לא רוצה שיפחדו ממני

לא רוצה שיפחדו ממני

ש לי בעיה חמורה מפחד אני לא רוצה לפחד ולא רוצה שיפחדו ממני, אבל יוצא שמפחדים ממני נורא למשל אמי או אחותי נורא מפחדות ממני .
אחותי לא מודה אבל אמי כן אני ארצה לפרט קצת ואז לבקש עצות מה לעשות כדי לא להיות אלים
ושלא יפחדו ממני כל כך, ברור לי שזה לא קל,
ואין דבר כזה ממש עצות אז אשנה להכוונות טוב ? אתחיל אחותי אומרת שהיא מנסה להבין את המכניקה
שלי ואת האישיות שלי לגמרי כדי למנוע
עימות, היא מנסה להבין מה מכעיס אותי, מה כואב לי, ומה גורם לי להיות אלים כלפיה וככה לבטל אותו, היא גם אומרת שהיא הרבה פעמים נבלעת
בתוך עצמה ומכחישה את עצמה כדי להתאים אלי, ולמה שאני מרגיש, לכן היא לא אוהבת לומר לי
" לא " כי היא יודעת שזה מוביל לאלימות אני אתן
שתי דוגמאות עליה ואחת או שניים על אמא, אז נתחיל למשל היא יודעת שיש לי את הקטע של השיגעון גדלות, והיא לא אוהבת את זה כי היא אספית
ושונאת הריריכה ומי יותר ומי פחות, אז שאני מתחיל עם זה היא מתחילה לגמגם ולא נותנת לי מה שאני רוצה כלומר אשרור אז אני מתעצבן דוגמה אחת

פעם אחת באתי עליה ואמרתי לה כך " אני הבן אדם הכי חכם ועמוק שאי פעם תכרי את לעולם לא תכירי בן אדם אחר טוב ממני " אז היא כזה ניסתה
להתחמק אז דחקתי בה ואמרתי " נו נכון או לא ? " אז היא פחדה כי היא ידעה מה אני יעשה לה אבל לא אמרה בדיוק מה שרציתי אז אמרה " כן
אני באמת לא מכירה כל כך אנשים חכמים כמוך אתה מדהים " אז כמו שמוק מפגר השתגעתי
עליה כי רציתי שתאמר מה שאמרתי, שאני הכי
חכם אי פעם אז אמרתי " את לא מבינה זונה ? הכי חכם אי פעם, לעולם לא תכירי בן אדם חכם כמוני אני אשחוט אותך שרמוטה " ואז היא כסה
הבינה מה הולך לקרות ,ונסתה להרגע אותי ולא רציתי אז לקחתי את השער שלה והצמדתי לריצפה, כאלו משכתי אותה בשער עד לריצפה.
והיא התחילה לבכות ממש אבל, ואז הפסקתי והיא הלכה לחדר שלה וממש בכתה שם וכזה אמרה

לעצמה " מה עשיתי לו אני לא מבינה
מה נתי רוצה " אז הלכתי לשם ובקשתיי סליחה והיא לא רצתה לדבר איתי אז קללתי אותה ואמרתי " תזדייני ישרמוטה חבל לא תלשתי
לך את כל השער " וחבל על השער שלה הוא כזה יפה עד התחת וממש חבל עליו די הרסתי לה אותו מרוב המשיכותחח זה די מצחיק לא?

