לא רוצה להירדם יותר.......

golden energy

New member
לא רוצה להירדם יותר.......

אני כבר מפחדת לישון!
זה קורה לי בזמן האחרון יותר מידי!...... אני רק זוכרת את מה שקרה לפני כמה דקות: בתחילת החלום- הלכתי לאנשהו בדרך די חשוכה אמצע החלום- לא זוכרת..(אם היה כזה בכלל...) בסוף- אני רק זוכרת הרגשה שידעתי שמישהו בא/ או פלש לאיפה שהייתי, פתאום הגיח לו נהג אופנוע רזה(עם התלבושת,הקסדה והכל..) ושראה שהבחנתי בו הוא התחיל לברוח והסתכל אחורה(אליי) פעמיים בזמן שברח..
ניסיתי לרוץ אחריו אבל לאט לאט ההליכה נעשתה איטית ואז הלכתי בדרך חשוכה לגמרי, ואחרי שנייה הרגשתי שהנשמה שלי ממהרת לגוף (תחושת הנפילה..) כל הזמן הזה הייתי מודעת לזה שמישהו פלש ושאני צריכה/ רוצה לחזור לגוף........אני מקווה שזה לא נכון... אם הוא יבוא שוב אני אתפוס אותו! חוצפן
כל הנשמות רוצות דווקא להיטפל לגוף שלי כשאני ישנה? אמממ.... מחניף לי שהן חושבות שהוא מציאה ,אבל...
נראה לי פשוט פעם הבאה לפני שאני נרדמת אני פשוט יגיד "קישטה!" 3 פעמים והם יבינו את הרמז
אם לא, אני אקנה
אימתני או כוורת מלאה ב
ים והם לא יציקו לי

בוקר טוב, גולדן../images/Emo24.gif

כל מה שסיפרת קרה גם לי ואני יודעת בדיוק למה את מתכוונת בפחד הזה מפני השינה. הפחד הכי גדול הוא בהרגשה שאת לא מצליחה לחזור לגוף שלך או למימד הארצי. אצלי זה קרה בדרך כלל שמצאתי את עצמי באיזשהו מימד מקביל, הייתי באותו הבית והחדר, אך החדר ריק מכל חפץ, החלונות ענקיים ופעורים ללא תריסים ובחוץ לילה והירח ענק כאילו פי מיליון מהגודל שלו. תמיד יש מין צליל צורמני ברקע, משהו מפחיד. אני מבינה באותו רגע שזה לא חלום ומשתוקקת לחזור לכאן וכאילו משהו מונע את זה ממני, איזה כוח ששואב אותי. אני נאבקת חזק עד שמצליחה. בפעם האחרונה שזה קרה, גם ראיתי שתי ישויות לא אנושיות - גבוהות מבני אדם רזות וארוכות, חסרות פנים. אני שמחה שזה לא קורה לי הרבה
, כי זה פחד

רותי 11

New member
מתוקה- פשוט תעשי

הגנות לפני את הולכת לישון אם את זוכרת מה שאמרתי שקורה לנו או יותר נכון יכול לקרות לנו בזמן שהנשמה יוצאת מהגוף - אז תעשי הגנות ושום דבר לא יכנס לגוף שלך

אני מכירה טוב את התחושה הזאת

אבל אני בניגוד אלייך מאוד אוהבת לישון יש לי מצבים שבהם אני מתעוררת בגלל מקום מאוד מפחיד שהייתי בו מסקרן לדעת למה אנחנו מגיעים למקום כזה, נדמה לי לפעמים שמישהו חזק מאיתנו אולי שלילי מושך אותנו לשם. ואני אני אספר איזה חוויות היו לי בלילות ....שלא נדע

למעלה