לא רוצה צלילת רענון

לא רוצה צלילת רענון

אני צולל ים תיכון ותיק ופעיל מאוד כל השנה ולכן דוחס מיכלים לעצמי בבית(...במחסן ).
לעיתים רחוקות יש לי הזדמנות לגיחה קצרה לאילת ואזמתחיל הבלאגן... אין לי לוגבוק חתום מששת החודשים האחרונים !
בשבוע הבא אני אטוס ל40 שעות באילת ואין לי שום רצון לבזבז את מעט הזמן שלי על צלילת רענון לא רלונטית.
יש פיתרון?
אני מוסמך שני כוכבים

giladshay

New member
תבקש לדבר עם מנהל המועדון

במקרים מסויימים- הוא מסוגל לפסוק לטובתך.
לא יילך במועדון א'- לך למועדון ב'!

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כנראה שזה הפתרון הכי הגיוני

ואל תפסול גם את מועדון ג'

AKaza

New member
חייב לטוס? כי אם תבוא ברכב

אז תוכל לקחת את המיכלים שדחסתה בבית...

אבי ע

New member
עוד אפשרויות...

החוק אינו מחייב חותמת מועדון, אלא חתימת בן זוג. מלא לוג בוק לצלילותיך והחתם את בן השוג, בהנחה שיש כזה/ו. לא כל מועדון יקבל זאת, אבל סביר שאחד מהמועדונים א-ג שצויינו כן יכבד, ואם לא - אז מועדון ד.
או: החתם מדי פעם את המועדון הקרוב לביתך.
או: עשה קורס דייב מסטר או מקבילותיו ותהיה פטור מרענון.

תודה

תודה על התגובות.
עד היום לא הייתי מודע לחוק חתימת בן הזוג
מעניין אם המועדונים מחויבים לפעול לפי החוק הזה

giladshay

New member
אין פה שום חוק (חוק- ש
)

וזאת ציטטה של עו"ד מפורסם.
לעניינך... במידה ותציג יומן צלילות, חתום ע"י בן זוג, ובדלפק מתעוררת ספקנות לגבי כשרות הצלילות ו/או החתימות- הפסיקה הסופית תבוצע ע"י מנהל המועדון.
מתגובתי אפשר להבין בטעות שנוצרת פה פירצה לתחמנות גרידא... אך צריך להבין שמנהל מועדון לוקח אחריות כבדה לאשר צלילה ללא ריענון, אחריות שלא נופלת מאחריות הצולל, שמסוגל לאבד את חייו בגלל רצון לחסוך כך וכך שקלים.
ולמתלבט, האם לבצע צלילת ריענון או לא, האם לחסוך מס' ג'ובות או לא- אני מעודד צלילת ריענון

BeRo

New member
3 כוכבים ללא הדרכה - מסטר דייבר

אמנם זה לא לירידה הקרובה אבל אם יהיו לך 5 התמחויות תוכל להיות
מסטר דייבר שלא מחוייב בצלילות רענון.

hersco

New member
ההיבט הביטוחי

השאלה שמצריכה בדיקה, האם "עקיפה" של דרישת הריענון (בין בהסכמת המועדון, בין בהעדר הסכמת מועדון) לא תהווה עילה של חברת הביטוח, להתנער ממקרה ביטוח-אם חלילה יארע

למעלה