לא רוצים למכור E800

איששטח

New member
לא רוצים למכור E800

אני מחפש מכשיר עם רזולוציה גבוהה ו WIFI. נראה שפרט לסוני Clie TH55 וT3 (שאין לו דרייברים לכרטיסי SD WIFI), הפתרון הוא טושיבה E800 בעל 2 רזולוציות: QVGA הרגילה ורזוצית הVGA 640X480 ! אבל כאן מתחילות התהיות: -קודם כל מסתבר שרק מיעוט של היישומים ירוץ על הרזולוציה הגבוהה. -אח"כ אני שומע שיש אפשרות להוריד תוכנה של תכנת פרטי טוב לב שמספקת אפשרות המרת רזולוציה לכל היישומים. מוזר. -כשאני פונה לחב' "מפעיל" יבואן טושיבה שהמכשיר מופיע למכירה רק באתר שלהם, נראה שהם לא מעוניינים למכור. הם בקושי עונים לטלפון, לא יודעים אם יש להם בכלל מוצר כזה, מבטיחים לברר אבל לא חוזרים אלי. - כרגע אני יודע שיש מכשיר כזה, שאוכל כנראה להריץ יישומים,כולל אינטרנט, ברזולוצית VGA, אבל אני לא יודע איך לרכוש אותו בארץ. מישהו יודע פרטים נוספים על עניין הרזולוציה של המכשיר? מישהו מכיר איזו סיסמת גישה ל"מפעיל" לשכנע אותם למכור? ואולי יש או עומד להופיע עוד PDA עם רזולוציה גבוהה?

AYELET1

New member
עומדים להופיע כמה מכשירי PPC

עם רזולוציה גבוהה- של HP, ASUS (ממה שידוע כרגע)

mikeoreli

New member
אז אל תקנה...

כמו שאיילת כתבה בקרוב מאוד צריכים להתחיל להופיע מכשירים נוספים עם רזולוציה של VGA ועם מעבדים יותר טובים = יותר כוח, פחות סוללה. לגבי התוכנה שציינת - לא צריך. חברת טושיבה הוציאה עדכון חינם של מערכת ההפעלה החדשה WM2K3 SE אשר כוללת בתוכה את התמיכה של תצוגת VGA, היפוך מסך ועוד כל מני שיפצורים. אם יש לך תקציב די גדול (או שאתה סתם פריק כמוני), אני הייתי ממתין להגעת ה4705 של HP, מכשיר חלומי שאמור לעלות כ650$ בארה"ב (בארץ כנראה מעל 4000 ש"ח) שלוקח את הטושיבה E800 בסיבוב. איילת - כנראה מצאתי דרך להביא את המכשיר שלי יותר מוקדם ממה שציפיתי, אם אכן המכשיר ייצא ב27 לחודש.

AYELET1

New member
נהדר לשמוע ../images/Emo45.gif

הדבר הזהה נראה מדהים כאמור הנקודה היחידה שמרתיעה אותי ז ה הטאצ' פאד, אבל עדיין נראה שניתן להתרגל לכך (ת'אמת, אני בקושי משתמשת ב-JS גם בפאלם וגם בפוקט...) וכמובן אשמח לשמוע איך זה (לאחר שתתנסה בזה) אני כרגע מעלעלת במדורי חיפוש קרובים אולי אמצא איזה קרוב בארה"ב

shed

New member
חמסה חמסה שום בצל שמן זית.

נראה לך? הגבולות היחידים שאני חוצה הם של מדינת ישראל וארה"ב. אני בטוח אנסה לראות את ה"רך הנולד" בחנויות. ולו רק מתוך עניין וסקרנות.

