לא רוצה - לא רוצה...

מיכל 1

New member
לא רוצה - לא רוצה...

אני צפה - צפה בדמעתי ברכותי, בתמימותי - בכאבי נכנסת לגופך כשי של חג אוהבת אותך איש מיוחד ובלילה בחדרי הכחול מביטה לא יכולה - לא יכולה הלב מתכווץ בכאב משגע הגוף מסרב - המוח יודע.. מדפים מלאי מחשבות של אישה לא רוצה - לא רוצה - מתלבטת הוזה שוברת בונה אישה מאוהבת - באיש משוגע - ליבי עקוב מדם - נשמתי יחפה בוא אלי איש אהוב ואהיה רק שלך לא רוצה - לא רוצה...- חזרתי - שלכם מיכל 1

אני :-)

New member
תגובה תגובתית

סליחה אנשים אני לא מבינה כל כך עמוס כאן אהבה...למה הכוונה? ולמה בחיים אנשים רצים רצים וכזאת אהבה לעולם לא מוצאים..? האם לא ברור ?? זה כל הסיפור!! צבע הכתב ואולי המצב.. השעות הקטנות.. הינתקות מטרדות.. סקרנות אינסופית.. הסתרת הפגמים השתלבות הראשים.. ומי לא מכיר ומי לא ידע שיחות שבהן נמצאה מין תשובה למה שחיפשת מאז הלידה אנשים אנשים...הסתכלו מסביב... במקום שלכם שהייתם תמיד לפני שהכרתם את זה הידיד.. המחשב..הנט..ושאר טכנולוגים אינם התשובה גם לא לחכמולוגים תנו צ`אנס לבן הזוג.. תנו לו צאנס שמא באמת יפוג.. כל ה``קסם`` וכל ה``אמת`` שחשבתם שמצאתם (ככה פתאום) בנט. גם אני חויתי כזאת אהבה גדולה ענקית שנטעה בי תקווה שאולי היא טומנת אושר גדול בתוך תיק יד בדרך למרכול..(סתם נו..בשביל החרוז) בתוך הראש המחשבות ריצדו חשבתי עליו המון המון המוןןן המוןןןןן ממול השכל עמד על המשמר ולא נם הוא אמר לי ילדה קחי את הזמן כי החלטות נבונות מזה לא יצאו וראשך לא יציב מעשים -חכו ! אם אלך , לא אלך...עדיין לא ברור כי מי לא מכיר מלחמה בין השכל והלב השבור אך דבר אחד יודעת לבטח אשליות נעים לפתח וקל להאמין כשמציאות לא ממש נעימה זה הרוטין אז לפני שחושבים שמה שפגשנו בצאט הוא חצי שני או מדהים או טהור... וכל המילים שיוצאות להן דרור.. חישבו טוב טוב טוב כמה פעמים ראיתם מקרוב מצב שפה כל כך נפוץ כשבחיים כל חלום בהתחלה הופך אחר כך לקוץ או מקסימום לפרח מיובש..או משומש... :))) לפני ששולחת- אני רוצה לספר שאני מה זה מפחדת להרוס למי שעדיין בחלום.. אבל כמו שאומרים..האהבה עיוורת...אז מי אני?

ברוכה הבאה !!!

אם תחינותי כלולות בסיבות שגרמו לחזרתך אזי אין מאושר ממני----את חלק בלתי נפרד מהחדר הזה ומחיי האינטרנטיים.

ליאתוש

New member
למיכל1 ישששששששששששששש

אהבתי,,,,וחשתי,,,,וכואבת אותך,,,, אך שמחה ששמעת לי וחזרת המשיכי לכתוב למרות מה שאמרת לי אוהבת אותך ליאתוש

הקצין

New member
ברוכה השבה

שמח שחזרת לראות את שיריך על גבי הפורום ומיכל רוצה - לא רוצה ואולי הסדר באמת הפוך ממני קצין וג`נטלמן

למעלה