לא רק "בבית ספרנו"

Gilliana

New member
לא רק "בבית ספרנו"

מסתבר שאנחנו לא הראשונים להעלות את עניין הרומן האפשרי בין ג'יליאן לדיויד. ובכלל - מסתבר שג'יליאן היתה תמיד בעד סקאלי ומאלדר כזוג (או אם לצטט אותה: נהנים מהסקס הכי נפלא העולם). תקראו בעצמכם.

1Shir

New member
הסקס הכי נהדר בעולם?

למה, סוכני FBI עושים את זה יותר טוב? או שאולי ספציפית מאלדר וסקאלי עושים את זה יותר טוב?. בכל אופן, ראיון מאד מעניין!

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

צריך לשאול את ג'יליאן למה התכוונה המשוררת. אולי זה קשור שוב לאקדחים?

1Shir

New member
../images/Emo6.gif אולי, מי יודע.. ../images/Emo8.gif

אבל תגידי, את באמת חושבת שאולי סוכני FBI עושים את זה טוב יותר?! (לא שאני רומזת שמלמדים את זה באקדמיה)

medu

New member
אתן יודעות בנות,

מה הן ראשי-התיבות של FBI? FUCKING BETTER ILLUSIONS

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כבר כשראיתי רק את הכותרת ידעתי מה תכתוב...

Gilliana

New member
בטח שלא ../images/Emo6.gif

מה מיוחד כ"כ בסוכני FBI, לפחות בתחום הזה?

medu

New member
לא אצל מאלדר

זה לא יקרה אצל מאלדר בגלל הסיבות הבאות - 1. הוא אובססיבי לגילוי האמת. ואם הוא ירגיש טיפה זיוף אצל הבחורה, הוא יפסיק את המעשה שלו ויגיד לה בפנים שהיא מזייפת. 2. הוא תמיד חושב על העבודה שלו. ואם הוא יהיה בעיצומו של מעשה, ופתאום הוא יחשוב על איזה רעיון הקשור לחקירה שלו, הוא יפסיק את המעשה וישב על המיטה ויחשוב לעומק על החקירה. 3. לא נראה לי שיש לו קואורדינציה טובה בכלל. הוא לא מרוכז והוא צריך תמיד את סקאלי שתאפס אותו. 4. הוא חושב כל רגע על סמנטה. וככה אם הוא יהיה עם בחורה, אפילו עם דיינה סקאלי, הוא יחשוב רק על סמנטה, ואז הכל יפול. 5. כל הפעולה הזו נראית לו כביזבוז זמן. במיוחד פעולות ארוכות ומורכבות שגוזלות זמן יקר הדרוש לו לגילוי האמת. אז אם הוא יעשה פעולות מיניות, הם יהיו פעולות קצרות ותכליות. לגמור וזהו. 6. הדבר הכי חשוב לו בחיים זה חשיפת האמת המסתתררת אי שם. ובכן מה יקרה כשמאלדר יהיה עם בחורה? הוא יחשוף את האמת, יראה את כל הסוד שהיא הסתירה, ואז הוא יסתפק בכך. כי מעבר לחשיפת האמת המסתתררת אי שם, זה כבר לא מעניין אותו.

Gilliana

New member
אוי ואבוי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי מצחוק עכשיו! אבל תכל'ס - אין שום קשר בין כושר גופני כללי לכושר גופני ל...אהמממ... אתם יודעים.

אכזבתם אותי. אכזבתם קשות../images/Emo5.gif

אני מפחדת להשאיר ככה את הפורום... נתחיל בזה שלילה אחד נעדרתי וכבר אריק מתחיל ללכלך לי על מאלדר? ככה לומר עליו? זאת חרפה! זאת כפירה! אבל ניחא, אני מוכנה לסלוח. אבל העובדה שיש לכם ספק בכלל שלמאלדר וסקאלי אין את הסקס הכי טוב בעולם??? זה בלתי נסלח!!! הרי ברור שיש להם ולו בגלל סיבה אחת קטנה הם משלימים אחד את השני. בעיקר במעשים (ופחות במילים) הרי זה ברור שהוא יידע בדיוק מה היא רוצה ולהיפך. אם הם יהיו כל אחד עם בן זוג אחר זה כבר משהו אחר שניתן לויכוח...