ועוד דוגמה אבל בנוגע לאי יכולת לא לתת לי לדבר שאני רוצה ולסתום לי את הפה, היא הייתה בחדר וראתה את האולפה, טנבולה שאני
והיא מאוד אוהבים, אז היא ראתה שאני שם אז אמרה לי כזה " בוא נתי נראה ביחד בוא שב לידי " אז ישבתי לידה במיטה וזה, והתחלנו
לראות, אז ראינו איזה חצי שעה, ונשאר עוד רבע שעה לסוף, ואז פתאום קפץ לי לראש איזה מה שהוא שמעתי על לאונרדו, אז רציתי לומר
לה, ז היא אמרה " נתי לא עכשיו אני רוצה לראות אמר לי שיגמר " אז התחלתי לדבר לעצמי ולעשות
רעש אז היא די כעסה ואמרה " אבל
אמרתי אחרי האלופה אני לא יכולה עם הרעש כאב לי הראש " אז שמעתי אמרה רעש על מה שאמרה על לאונרדו וכעסתי נורא ואמרתי
" רעש ? לומר על ליאו זה רעש לכי זדייני את והחרא שאת רואה צריך לדבר עליו כל הזמן הוא הכי חכם בהיסטוריה " ובלה בלה החלתתי
לפרט לה את כל הישגים, והיא ממש כעסה על זה אז כאלו בכעס אמרה " טוב אני מבינה שאתה רוצה

לדבר לעצמך, אז אני לא רוצה לשמוע
קולט ? אתה מבין מה אני אומרת ?" אז נעלבתי והתחלתי לתת לה אגורפים לפנים פצצתי לה את הצורה היא התחילה לצרוח, ולבכות, ואבא
שלי בא והפריד בנינו, והיא התחילה לצועק עלי " אתה זבל אני שונאת אותך " וזה כאב לי ורציתי לבקש סליחה והיא לא דיברה איתי כמה ימים,

אז כמו שאתם רואים מאי מנסה איתי בטוב ורק אחא כך נכנסת למתקפה או סינון, אמא שלי זה מקרה שונה לגמרי חמעצבן ביותא, אני מדבר עם אמא שלי שעה והיא בכלל לא עונה ,אני שואל שאלה והיא אומרת במילה אחת " יפה " או " טוב " ולא מפרטת ואני לא מבין כלום, דוגמה אני בא עליה ומראה לה קטע שכתבתי אז אני שואל אותה מה דעתך? אז היא אומרת " יפה " אני אומר לה

מה " יפה " היא חוזרת כמו אקלוליה " יפה , ככה שעה עד שאני מתחרפן ומשנה כל שנייה ומנסה לגלות מה יפה בעניה והיא לא מסבירה אז אני מרביץ לה בראש, או מביא לה כאפות דוחף אותתה וזה, היא לעומת אחותי אומר ברש גלי שהיא מפחדת ממני, ולא רוצה להיות איתי באותו בית לבד כי אני אלים, היא מתעלמת ממני, ושתקנית מתה, וזה מחרפן אותי, כי עם מאי אפשר לדבר שעות איתה לא, אז מ
צד אחד אני שונא שהיא מפחדת ממני מצד שני אין לי ממש בריריה כי אני לא שולט בזה, וכמה שמנסנ ה לא מצליח, אז קיצור מה הכוונים שלך גדי לא להיו אלים למאי ולאמא ? מה עלי לעשות כדי שלא יפחדו ממני ? כי אני שונא פחד, והרבה שנים רעדתי מאבא שלי, ואני יודע כמה זה נורא לייות שכל רגע אתה יכול לחטוף, קיצור עצות בבקשה. ..

אחותי אמרה לי עכשיו

שאני הבן אדם הכי מצחיק שהיא מכירה אבל בו זמנית הכי עצוב שהיא מכירה, והיא אמרה שזה קשור . שעצב וצחוק הם נגזרות אחד של השני ושאני ליצן שמתחבא מאחורי עיניו דמעות, ואני בורח דרך הצחוק אבל אני בן אדם מאוד מיאוש ועצוב ברמות מאוד עמוקות , אז זה די נכון כי כל הילדות שלי נסיתי להצחיק והייתי הליצן של הכיתה אבל בו זמנית הייתי עצוב ומדוכא ועם התקפי זעם, ומסוכל נורא ודופק את הראש בקיר ודברים כאלו ,אז היא כזה חיבקה אותי ואמרה לי " שאני אוהבת אותך לעד נתי איך שאתה עם הרע ועם הטוב " זה נורא ריגש אותי, וחיבקתי אותה, אז זה כל כך עושה לי
צער, כל מה שעשיתי לה החל מהפגיעה מינית שלא הבנתי אז שזה אנס וחשבתי שזה אהבה, והיא גם הראתה לי אהבה כזו אז הייתי נורא מבולבל, קיצור אני נורא אוהב את אחותי, ממש אבל אוהב היא הכל עבורי ,ממש בלי פתוס היא החיים שלי, חבל על הכל, חבל שהייתי רע עליה חבל שאני רע, אני כזה דפוק .. סליחה מאי .

