לא רואה עברית ב-DATA REPORT - למה?

amizrien

New member
לא רואה עברית ב-DATA REPORT - למה?

אני יוצר דוח והכל בסדר רק שהתוצאה היא ג´יברר... - יש פתרון ?

eliranhh

New member
אני לא בטוח אבל..

תנסה לשנות את הפונט של הויסואל ביסיק עצמה ותוכל לראות עברית אני לא יכלתי לראות עברית שיניתי פונט וזה עבד אצלי תשנה לפונט שיש בו עברית!

amizrien

New member
איפה לשנות בדיוק

אני רוצה שתבין אין לי בעיה להציג עברית על על הטפסים ובתוכנית בכלל הבעיה היא כשאני מעלה נתונים שיוצגו על דוח מבוסס ACCESS אין לי מושג מה עושים ואני תקוע בתוכנית כבר יומיים אם יש פתרון אשמח תודה בכל אופן עמי

IshayPer

New member
פתרון אפשרי

אני משתמש בשאילתות SQL בכדי לשנות ולהוסיף נתונים לDATAREPORT שלי: Unload DataReport1 Unload DataEnvironment1 DataEnvironment1.Connection1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & SSPATH & ";Persist Security Info=False" DataEnvironment1.Commands(1).CommandText = Sql במקרה כזה אתה צריך במאפייני הCOMMAND שלך ב-DATAENVIRONMENT לקבוע את COMMNADTYPE ל-TEXT וב-COMMANDTEXT לכתוב שאילתא כלשהי וב-CONNECTIONNAME לקבוע את ה-CONNECTION שלך ב-DATAENVIRONMENT ניתן כמו כן לגשת ישירות אל אובייקטים בדוח ע"י הדוגמא הבאה: DATAREPORT1.SECTIONS(1).CONTROLS(2).CAPTION="THIS IS AN EXAMPLE

amizrien

New member
וואלה לא מבין כלום

אני ממש מודה לך על העזרה אבל עזוב אני אצטרך לשבור את הראש קצת, אין לי מושג מה כתבת לי

למעלה