים בשל היותו חלק מהפריצות (זאת כי החזיק רחמנא ליצלן מחשב בחנותו, ששימש לגלישה באינטרנט), האפשרות השניה שזהו המשך המלחמה העסקית בין בתי הדפוס במסווה של קרב תרבות ושהמודעה אינה אותנטית. שתי האפשרויות מזעזעות בעיני. לגבי פוטו יחזקאל, שאיני יודע אם הוא קשור לבעל בית הדפוס האומלל - אשמח לשמוע במה הוא חטא, מי יודע - אולי שווה להזהיר אנשים מפניו.

ixmix

New member
אין להם בעיה עם זה. זה צנוע.

כל דבר שגורם לאשה להסתיר את עצמה, ראוי בעיניהם. בתרבויות שמרניות, מסורתיות, פטרנליסטיות כגון זו - ערך האדם נקבע לפי רמת הצניעות של אשתו: - "לאשתי יש חגורת צניעות" - "אני לא צריך, אשתי לא נמשכת לאחרים" - "אשתי מתלבשת בבגד שלא חושף דבר, מרוב שאינה מינית" - "אשתי בכלל לא מדברת..."

למעלה