mikeoreli

New member
מקנא בך

בכל זאת. יש לי שתי אפשרויות שלמעשה תלויות בזמן היציאה של המכשיר: 1. דודים שלי, שמסתבר שבטיול בארה"ב וצריכים לחזור בתחילת אוגוסט. 2. אם המכשיר יצא יותר מאוחר אבל לפני סוף אוגוסט אז אח של חבר טוב שלי אמר שיקנה את המכשיר ויביא את זה איתו בתחילת ספטמבר בביקור מולדת. אז ככה שאם המכשיר יצא בטווח הזמן הזה ולא יהיו בעיות מיוחדות, המכשיר צפוי להיות אצלי בידיים מקסימום עוד חודש וחצי. בכל מקרה, הנה כתבה נוספת על המכשיר - http://www.pdagold.com/articles/detail.asp?a=180 הפעם לגבי חווית משתמש. לפי מה שכתוב שם, לדעתי לא תהיה ממש בעיה עם הTouch Pad. לכי תדעי, אולי זה בסוף יתברר כיותר נוח. בכל מקרה, הכתבה גרמה לי לרצות לקנות את המכשיר עוד יותר למרות העלויות ולמרות דברים נוספים.

mikeoreli

New member
לא בגלל זה

אני מקנה בו כי גם אני רוצה לטוס לארה"ב (לחופשה...) פשוט אין לי זמן...

mikeoreli

New member
שאלה באמת מעניינת

לדעתי זה בסופו של דבר יתברר כיותר נוח שכן לפי הכתבה שצירפתי מסתבר שיש שתי צורות לשליטה. אחת כמו ג'ויסטיק רגיל והשניה כמו פד במחשב נייד שעם כל הכבוד, אני מתעב את זה כמו גם הכפתור הזה במחשבי IBM. אני עם המכשיר אהיה בכלל שמח לגלות את הרשת האלחוטית. אני מקנא בכל אלה שיש להם אינטרנט אלחוטי, מעבד יותר מהיר וסוללה שעובדת יותר משלוש שעות רצוף (תזכרו בלי WIFI). אני לא יודע עד כמה זה מקרי, אבל בדיוק עכשיו התחילו לפרוס בעבודה שלי רשת WIFI ומשום מה הסניף הישראלי הוא בין הראשונים. לפני האירופאים, האסייתים ואפילו כמה סניפים בארה"ב.

איששטח

New member
נראה שווה כל גרוש

תודה לך וגם לאיילת. אכן נראה לי שהוא לוקח את הE800(שמחירו 716$) גם ביישורת ואני חושב שזה בדיוק מה שחיפשתי. ועכשיו לקניה. כמה שווה זה לי לבקש טובה ממישהו שחוזר ארצה בעוד שבועים? מה עם האחריות, העברית? ידוע לך מי מוכר אותו בארץ? אגב, לוח המגע הוא אמצעי יעיל מאד ונוח, בעיקר אם הוא נתמך בתוכנה טובה שתומכת בגרירה,גילגול וכד'. זאת מנסיון עם לפטופ. השאלה היחידה היא אם אותן תכונות יהיו גם בלוח כזה קטן.

mikeoreli

New member
בארץ?

המכשיר עדיין לא יצא לשווקים בארה"ב. לדעתי, במחיר של המכשיר הזה, עדיף להעזר במישהו שיכול להביא את המכשיר ובכך לדלג על מחיר השליחה ומהמע"מ הישראלי (אני לא מבין למה בכלל גובים מע"מ ישראלי על מוצרים אמריקאים שמיובאים עצמאית. הרי אם אנחנו משלמים מס קניה אמריקאי גם כך זה חוזר אלינו בדמות סיוע כלכלי כזה או אחר). לגבי אחריות, HP ישראל מקבלת את האחריות משום שהיא בינלאומית. לגבי עברית - לפי קוקי העברית של אירון עובדת פחות או יותר בסדר, בכל מקרה שלחתי להם דוא"ל והם חזרו אלי שהם ישחררו בקרוב עידכון.

2cookie

New member
כמה הערות בקשר לשרשור:

(העוגיה חזרה
) 1. הטושיבה אינו המתחרה האידיאלי לRX4715, הוא גם לא מתיימר. למעשה, עד שייצא הRX מחירו של הטושיבה יירד למתחת טווח ה500$. (למעשה.. אני בונה על E800
) 2. נכון, רוב היישומים כעת לא מתאימים לתצוגה בVGA אבל תוך כמה חודשים המצב אמור להשתנות.

למעלה