לא רוצה לנצל"ש!

Skullie Roze

New member
כן,סליחה. ../images/Emo14.gif

התבלבלתי.
הבויז הם נוצרים חוץ מהאווי שהוא קתולי.

עטר9

New member
אמממ סורי על הבורות אבל....

מה ההבדל בין קתולי לנוצרי?
[אני הבנתי שקתולי זה יותר דתי, לא?!]

אמממ מה שאני יודעת,

הנוצרים לא בדיוק מחבבים את הקותלים.. אפשר להגיד שהם תלו ורדפו את הקתולים
נראה לי

candyheart

New member
אז ככה...

הקטולים התפללים בכנסיה לישו,כי הם מאמינים שהוא המתווך לאלוהים.הם גם עם כל הקטע של האפיפיור. הנוצרים לעומת זאת מתפללים הישר לאלוהים,כמו היהודים בערך. משהו כזה.

candyheart

New member
ותירגעו קצת...

הוא לא נראה לי "מהלל את ישו".קודם כל הוא נוצרי,ודבר שני לא שמעתם גוספל אף-פעם? זה נחמדוש כזה. למרות שאין לי שום עניין באלבום נצרות אניווי.

poster girl

New member
בסדר.. רק אמרתי שזה מעצבן כי

אם אני נגיד שרה את המילים של השיר [מה שקורה בד"כ] זה מוזר לשיר על ישו... לא?

elena20

New member
את לא צריכה להתעצבן

כי הוא נוצרי ושר על מה שהוא מאמין

עטר9

New member
אמממ זה נכון מה שאתן אומרות אבל אני

מבינה למה זה טיפה מעצבן....
אחרי הכל זה קצת מבאס בתור יהודייה להקשיב להילולי ישו והנצרות... [ועדן בטוח תחרוש על השירים של בריאן כל החיים חחח
] ושלא תבינו אותי לא טוב!!!: אני מכבדת את העובדה שזו הדת שלו,וזו האמונה שלו ובעיניי זה מאוד יפה שהוא שר על מה שהוא מאמין בו. ומן הסתם הוא נוצרי ולכן הוא שר על זה
. קיצר---->אותי זה אכן היה מבאס קצת אם הזמר האהוב עליי היה שר מלא על הנצרות, הרי זה משו שאני לא מאמינה בו והוא לא חלק ממני, לכן אני מבינה אותה. אך אני מבינה גם אתכן שאמרתן שהוא שר על האמונה שלו וזכותו המלאה.
---סורי על האורך
---

chenwest

New member
את דתיה נכון?

לא מקבלת בכלל את מה שאת אומרת...את יהודיה ואת מאמנה במה שאת מאמינה...ולפעמים את גם מוציאה את זה בדרך שירים וכאלו לא?ככה הוא בדיוק

עטר9

New member
אמממממ.....

אני לא דתייה....[רק לידע אישי] ולא ניסיתי לומר שהאמונה שלו לא טובה, פשוט שונה משלי.
ומכאן מה שניסיתי לומר בא- אני לא יכולה להתחבר לשירים על הנצרות[פשוט כי זה לא חלק ממני ואני לא מכירה את זה.] לכן זה יבאס אותי אם זמר אהוב ישיר על זה, כי אני לא אבין על מה הוא שר... ואני חושבת שזה שהוא מוציא את האמונה שלו דרך שירים זה דבר מאוד יפה[כמו שאמרתי] ולא הבנתי עם מה מהדברים שאמרתי את לא מסכימה כי אני חושבת כמוך רק מוסיפה שזה די מבאס.[?]

chenwest

New member
מסתבר שאנחנו שוות...

אני גם לא מתחברת לשירים על הנצרות וכאלו... אבל לא יבאס אותי לשמוע שירים של אנשים שאני אוהבת כשהם יושבים להלל את ישו או אנאערף...אני פשוט לא מחזיקה מהמילים

עטר9

New member
אוקיי...../images/Emo13.gif

סבבה. לי פשוט אחד הדברים שהכי משנים זה המילים של השיר. כל אחד ודעתו.

למעלה