לא רוצה ילדים?!
אהלן חבר`ה... ראשית כל, תודה על התגובות לגבי המכתבים הקודמים שלי.
הפעם, חבריי היקרים, רציתי לדבר איתכם על... טוב, אז אספר לכם איך הכל התחיל: היה היה, בארץ קטנה ורחוקה... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם!
זה התחיל כשהיתה לנו שעה חופשית בביצפר וישבנו כמה חבר`ה על הדשא, ודיברנו על כל מיני דברים... לא זוכרת איך הגענו לנושא, אבל פתאום כזה ילדה אחת מהכיתה שלי אומרת: ``אני לא רוצה ילדים כשאהיה גדולה``... ולומר לכם ת`אמת? פעם ראשונה ששמעתי מישהו אומר כזה דבר... אני לא אומרת שכולם מתים לילדים, כי זה לא ככה, אבל בהחלט רוצים להתחתן ולהקים משפחה. כששמעתי שהילדה אמרה את זה, אמרתי לה בפליאה גמורה: ``מה?!`` ולא הייתי היחידה... כולם התפלאו. לאללה. אני יודעת שלכל אחד יש רצונות משלו, ושאסור לי להתווכח - כי זו דעה שלה וכל זה... אז לא אמרתי כלום. אבל אז היא התחילה להגיד כל מיני דברים כמו: ``ילדים זה סתם טרחה מיותרת... ילדים צריך לסחוב בבטן 9 חודשים ולסבול... ילדים זה סתם קרציות קטנות שמסתובבות בבית``... ואגב, עובדה חשובה שאני חושבת שראויה לציון: היא בת יחידה... למה היא עובדה כ``כ חשובה, אתם שואלים? מהסיבה הפשוטה שכנראה היא לא יודעת איזה כיף זה ילדים... אני לא רוצה להשמע כמו סבתא זקנה, אבל ילדים זה באמת דבר נהדר. ואני מאוד רוצה לגדל בבטן תינוק, לא אכפת לי שאשמין ושאקיא, ושיהיו לי סחרחורת. זו חוויה. במיוחד לדעת שהתינוק הזה בא ממישהו שאת אוהבת מאוד. לחכות 9 חודשים בכיליון עיניים, וכשהוא יוצא... אוי, זה רגע מרגש ביותר...! לראות יצור חי שיוצא לך מתוך הבטן!!! ואוו! מדהים... הטבע זה דבר מדהים... טוב, אז לענייננו (וואי, נסחפתי קצת... קצת הרבה!)
בכל מקרה, אז כשהיא אמרה את זה כולנו ``התנפלנו`` עליה, כי כולנו ממש לא הסכמנו איתה.... אני לא יודעת מה עבר לילדים האחרים בראש, אבל אצלי, זה רק חיזק את ההרגשה הטובה והרצון להביא ילד לעולם. ``ילדים הם שמחה``... ומי לא רוצה להיות שמח? i wish u all happiness in your life!
עדי התל-אביבית
אהלן חבר`ה... ראשית כל, תודה על התגובות לגבי המכתבים הקודמים שלי.