"לא רוצים הכל" עאלק

KatyRose

New member
"לא רוצים הכל" עאלק

שמחים?? טוב לכם עכשיו? מחר הם יחגגו את שחרור ירושלים, אינשאללה! הם הולכים לחגוג החמודים האלה, הם חוגגים.... בטח, גם אני הייתי חווגגת אם היו נותנים לי כזאת מתנה מוכנה מראש, בנויה יפה ומושקעת (כשבכלל בתקופה שהם "חיו" שם הכל היה רק חרא) ולא לעשות כלום בתמורה!! שיואו איזה כיף! אנחנו צריכים לעשות את זה לעיתים יותר תכופות... היי רגע, אנחנו עוד נעשה! נחמד לי לבשר לכם, רבותיי הסרבנים, ניצחתם. עכשיו בואו נעשה שרשור ארוך שכל אחד יהמר בו כמה זמן נשאר למדינת ישראל להתקיים

KatyRose

New member
כן, אבו מאזן ביקש מהם לא לחגוג

ע"י זריקת ראקטות וכ"ו... מעניין למה הוא היה צריך לבקש מהם? מוזר שמאיתנו ביום העצמאות שרון לא מבקש "נא לא לזרוק רימונים על פלשתינים" למה? כי הם כאלה אנחנו לא

KatyRose

New member
עוד הברקה מפי הפלשתינים:

דם השהידים סופסוף קיבל את שכרו גם אתם חושבים כך? סרבנים יקרים?

boyboy03

New member
ואת לא חושבת ככה?

זה לא קשור לימין או שמאל, הרי זה ברור לכולם שההתנתקות באה כתוצאה מהטרור הפלסטיני, חבל שלא היינו מספיק חכמים להתנתק לפני 38 שנים.

KatyRose

New member
רגע, אבל האם אתה מצדיק

את דם השהידים ש"נשפך" וחושב גם שסופסוף דם השהידים קיבל את שכרו?

boyboy03

New member
חלילה מצדיק, אבל אני מסכים

עם זה שדם ה"שהידים" הוביל להתנתקות. זו לא דיעה אלא עובדה.

KatyRose

New member
נו, זה נכון

אני שמחה שככה אתה שמח לתת להם את השטחים של המדינה שלך. אחרי פיגועים ודם שהידים. אם הם למשל היו משיגים את זה בדרכי נועם ושלום, תוך חתימת הסכמים מאורגנים כמו אנשים מתורבתים, אז מילא. אבל לא, הם, כיאה להם, השיגו את זה בצורה ברברית, ע"י רצח, עם "טולולולולו" בחוץ בעודם יחפים ושיגור טילים על ילדים. ואתה שמח שיש התנתקות.

boyboy03

New member
את חושבת

שאם הפלסטינים היו יושבים בשקט מופתי ב -38 שנים האחרונות אז מדינת ישראל הייתה יוצאת מהשטחים וחודלת מהכיבוש? מצטער, אני מטיל ספק עצום בזה. (בבקשה אל תשאלי אותי שוב אם אני תומך בטרור)

KatyRose

New member
לא אמרתי לא לשבת בשקט מופתי

אבל ברור ,מה אני מתפלאת, הפלשתינים מכירים רק טרור

skywalker 8

New member
בטח שכן.

הטרור הוא לא(ומעולם לא היה) הסיבה למסירת שטחים והוא אחד הגורמים "הקטנים" להתנתקות מהפלסטינים. ישנם סיבות אחרות שהם אלו שבאמת הובילו למהלכים הללו.

boyboy03

New member
סיבות כמו?

מוסר? שיפור כלכלי? מדיני? אם ביילין או שריד היו מובילים מהלך כזה הייתי מאמין להם, אבל לליכוד ולשרון אין סיכוי, אם לא היה טרור הם בחיים לא היו אפילו מעלים על דעתם להחזיר שטחים.

skywalker 8

New member
הרבה סיבות.

כללה, מדיניות, בטחון וכמובן דמוגרפיה. אוי לנו אם טרור ואלימות היו הסיבות שלנו לנסיגה משטחים אחרת כבר לא היינו כאן, הלא מטרת הטרור "לשחרר" את אשקלון וחיפה גם כן?

boyboy03

New member
כלכלה ומדינית

אף פעם לא היו בסדר העדיופיות העיקריות של ישראל. לא לפני 20 שנים וגם לא עכשיו. במיוחד אם זה פוגע בהתנחלויות. וסיבות כמו ביטחון ודמוגריפה הן מילים יפות לומר "בגלל הטרור". אני בהחלט תומך במהלך ההתנתקות, אבל עצוב לי שזה מגיע כל כך מאוחר ומהסיבות הלא נכונות.

skywalker 8

New member
לא נכון.

לדמוגרפיה אין בכלל קשר לטרור. מצב שבו הרוב היהודי הולך וקטן ויש צורך בהקמת מדינה פלסטינית בכדי למנוע "דליפת" פלסטינים לתחומי ישראל, מקום להחזיר אליו את השב"חים וכמובן לבצע חילופי שטחים. הטרור הוא לא הסיבה המשמעותית. הטרור מכוון גם לסילוק היהודים/ציונים מכל "פלסטין ההסטורית", אם הוא היה כל כך מצליח ומניב השגים(כמו שאתה טוען) היינו כבר בדרך לפינוי ירושלים וחיפה.

eviv

New member
בשנה הבאה במסגד הבנוי.

אני חושב שהשכונות של מזרח ירושלים בהם מתגוררים אזרחי הרשות הפלסטינית והמקומות הקדושים למוסמים בירשוליים צריכים להיות של הפלסטינים לאחר הסדר קבע. אין כל פסול שהפלסינים מקווים לעתיד עצמאי ושבירתם תיהיה ירושליים. ירושליים צריכה להיות מחולקת כי היא קדושה לשני העמים באופן מיוחד...

skywalker 8

New member
ומה עם הר הבית?

ירושלים יותר קדושה ליהודים מאשר למוסלמים. אבל זה לא רלוונטי. חוץ מזה, תתפלא, אני מסכים עם שאר דברייך.

למעלה