למה לדפוק את הראש בקיר ? שאפשר לאוהב ?

.

את מה ? ושאין לך כלום בחיים בטוב ? וחוץ מזה שיש לך וויסת חושי כזה שברגע שאתה לא מצליח אתה הופך למשוגע ? ומנפץ את הראש בכל הזכוכיות בבית ומגיע לבית חולים ? כן כן ? אתם לא מבינים מה החרא הזה עשה לי, איזה סבל זה שאני לא יכול לשלוט על עצמי,יורק שהמחשב לא עובד שנייה או האטרנט נופל אני מתחיל לצרוח בבית ולדפוק את הראש בקיר, עד שאני נופל על הריצפה, מה אני יכול לעשות נגד זה ? אני תינוק אני לא יכול לשלוט בעצמי, אני לא מסוגל שלא הולך לי כמו שאני רוצה, שהייתי ילד אמרו לי לשבת במקום כי הייתי רץ מצד לצד בלי הפסקה במשך שעות ובוהה בקיר בזמן זה, והיום מה ? היום אפילו את זה אבי לא נותן לי כי הוא גם רגיש לרעש או לתנועה ומאז שהוא בבית יותר, הוא לא מרשה לי לזוז בכלל, וכולא אותי בחדר שלי, ואני רוצה ללכת סביב עצמי ולמחוא כפים ולמזמז את מה שאני קורא והוא לא נותן לי, אז אני דופק את הראש בקיר, עד שהמוח מתפוצץ כבר גרמתי לעצמי נזק ולכמעת זעזוע, אז מה ? למי שהוא אכפת ? איך אני פוטר את הבעיה החרא הזו ? איך אני מפסיק לדפוק את הראש בקיר ? עצות, תבונות, מחשבות ? אני לא מצליח לפתור אינפי ישר בום ראש בקיר, האטרנט נפל ישר ראש בקיר, אני לא מבין פסקה משיר ישר ראש בקיר, מזה הדבר הזה ? זה קשור לווסית רגשי נכון ? איך אני עובד על זה ? לא רוצה כואב לי כבר הראש, יש לי כאבי ראש נוראים בגלל כל הדפיקות ,או שאני חותך את עצמי שזה בכלל קיצוני, חכתי עצמי מאות או אלפי פעמים, כל שבוע אני חותך את עצמי או מכבה סיגרות או מה לא, כל ההגוף שלי צלקות, אני נראה כמו מפלצת עם הצלקות האלו, אבל עכשיו נע בראש בקיר, מנסיונכם איך פותרים את זה ? כואב לי הראש וזה מסוכן אחשורמטה, מה לעשות ? עצות,תודה

איך ?

איך יכול להיות שאספי יעשה דבר כזה, שאספי שאמור להיות רגיש וטוב יפגע ככה ?שאספי שכולם ראו בו מלאך שמעולם לא צעק על איש שלא הכה לעולם שבכה מכל אי צדק ,שהיה האדם הנפלא בעולם, והילד כל כך אהב אותו וכל כך העריץ אותו כאלו הוא אלוהים, איך האדם הזה יכל לעשות לו ככה ? לשנות את עצמו להפוך למי שהוא לא ? להפוך את הילד לאישה שלו, להראות לו חיבה שלא לו ? מינית ? לילד בן חמש ? ואולי הילד ממציא ? אולי הוא מדמייו ? אולי יש לו הזיות ? וכל הפלאשים וכל הסיוטים זה רק מפרי מוחו ? הילד רע נכון ? הילד אשם ? הוא שידר את זה ? כמו שאמרו לו שחבורה של נערים עלו עליו אחד אחרי השני במשך שנים ? והוא שתק ? הוא אהב את זה ? אהבת את זה ילד ? אהבת להיו שרמוטה ? אתה שרמטה של כאב לא ? נהנה להביט בסבל ? אהבת את זה ? נהנת שהם עלו עליך לא ? זה חרמן אותך לא ? שככה עשו ? אבל הם זה לא הוא, היה אחר, הוא היה מלאך, אז למה אתה ככה מלכלך עליו ? למה אתה לא יכול לשכוח ?

