לא רוצה לבאס....אבל...

RoY Circa182

New member
לא רוצה לבאס....אבל...

ערב יום השואה....לזכרם של כול ה6 מליון שנרצחו ונלחמו למען שיחרורם ולמענם, שישרדו ויצליחו להתקיים למרות כול הנציזם שהיה בזמנו גבורתם תזכר לעד.... יהי זיכרם ברוך של כול הזקנים, הנערים והילדים הקטנים..... קצת לשתף אותכם... אני לפני חודש וחצי יצאתי למסע בפולין...מסע לא קל... זהו יום חשוב מאוד בשבילי, ואני מאמין שבשביל כול העם היהודי....ויהודים שבעולם....

MiChElLe182

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

זה אחד הדברים הכי לא ניתפסים, ולא רק שכ"כ הרבה אנשים מתו...כי כדי להיתחבר לזה אני צריכה להיתרכז...אולי אני חסרת רגשות, אבל זה לא מה שמזעזע אותי ביום הזה...מה שמזעזע אותי זה איך אנשים היו מסוגלים לעשות כאלה דברים. איך היה בפולין??

Satla ruleS

New member
לזכרם של 6 מליון יהודים ../images/Emo16.gif

היום ראינו בביצפר כמה סרטים.. וגם היתה לנו הרצאה.. זה היה כ"כ מצמרר
ועדיין..אני כל היום בצמרמורת.. זה פשוט כ"כ נוראי כשחושבים שזה באמת באמת קרה! זה לא סרט, הצגה, משחק! זה המציאות שלנו!!! המציאות הלא אנושית שלנו!!!

mrs paddington

New member
../images/Emo16.gif ......

...ואין ממש מה להוסיף...חוצמיזה שהיתי בנוער וראיתי ת'טקס שהם עשו..והיה ממש עצוב =[ וגם קשה כי חצי משפחה שלי היתה בשואה..חלק שרדו וחלק לא....

RoY Circa182

New member
זה באמת ככה...

בואו אני אספר לכם משו, זה קשה לא רק לדמיין מפה, או לראות סרטים ולדמיין זה אמיתי, וזה מסובך לדמיין את זה גם משם... במקום הנוכחי...הקשה הזה... כול הדברים שרואים....גורם לכאב ענקי, אם לא בוכים...זה לא אומר שאין רגשות או לא מתקשרים לזה...מתקשרים...אבל....במידה שונה, אני גם...בין ה3 האנשים שלא בכו...ואני בנאדם שקשור לזה גם משפחתית... זה קשה, זה אמיתי, זה לא אנושי...חלק מהחיים.... אבל לאחר 60 שנה, המשכנו הלאה....אנחנו חזקים, תמיד היינו, תמיד ניהיה.... מי שמעוניין לנסוע בשנים הבאות לפולין, סעו.....אל תוותרו על זה.. זה חשוב בשבילכם, ולמדינה שלנו!

Satla ruleS

New member
היום אני החלטתי!

אני החלטתי שאני נוסעת!! יש לי עוד 3 שנים.. אבל היום, ראינו סרט שעשתה המשלחת של שנה שעברה.. ואיןן..אני החלטתי שאני רוצה להיות שם ולחוות [עד כמה שזה בכלל חוויה
] את הרגעים האלה!!!!!!!

RoY Circa182

New member
את לא יודעת כמה שזו חוויה

זו אחת החוויות הכי טובות שהיו לי, ואני...היו לי חוויות...הייתי במשצים...שזה דבר מדהים שאני לא אשכח אבל...הקטע של פולין, בחיים לא יצא מהראש..... זאת חוויה היה ענקית...אני שמח שאת יוצאת :) ותגררי עוד איתך!!!

RoY Circa182

New member
איזה סיוטים...

יש מקרה ששמעתי...על סיוטים...אבל לא אצלינו ויש אחת מתישו שפחדה וישנה עם האוכל מתחת למזרון במלון... אבל זה מקרים...שבקושי קורים וזה לא כול כך קשה.... יש כאלה שיקבלו את זה קל...ויש כאלה שקשה

MiChElLe182

New member
../images/Emo4.gif

אצלנו בעיקרון ניסגרה ההרשמה...ואני לא נירשמתי. לא רציתי מכל מיני סיבות.. אבל עכשיו אמא שלי החליטה שזה ממש חשוב...והיא מנסה לסדר לי מקום...למרות שהיא אמרה שכשהיא הלכה היא לא הרגישה כלום... הייתי בהיתלבטות ממש הרבה זמן

Satla ruleS

New member
כןן כןן אני כבר התחלתי במבצעי

שיכנועים :) ווי כ"כ בא לי פתאום להגיע ל-י'א

RoY Circa182

New member
רוצה עצה שלי...?

בתור אחד...שבכיתה י"א כבר....כמה חודשים ( לא יודע באמת..חחח) אני אישית...מציע.....שאל תחשבי אפילו על לרצות או טיפה אפילו זה לא כייף :( אבל זה...זה סופו של כול בלון...

Hell ad

New member
חופשי יא' זה מבעס...

בעיקר שאתה רועי הסקייטר. קיצר, משעמם לי טילים. מה ת'עושה?

למעלה