לא רוצה חיתול בכלל!

עינבלית

New member
לא רוצה חיתול בכלל!

הי, הגיע הזמן שאפסיק לקרוא ואתחיל לכתוב כאן (חלק מכירים אותי בכינוי אחר מפורום אחר). בתי בת שנה ושלוש (אוטוטו) לא מוכנה ללכת עם חיתול בבית (ומבחינתה גם לא בחוץ). מתאפקת עם הפיפי ואם אני לא מבינה אותה- משתינה על הרצפה. עם הקקי היא מודיעה לי "קקי" ואני רצה איתה לשירותים, שם במחאות קולניות היא עושה באסלה. לעשות בסיר- לא מוכנה, מסרבת בתוקף. אשמל לשמוע רעיונות- איל לצאת ככה מהביית? מה עושים בנסיעות קצרות? האם ללכת איתה או ללכת נגדה ולהכריח לשים חיתול לפחות כשיוצאים? תודה על כל תשובה

irisgh

New member
למה לא ללכת איתה? (חסרת נסיון בגיל)

ואם את כן מבינה אותה היא עושה פיפי בשירותים? בעיני - ללכת איתה. היא אמנם מצעירות הנגמלות בפורום, אבל נשמע שהיא יודעת מה היא רוצה, וגם מסוגלת לזה. זה שהיא עושה בשירותים ולא בסיר - מעולה. תקני ישבנון (כזה שאפשר לטפס עליו בעצמך). היא אמנם קטנה אבל כנראה יכולה כבר לטפס עליו ולהתיישב. וגם אם לא היום, תוך חודש חודשיים תהיה מסוגלת. מה את עושה בלילה? שמה לה חיתול? אז באותה דרך את יכולה לנקוט במצבים שנראים לך שבטוח יברח משהו. בנסיעות קצרות: אצלי הוא נגמל רק בגיל 3, כך שאפשר כבר היה לדבר איתו הרבה יותר. בכל זאת, בנסיעות, לקחתי איתי מגבת קטנה ושמתי איכשהו על הכיסא באוטו, כך שאם יברח, זה יהיה פחות ברוך. איך יוצאים מהבית? עושים בחוץ בכל מקום אפשרי. אני הסתובבתי עם תרמיל גדול ובו 3-4 סטים של בגדים להחלפה, שקיות ניילון לאטום בגדים שבהם יוצא הדבר הלא נכון, ומגבונים לנקות. כשילד עושה קקי על האדמה זה לא נעים, אבל גם כלבים עושים, ואני אח"כ ניקיתי מה שיכולתי ושמתי בפח. בבתים של אחרים - זו כן בעייה. בתקופה הזו לבקר רק את מי שמוכן שיבקרו אותו ככה. אני לא מזמן גלגלתי את השטיח בסלון לכבוד ביקורו של ילד נגמל. אם יש מקומות שזה מפריע להם מדי, אז תבקרי אותם עוד חודש. אז כבר יהיו הרבה פחות פספוסים. אולי מישהי עם נסיון עם גמילה בגיל הזה תגיב תכף ?

עינבלית

New member
אני באמת מנסה ולכן בבית היא בלי

אבל בכל יציאה החוצה אני שמה בכ"ז חיתול. לא נעים לי מחברותי שאצלן אני מבקרת ולכן גם שם היא בחיתולים. אצל הוריי אין מה לדבר, הרעיון מצמרר אותם... ומה בחוץ? אין בזה סכנות זיהומיות או משהו?

אלדורית

New member
../images/Emo45.gif אצלנו זה התחיל קצת יותר מאוחר

בסביבות שנה וחצי. לקח תקופה די ארוכה (שלושה-ארבעה חודשים) עד שנגמרו הפספוסים (פחות או יותר), ובכל זאת מרגע שהורדנו את החיתול לא החזרנו אותו, גם לא בביקורים אצל אחרים (ממילא אנחנו לא יוצאים הרבה מהבית, ומי שספגו הם הסבים והסבתות). מה שכן עשינו בביקורים זה לקחת אותה לעיתים תכופות יותר לשירותים (שזה ריגוש בפני עצמו: רוצה ללכת לעשות פיפי בבית שימוש של סבתא???) מעבר לכך אני מסכימה עם עצותיה של איריס: קחי כמה סטים של בגדים להחלפה (תחתונים ושמלות טריקו קלות נדחסים נהדר לתיק), ותהיי מוכנה לספוג ולספוג.

לורליי43

New member
כמה זמן זה קורה כבר?

אם זה רק התחיל, אז גם אני הייתי מנסה לצמצם יציאות ובודקת מה קורה ולא מחזירה חיתול. אולי הייתי מנסה להתעקש לגבי סיר- כשיוצאים ואין ברירה אחרת- תלוי איך אפשר להסתדר עם זה.

למעלה