1Shir

New member
את צודקת ב-100%!! האכזבה שלך מוצדקת

-ועמך הסליחה על כך. מה שאמרת הוא גם לדעתי לגמרי נכון, פשוט חיכיתי שמישהו אחר (אהממ, גילי?..) יגיד את זה. זה, מעל ומעבר לכל ספק, נכון. את מספר 1 ואת הכי צודקת בעולם. אני העליתי את השאלות השוליות והצדדיות יותר של העניין..

1Shir

New member
אני היחידה שמתייצבת ומגנה על מאלדר?

1. זה ממש לא רלוונטי, כי הוא לא יגיע למצב שיהיה זיוף אצל הבחורה (בטח לא אם הבחורה היא סקאלי). 2. טוב נכון, על זה אין לי מה להגיד. אבל הוא יפצה על כך מאוחר יותר, אחרי שהוא ימצה את כיוון החקירה החדש.. 3. כשהוא רוצה, הוא יכול להיות דווקא מאוד מאוד מרוכז, הכי בעולם אפילו. 4. חושב כל הזמן על אחותו? לא ממש. בטח לא אחרי closer 5. אממ, יש מצב, אבל אני ממש לא בטוחה. כי לצד התכליתיות, הוא דווקא מאוד אובססיבי ויסודי, אז.. זה לכיוון השני של מה שאמרת. 6. סתם שטויות. את האמת הזאת ניתן להמשיך ולגלות לנצח, ותמיד יישארו דברים לגלות.

Gilliana

New member
כל הכבוד שאת מגנה על מאלדר, אבל...

מאיפה הקביעות הנחרצות האלה? של כולכם, גם המלעיזים וגם המגוננים??? הכל ספקולציות ולא יותר מזה. אם יש דבר אחד שאף אחד מאיתנו לא יכול לדעת, ואפילו לא לנתח על סמך העובדות שאנו יודעים וההיכרות שלנו את אישיותו של מאלדר - זהו הדבר. אין שום קשר בין שני הנושאים. לכן - אני לא יכולה להגן על מאלדר, גם לא להשמיץ - פשוט אין לי שום דרך לדעת. אבל מה שמעניין אותי הכי הוא למה את חושבת שהוא לא יגיע למצב שהבחורה תזייף, זה הרי תלוי בבחורה!

1Shir

New member
אבל... אבל... ../images/Emo12.gif

האם לא בשביל זה אנחנו כאן, בשביל להעלות השערות ולנסות להגן עליהן? נכון שאין לנו דרך לדעת, בטח שלא לגבי הבחורה, גם זו רק השערה, שימי לב שכתבתי "בעיקר סקאלי".

Gilliana

New member
נו - ברור שכן, אבל... (שוב ../images/Emo9.gif )

זה עניין שבאמת אין אפילו אפשרות לשער לגביו כי אין שום קצה שלל חוט להסתמך עליו - זה לא ניתוח אישיות או סיטואציה, אין כאן אפילו מה לשער!

1Shir

New member
אני לא בטוחה שאין על מה להסתמך.

איך שאדם מתנהג במיטה זה לא משהו נפרד ממנו, זה מרכיב באישיות שלו, ואני חס וחלילה לא טוענת שניתן להסיק כך דברים אחד לאחד, אבל בהחלט ניתן להעלות השערות על התחום הזה, כמו על כל תחום אחר שאנחנו לא רואים בסדרה.

Gilliana

New member
מנסיוני האישי שיר...

אני יכולה להגיד לך שזה ממש לא כך. יכולות להיות הפתעות מדהימות (לטוב ולרע) ואין לזה שום קשר לשום דבר אחר. כל השערה שנעלה כאן היא בגדר אפשרות מעשית - מקצה לקצה.

Ice Age

New member
טוב, אה, בנות...

זה מתחיל להיות קצת לא קשור לתיקים באפילה, הייתי אומר

למעלה