לא רק "בבית ספרנו"

Gilliana

New member
ואני הייתי אומרת...

שזה קשור מאד. אנחנו עדיין מדברים על מאלדר וסקאלי אם לא שמת לב...

1Shir

New member
אתה יודע מה?

למעשה בדיוק בנקודה זו באמת הסטתי את הדיון הזה למסרים, אבל דווקא שם כתבתי דברים שהם כן רלוונטיים, ולכן אני אעתיק אותם לפה
להלן: (השקעתי וערכתי את זה כדי שהכל יהיה רלוונטי!!) "סקאלי- קודם כל כמו שהיא בנאדם מתחשב וטוב בחיים, אני לפחות מאמינה שזה תופס גם למיטה, כלומר היא טובה ומתחשבת- שזה לדעתי לפחות אולי הכי חשוב. יותר נוח לי לדמיין אותה כלא איזו נוטפת סקס, בגלל שהיא כזאת שקטה ועדינה בחיים (ואני יודעת שזה לא אומר!!). לגבי מאלדר- אני חושבת שכמו שבחיים יש לו באופן בולט כמה יתרונות וכמה חסרונות, בטח זה גם ככה בתחום הסקס. אולי זה מתקזז בסוף, והוא יוצא לא משהו מיוחד אבל גם לא להפך. כמובן שמה שהכי חשוב זה הכימיה ולפי דעתי גם האהבה, כך שנראה לי שאין כאן יותר מדי טכניקה, כך שאם נמצאת איתו מישהי שאוהבת אותו, והוא אוהב אותה, זה יהיה לה מצויין. למאלדר מצד אחד יש את הצד העדין והמתחשב והצד הוירטואוזי/יצירתי/ממוקד במטרה איך שנקרא לזה, אבל מצד שני הוא גם יכול להיות קצר רוח ואנוכי, אז- הוא סיכון, אי אפשר לדעת אצלו, נראה לי שזה יכול להיות לכאן או לכאן, לפי האובססיה הנוכחית שבה הוא שרוי... ועוד משהו קטן לגבי מאלדר- אין מה לעשות, חלק מהעניין זה גם הגוף של הפרטנר, ואין ספק שמהבחינה הזאת הוא מרשים (גבוה, חטוב וכו´..), אז זה כבר מקנה לו יתרון בעיני." רלוונטי או לא רלוונטי, מאיר?!

Gilliana

New member
שיר יקירתי...

טייס קרב צריך קואורדנציה טובה וכושר גופני...
מה זה קשור לענייננו?

למעלה