לא רק בארץ!

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
לא רק בארץ!

לא רק במתחם הבורסה יש בעיית וילונות מחרידה! גם בוונקובר (וכשהייתי בה ראיתי הרבה כאלה), ולדוגמה, מגדל "quaywest", חלק מה"concord pacific place" בוונקובר. מגעיל!

Secular

New member
אני זוכר...

שהייתי בונקובר שנה שעברה,מרחוק העיר היתה נראת מדהימה ויפה,אבל כשמתקרבים אכן שמים לב לתופעה שאור(
)אמר עכשיו-חוץ מזה שהבניינים הם לא גבוהים ולא מרשימים,אז בכלל לא שווה לבקר בעיר הזאת-נקודה!

Secular

New member
כן,אבל...

אני מדבר על העיר עצמה,אין מה לעשות בה-משעמם מחץ!! אני זוכר שהייתי לבד בשיקגו יומיים,וכל שנייה היה מה לעשות,לעומת זאת בונקובר,אין כלום-חרא של העיר!!

kyle

New member
למה?

יש שם מגדל תצפית, שיט בנמל, סיור בפארק הענק (!) וחוץ מזה, אפש לצאת מהעיר להרים, ולרכבל שעולה עליהם, כמו שאני עשיתי!....

Secular

New member
העיר משעמעמת-נקודה!!

יש שם אקווריום דפוק עם לוויתנים גועליים,צ´יינטאון מסריח,ורחוב ראשי מלא הומלסים!

Secular

New member
לגבי הרכבל,

הייתי בו וממש לא התרשמתי,אגב אני שהיתי שבוע באוניברסיטה שם-וגם היא דוחה,כולה מלאה ערבים עם כפייה ובניינים של עשירים פלצנים. מה רע בשיקגו-העיר הכי מדהימה ויפה בצפון אמריקה!

kyle

New member
בשיקגו

לא אמרתי שיש שם רע, עיר יפה..... אבאאאאאאאאאל..............! יש שם מזג - אוויר קר וחורפי כמעט כל ימות השנה! (וזה מספיק בשבילי
)

Secular

New member
מה פתאום!!

כשאני הייתי בשיקגו,היה חם בטירוף-אני זוכר שכל חצי מטר הזמנתי כוס גדולה של קולה,בחורף הסיפור כנראה שונה-אבל אני הייתי רק בקיץ שם והיה אדיר!!

kyle

New member
אם כבר שיקאגו......

אז שכחתי משהו! כששאלת מהם הבניינים שראינו במציאות, שכחתי להזכיר את הסירס, שחלפנו כמעט מעליו בטיסה מסולט-לייק-סיטי לניו-יורק עם עצירה בשיקאגו......

Secular

New member
גם אני טסתי מעל הסירס...

כאשר טסתי משיקגו לניו-יורק,וגם הייתי במצפה שם-מחזה מרהיב!!

TheIllustrator

New member
ממש שאין לי זמן עתה

אולם, בהקשר למה שאמרת עמרי... שיקאגו - מ-ז-ו-ה-מ-ת!!! זוהי עיר שידועה בשל האוויר המגעיל שבה ובכך שיש שם הרבה ערפיח! (לא כמו אל.איי אבל מספיק כדי להיות מגעיל)

Secular

New member
לא נכון בכלל!

שיקגו היא אחת הערים הנקיות ביותר שראיתי,ואני מתייחס לדאונטאון של העיר ולא לפרברים המגעילים שלה,בלשון המעטה.בעיר יש אוויר נקי מאד,ממש לא הרגשתי קוצר נשימה שהייתי שם,בקיצור שום דבר לא יזיז מהקיבעון בחיבתי לעיר זאת-CHICAGO

stan_southpark

New member
אוק איי זה מספיק../images/Emo6.gif

עומרי אומר לא כמו בשיקגו.... וליאור אומר לא כמו באל אי.... ואני אומר לא כמו בסן פרנסיסקו

kyle

New member
למה?

יש שם מגדל תצפית, שיט בנמל, סיור בפארק הענק (!) וחוץ מזה, אפש לצאת מהעיר להרים, ולרכבל שעולה עליהם, ולגשר תלוי (של הליכה) בשם "קפליאנו" כמו שאני עשיתי!.....

Secular

New member
הגשר היה יפה,

נכון,סוף סוף נקודה חיובית-השאלה המתבקשת,למה שאסע את כל הדרך הארוכה לוונקובר בשביל ללכת על גשרים,מה הטעם?! חוץ מזה-יש לנו את גשר הירקון

kyle

New member
קודם כל....

באמת יש הרבה מה לעשות שם חוץ מג"ש. דבר שני.... די!!! (שחרור כעסים
)

Secular

New member
אחרי הכל...

באמת ונקובר היא עיר משעמעמת שאין מה לעשות בה חוץ מכולם. דבר שני...אור

למעלה