לא רוצה חיבור לגז!!!

avivit12345

New member
לא רוצה חיבור לגז!!!

קנינו דירה חדשה. האם אני חייבת להתחבר לחברת הגז ולשם כ-1000 ש"ח על החיבור? יש לי כיריים חשמליות, אז אני לא צריכה גז. אבל יש לי בבית צינורות גז גלויים בכמה מקומות. האם אפשר להזמין אותם שישימו לי רק ברז ראשי ויחסמו את הצינורות? כמה זה יכול לעלות?

g a z o n

New member
לא חייבים

אינכם חייבים להתחבר לגז אם אינכם צריכים/רוצים . אין לחשוש מהצנרת הגלויה ואין צורך להתקין ברזים כוון שכל עוד לא בקשתם ושלמתם להתחברות אינכם מחוברים למערכת וממילא אין חשש לזרימת גז בצינורות אלו .

avivit12345

New member
ואם תהיה טעות?!?!?!

ואם תהיה טעות??? הייתי רוצה בכל זאת לחבר ברז מרכזי בדירה ולחתוך את כל הצמנרת הגלויה (כי זה מכוער). כמה זה יכול לעלות לי??????????

g a z o n

New member
ולמה שתיהיה טעות ?

האפשרות היחידה שתיהיה טעות היא שהטכנאי יחבר אתכם במקום את השכנים . כדי שמצב זה יתקיים על הטכנאי ליהיות פושע לא מחברים ומזרימים גז ללא בדיקה יסודית אבל אם את בכל זאת מאמינה כ"כ בחוקי מרפי..... הכיני כמאתיים ש"ח לברז אחד .

קחי רק בחשבון

שאם את חותכת את הצנרת הגלויה צריך להתקין מחדש גז בכל הבית אם מתחרטים. ממליצה להשאיר בכל זאת את הצינורות והברזים, ואולי רק להחליף אותם ליציאות קצרות ו"אסטטיות" יותר. למרות שלא ברור לי למה, שהרי נקודות הגז אמורות להיות מוסתרות על-ידי ארון המטבח. ולמה שפעם תתחרטי? למשל, אם תרצי למכור את הבית לאדם שאינו מעוניין בכיריים קרמיות, או שרוצה חימום בגז, או גריל גז. בהצלחה!

אינך צריכה לעשות דבר, אם אינך

מעוניינת בגז, חברות הגז גובות כסף על החיבור, על השירות ועל השימוש, ואין הרבה סיכוי שתקבלי כל זאת חינם. כאשר רוצים להתחבר לגז, צריכים ליצור קשר עם חברת גז ולבקש להתחבר, החיבור אינו אוטומטי. יום נפלא...

קרניז

New member
גז

אם תרצי להתפטר מהגז או לחילופין לשים ברזים תיצרי איתי קשר באימייל יוסי

למעלה