לא רק בגלל הראש

יש גם שמועה שפרס בדרך לקדימה

אבל גם במקרה זה מדובר בשמועה ולא יותר. כי פרס אמר שהספיקה לו הפעם שהוא עזב עם בן גןריון, והוא לא מתכוון לחזור על אותה טעות שוב.

נכון, זו גם שמועה...

האם אני כתבתי שפרס הצטרף לקדימה? לא. אתה כן כתבת שבנלולו הצטרף לשרון.

היכן המילה "תקשורת"?

"אסור לשכוח שעם שרון מקבלים גם את כל היתר, אפללו, אברהם, בראון-חברון, בוים, אולמרט, שטרית, ואפילו בן לולו שלאחרונה הצטרף לשורותיו של שרון. לפרץ לעומת זאת, יש נבחרת הרבה יותר אטרקטיבית ואיכותית משל שרון שיש לו למכור רק את עצמו ואת הבן שלו שלו הוא מתכוון להוריש את המפלגה החדשה שהקים עבורו." על התקשורת כתבת רק לאחר שאני הוכחתי כי בנלולו לא הצטרף. אני לא קטנוני. אבל אני בהחלט אוכיח את אי-דיוקיך (במקרה הטוב, מדובר באי-דיוקים).

אמרו לך כבר שאתה קטנוני?

כמה פעמים אני צריך להסביר לך שכתבתי את זה על פי מה שאמרו בתקשורת?

FuxPavel

New member
אבל לא אמרו בתקשורת שהוא הצטרף

אבל בכל זאת צירפת אותו.

אגב אחרי שברוורמן דחה את הצעתו

שרון מנסה לחזר שוב אחרי פרס, שזה רק מוכיח בניגוד לסקרים, עד כמה עגום מצבו של שרון ושל נבחרת ה"כוכבים" שלו.

סלוניק

New member
מה רע?

יש לי התנגדות רבה לז'נבה, אבל באופן עקרוני אני תומך ביוזמות המו"מ בכיוון. כמו ארגון "עד60" אם תרצה.

ריאליסט

New member
מצחיק אותי,

שאנשים כאן מתווכחים בלהט על הנושא המדיני,כאילו שההבדלים (כיום) בין מר"ץ,שינוי ,העבודה,שרון וגם הליכוד הם כ"כ מהותיים. להזכירכם-שינוי תמכה בהתלהבות בהתנתקות,שהיא מהלך שמאלני מהסכם "אוסלו" (וזאת לטענת אנשי ימין).כשנחתם הסכם "אוסלו",היתה ציפייה לקבל משהו מהפלסטינים,תמורת הקמת הרשות.בהתנתקות הורדו התנחלויות,ונפסק לחלוטין השלטון הישראלי ברצועת עזה-וזאת מבלי לדרוש מהפלסטינים מאום! שלא תבינו לא נכון-אני תוך נלהב בהתנתקות,כי אני תמיד חשבתי שהתנחלויות בשטחים - ובעיקר באזורים צפופי אוכלוסיה פלסטינית ,הוא אסון לישראל. אבל-באמת...מר"ץ תומכת בחזרה לגבולות 1967 במו"מ,העבודה ושינוי יסכימו לחזרה כמעט לכל גבולות 1967 במו"מ-ותתפלאו-גם "קדימה" והליכוד. אז די עם ההצגות הללו.ההבדלים המדיניים כיום בין המפלגות העיקריות ,אינם כה שונים,ובכלל לא מהותיים.אז תרגיעו!

FuxPavel

New member
יש הבדל בין יוזמת ז'נווה לשינוי

יוזמת ז'נווה מדברת גם על זכות השיבה, על מתן הר הזיתים לפלסטינים ועל חילוק מהותי של ירושלים בניגוד לשינוי שרוצה להפריד את רוב השכונות הערביות של ירושלים אבל לשמור את העיר העתיקה בשלטון ישראלי.

ריאליסט

New member
נא לדייק!

יוזמת ז'נבה מדברת על זכות שיבה הומניטרית בלבד,ולא על שיבת כל הפליטים ההפלסטיניים לתוך הקו הירוק.(הומניטרית=איחוד משפחות). שנית-יוזמת ז'נבה מדברת על חלוקה אדמיניסטטיבית של ירושליים-לא יעבו בתוכה גבול פיסי. אז מה ההבדל "המהותי"? הבדל מהותי הוא "ארץ ישראל השלמה" לעומת "שתי מדינות לשני העמים ממערב לירדן". זה מהותי.כל השאר סתם משחקי מילים. אגב-מה לך כאיש "שינוי" שהנושא הדתי כ"כ לא חשוב לו,ההתעקשות שהר הזיתים לא ינתן לפלסטינים? הרי זהו בית קברות יהודי ענק-אבל אורטודוכסי לכל דבר?????

FuxPavel

New member
כי זה בית קבורה יהודי.

אני כבר ראיתי מה הם עשו לבתי הכנסת היהודיים, אין צורך להעביר גם בתי קברות לרשותם. בניגוד לסטיגמות שלך לגבי שינוי, יש בינינו הרבה אנשים שאכפת להם מהדת וגם כאלו שהם דתיים שגרים בהתנחלויות. שינוי היא לא נגד דת אלא נגד כפייה דתית שים לב להבדל בבקשה.

איחוד משפחות , זה שם מכובס לזכות

שיבה. דרך האמצעי הזה תוך פחות מעשור אין רוב יהודי גם בגבולות 49, אותם הגדיר בצדק שר החוץ מטעם העבודה אבא אבן -גבולות אושוויץ.

תמימות עוברת עם הגיל

מה אתה חושב קרה בשבוע שבו ספר הבוחרים נפתח? אתה חושב ש"פתאום" 25,000 איש הגיעו למפלגת העבודה? אני חושש מאוד שרשימת העבודה הבאה תורכב מעסקונה פוליטית של ההסתדרות והוועדים הגדולים + כמה כוכבים לקישוט. ככל הנראה לאחר הפרימריס והבחירות הבאות למרכז, פרץ ישיג שליטה מוחלטת במפלגה, בדומה לשליטה של פורז בשינוי (אם כי היום, היא כבר גבולית ביותר אם לא התפוררה סופית).

למעלה