לא רוצה להיות חדשה

RedHaired

New member
לא רוצה להיות חדשה

כי בדרךכלל כשאני מצטרפת לפורום זה לא אחרי שנים שאני מכירה אותו
אז תקבלו אותי יפה?

../images/Emo168.gifתנאים להצטרפות ל"פורום אביב גפן" כנסי

1) את צריכה כל בוקר לעמוד מול המראה ולהצדיע במועל יד " אביב המלך".. 2) את צריכה לפחות פעם בחודש לשמוע את האלבום "שומקום" (אם אין אז את "יומן מסע").. 3) מחוייבת בזאת להתעלף כשצרחת "אביב תעשה לי ילד" בוקעת ממך לפחות פעם בחצי שנה.. 4) את מתחייבת בזאת להקריב את נפשך למענו של אביב גם במחיר של מוות.. 5) כל ערב לפני השינה את חייבת לנשק את סמל הפיס ואת תמונתו של אביב.. שתי התנאים הכי חשובים: 6) לפחות פעם בשבוע את מתחייבת לבוא אלי לדירה ולהכין לי כוס קפה + מאפה... 7)פיטרתי את העוזרת אי לכך ובהתאם לזאת עלייך לבוא פעם בחודש ולהעביר סמרטוט על כל הדירה + לעשות אבק

yellow cheese

New member
וולקאם ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

אני שירלי בת 22 בקרוב מבאר שבע. תהני
ותשתדלי לא להתייחס לשוביניסטים שבתגובות מעליי

נצלשששששששש

חחח נראה לי שבקונצרט המוזיקה של קוקה קולה ב-2006, אביב היה תחת השפעת סמים... הנה ציטוט שלו: " כמו שאתם יודעים, אמנים זמרים להקות, זה עם מאוד מאוד איגואיסטי, לא חשוב מה קוראים בעיתונים, תמיד חשוב אם אנחנו נאהבים נראים. והבטחתי לכם, הקהל שלי, בפסטיבל שהיה אמור להיות ובוטל בגלל המלחמה הנוראית, שהאלבום "עם הזמן" בזכותכם הגיע לזהב..." מישהו מוכן להסביר לי מה הוא אומר? חחח מה הקשר שזמרים הם עם מאוד איגואיסטי ולא חשוב מה קוראים בעיתונים תמיד חשוב אם הם נאהבים ונראים? וזה גם קצת סותר, לא? והוא אומר "הבטחתי לכם, הקהל שלי, בפסטיבל שהיה אמור להיות ובוטל...." - איך הוא הבטיח משהו בפסטיבל שלא היה בכלל? חחחחח

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifחח גם אני תמיד תהיתי..

נראה לי שהוא התכוון שבגלל ש"אמנים זמרים להקות, זה עם מאוד מאוד איגואיסטי, לא חשוב מה קוראים בעיתונים, תמיד חשוב אם אנחנו נאהבים נראים." אז זה נורא חשוב לו שיש לו אלבום זהב.. ושהוא הבטיח שבפסטיבל שהיה אמור להיות הוא יתן לקהל את האלבום זהב.. אבל הפסטיבל בוטל בגלל המלחמה הנוראית.. אז הוא נותן אותו עכשיו.. ובשורה תחתונה בזכותנו האלבום הגיע לזהב
יש לו בעיות ניסוח "קלות" ולגבי הסתירה ב"אמנים זמרים להקות, זה עם מאוד מאוד איגואיסטי, לא חשוב מה קוראים בעיתונים, תמיד חשוב אם אנחנו נאהבים נראים." אני חושבת שהוא התכוון שלא משנה מה אתה קורא בעיתון, בתכלס הם אגואיסטים ותמיד חשוב להם אם הם נאהבים ונראים..

למעלה