שהוא הכניס אותך לאבמבטיה והתחיל לגעת בך ואמר " אתה האור שלי " למה לא אמרת אז כלום ? שראית את אבריו החשופים ונגעלת ולא רציתי לפגוש בהם אבל פגשת, למה אז לא אמרת ? אז אמר הילד אחרי שנים למי שראתה הכל ולא עשתה כלום, ואמרה כך " אנשים מבוגרים וחולים צריכים להביא ילדים אליהם שישמחו אותם " זה התשובה על שאמרת לה שכאב לך, אבל הוא היה אספי מלאך, הוא המלאך של המשפחה, הוא היה אנטלטקאול כבד שהערצת שידע עשרות שפות וידע לצטט מכל חלק מוטורפוזאות או מדנטה ומגתה וממי לא, ושידע יוונית עתיקה ולטינית וניסה ללמד פעוט בן חמש ללמוד את מה שגדול ידע, והיה מצייר את הדמויות מאודאיסה ומצביע לך פכועט בן ארבע חמש ומרים אותך על הידים ואומר לך על התאוריות על מי היה הומרס ועל מאיפה שאוב האגדות האלו, והיית ה מביט בו בו בפליאה, ושהיה מצייר לך את עיר הולדתו בגרמניה, ושהיה הוא כבר זקן ונוטה למות נזכר במה היה אז, בשואה וחשב שהוא שם, ואז כבר לא אהבת אותו, ילד רע, אז כבר גדל והוא היה לו פגעיה מוחית, ונטשת אותו, ולא יכלתה לסבול אותו וא הקריזות שלו, אבל שהיה יותר בריא הוא היה אלוהים עבורך, אז למה למה אספי יעשה דבר כזה ? למה שיפגע בפעוט בן ארבע ?למה שיהפוך אותו לאישה ? למה שיאנוס לו את הנשמה, אדם שמעולם לא פגע בזבוב, שהיה האיש העדין והרגיש בעולם, שהיה איש ספר ואנטלטקאול כבד הומינסט ומלח הארץ

שהיה ממקמי הארץ, למה שהוא יהפוך למפלצת ? אתם מבינים ? אולי הילד משקר ? אולי הילד מדמייו ,הלוואי שהכל שקר, הלוואי שהילד שקרן, הלוואי שהוא סיכופרן חולה רוח שמעליל רע, אבל לא נראה לי, אחרת למה הוא קם בצעקות, למה הוא שומע את הקול שלו, מרגיש את האמבט החם כל פעם שהוא חוזר לאותו בית ? האם הילד מפספס ? הוא שיקר ? לא יודע נראה לי הילד אומר אמת, אבל האספי הזה לא מבין למה, הוא לא שלט בעצמו ? בדלל הפגיעה מוחית שהחלה אז ? בגלל זה ? אסור להאשים אותו נכון ? זהו הילד כל כך עצוב, שהוא צריך לכתוב דבר כזה על מלאך כזה, הילד רוצה להבקע את השמים לאלף רבבות ושיצא כל הרעל מהפה המלכולך שלו אבל הוא לא יכול, הוא מאמין במה שהוא אומר והחלמות והפלאשים לא משקרים ? אמן שכן והילד לא סיפר מי זה ולא יספר כי לא יאמנולו, אז הוא ילך לקבר עם הסיפור שלו, וזהו, פרקתי .

למעלה